- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Ванга: Америка ще рухне след избора на черен
Маите не са предсказали изчезването на собствения си народ, пък на човечеството ще предскажат.. единствения човек за мен който вижда в бъдещето това е Ванга : }
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Каква е тая тема тука си спорят 2-3 4овека на кръст ? И те ве4е прекалиха какви ли не теми и глупости ве4е измислят и те 4удят се с какво да пе4елят пари аиде стига ве4е с такива теми безсмислени![]()
![]()
![]()
Ми ти атомната бомба кво си мислиш 4е ще направи ти вообще имаш ли си няква бедна представа от атомната бомба ?Първоначално написано от moncho
:P
![]()
БОГ ДА ПАЗИ
![]()
![]()
Иха.. ако стане тва.. ще се бия на страната на южняците. Redneck yeeehaw! Rebel to the end!!
Аз да си призная само от части вярвам на предсказания, но ми стана интересна темата и след кратко търсене из интернет пространството попаднах на следното пророчество предсказано от Ванга:
- Силно се надявам това пророчество да не се сбъдне!!!2010 - Начало на Третата световна война. Ще избухне през ноември и ще свърши през октомври 2014 г. Ще започне като обикновена война, с обичайните средства, но след това ще бъдат използвани ядрени оръжия, а накрая и химическо оръжие...![]()
е познала е за кризата...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да и също така, че 44-тия президент на САЩ ще е чернокож...Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Бях гледал един филм (мисля, че беше Zeitgeist, но не помня точно дали е той, беше отдавна).
Та в него се споменаваше за едно научно изследване, което се е установило, че колкото повече вярваш в едно нещо и колкото повече хора вярват с заедно с теб се излъчвало там не знам какви си вибрации от човешкото съзнание (нали не е тайна, че хората имат някакви способности, я екстрасенски, я шесто чувство, дето му викаме) и по този начин се случвало това, което мислят.
Били разделени на 2 групи - едните мислили позтивни неща, другите негативни при еднакво зададени условия.
И съответно на позитивните им са случило добро, а на негативните се случило лошото и отчитали много по-големи вибрации около негативните.
Та и с това е така, колкото повече го мисли, че ще стане, то пък ще вземе да стане, колкото по не ни пука нищо няма да стане.
И аз съм забелязъл в ежедневието си - че колкото съм по-напрегнат и си кажа, че не ми върви отсутринта наистина нищо не върви, обаче ако съм на кеф и не ми пука и го приемам с усмивка винаги ми спори работата.
Просто трябва да повярваме в себе си.
Това е една теория де, както винаги.
Мен честно казано не ми пука, аз пак ще си живея по този начин, аз пак ще си работя както трябва - щото ако не стане, трябва да продължа, а не да съм настроен, че съм до тук и тепърва да се настройвам за живот ;д И обратното, какво да го мисля и да ми е криво и да ми минат тези 2 години от живота ей така.
Аз се надявам, че всичко е измишльотина![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Лично аз твърдо вярвам на Ванга и чакам с нетарпение,не се съмнявам,че ще стане товапък и чакаме 3та световно догодина.Много интересна година се задава
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано не те забавят на някоя митницаПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
Въпреки, че не вярвам особено в предсказания, дано не се случи. Никой не заслужава да бъде изтрепен от Трета световна![]()
Колкото до 2012 - аз не вярвам + печеля и в двете ситуации:
а) 2012 БУМ! Края на света е настъпил - не доживявам да призная, че не съм права.
б) 2012 си остава само един хубав спомен като този за 2000 и аз си тичкам самодоволно след набелязани жертви със заядливите слова Казах ли ви аззззз!![]()
![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
Пълни глупости![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
в гадатели не вярвам много много, но за Библията мога да ти кажа. "Краят на света" е 2100 и някоя си по принцип, не знам какво пише там... но естествено идва тук и уловката... Има теории, че Библията е просто астрология. Всичко от раждането на Исус, до смъртта му и прочие, много лесно и просто се обяснява със съзвездията, слънцата и други явления. Исус се ражда и поставя началото на новата ера. Не случайно около Исус винаги е имало две риби - двама рибари, двете риби, които той дал на хората и пр. Земята през приблизително 2100 и няколко години спада в някаква нова кадегория на съзвездие или нещо такова... Не го разбрах и аз точно. Но интересно, че тогава Земята навлиза в Риби. Такам... Също така свят в случая може да се преведе и като епоха. Исус казал, че след като съществуването му свърши, хората ще трябва да отидат при един човек, който лее вода от някакъв прибор. Понеже се получава в обратен ред цялата тая работа, от риби ще преминем във Водолей. И още много много неща. Сега, не твърдя нищо, просто казвам какво съм чела и гледала. Ако на някого му е интересно да гледа Духът на времето (филм) Пъък... всеки си прави изводите. Не знам кое е вярно, но лично моята гледна точка е, че няма нищо лошо в това да се вярва в любов, доброта и прочие, изобщо хубавите главни страни на всяка религия.Първоначално написано от hisy
Света е пълен с чудеса.Като питат Ванга от кога е започнала да предсказва тя отговаря,че и се явил някой чието име не може да каже макар и да знае кой е и,че същия този еди кой си и казва какво ще стане.
Има един филм за Ванга където тя си казва всичко,казва дори от кого зависи дали нещо ще се случи.
ОДИН!!!
Приемаме, че светът свършва догодина - какво бихте направили? Еми направете го де, живейте така, че да не съжалявате за изпуснатите възможности, пък ако ще мрем - да мрем, няма да го мисля толкова! Има кой да прецени за кои от двата пътя съм, надявам се да съм за Рая. Ако пък не свърши, в което вярвам, надявам се, че човечеството ще се замисли що щети нанася на природата. На майка си, един вид. Та това е де, бъдете добри, живейте достоен живот и каквото е писано, ще стане.
...
Първоначално написано от Dragonflyelf
Ще си позволя да вмъкна някой уточнения към по-горе написаното с цел правилното знание / ако има желание от страна на този който желае да го придобие/, да извърши онова за което е предназначено - придобиване на ВЯРА.
Вяра в какво и за какво ?
Отностно датата 2100г. - в БИБЛИЯТА никаде не се посочва точна дата за края на света, има само посочени предказания за събития които ще предшестват края на този свят. Като казвам края на този свят ще уточня с цитат "........Откровение 21:1
И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя бяха преминали; и море нямаше вече.................."
Също така Исус никъде не е казал подобно нещо -" ...Исус казал, че след като съществуването му свърши, хората ще трябва да отидат при един човек, който лее вода от някакъв прибор.......".В БИБЛИЯТА никъде не се казва, че съществуването му ще свърши, нито НЕГОВОТО, нито на когото и да било.
Мотото на Библията е, живота е ВЕЧЕН и никога не свършва.
Но на тази тема, може да се говори много, така че мисля да спра до тук за да не отегча някой.
Само да вметна, истините които са написани там са за придобиване на вечен живот, и не са резбираеми за всеки - това вече съм го видял, и не престава да ме очудва.
Отностно нумерологията, астрологията и там подобни глупости с които днешните хора си блъскат главите, са абсолютно безмислени и не си заслужава човек да си губи времето с тях.Те са създадени само за онези, които погубват душите си, и нехаят както казваш ти за основните неща "...в любов, доброта и прочие, .....".
Май се отплеснах.От мен толкова за сега , а филма "Духът на времето" ще взема да го изгледам.![]()
Това съм го чувал и преди, но не ми се вярва да се стигне до жестока икономическа криза и война с атомна бомба .
Лошото е, че в последно време само лоши предсказания се пишат .. няма хубави.
лудоооооПървоначално написано от Jessie
![]()
![]()
това ще е върхът, 3-та световна. Дано да не използват атомната бомба а че аз ще използвам газова бомба
![]()
mN^ # aDDicTeD
Преди да умрем ще вляза в сайта, за да се сбогувам с вас.