- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvo uskorqva r. na k
KAkvo uskorqva razteja na kosata?
hininova voda![]()
Sry za kirilicata ama .... flex type-a ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Прегледай тази темаhttphttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200551
Хининова вода ползвам я от 2 месеца за 1 месец ми е пораскала с 4 см![]()
хининовата вода е на кокона то е шишенце в червено 1.20лв е помага
![]()
![]()
![]()
![]()
пФф нищо .. хининовата вода е пълен боклук !!!
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
'ба си якото заглавие![]()
Аз използвам хининова вода и съм много доволна . Чувала съм, че и триватаминолът помага много .
Абе ти само отрицателни мнения ли пишеш?!Първоначално написано от summerlove66
![]()
А що се отнася до хининовата вода - да си чувала,че при всеки действа различно?!Имам приятелка,чиято коса порасна с почти 6 см.!!!
По темата:
-хининова вода (препоръчвам тази на Кокона)
-тривитаминол
-продукти за стимулиране на растежа (кристали,масла и т.н.)
-бадемово олио (чувала съм,че действа доста добре на косата,но до колко забързва растежа не знам)
-масажите на скалпа също действат тонизиращо
Освен това не се заблуждавай от приказките,че цъфтежите и изтощената коса не забавят растежаМакар косъма да не расте от долу на горе (както беше казал някой в друга тема) ако косата е увредена и изтощена нейния растеж се забавя
![]()
^ Подкрепям напълно. Хининовата вода действа различно на всеки. Но при всички положения бадемовото масло, домашните маски и редовното подстригване на изтощените връхчета на косата няма да ти навредят - дори напротив - ще спомогнат по-бързият разстеж на здрава коса!
Аз като го видях така съкратено си помислих че става въпрос за растеж на кураПървоначално написано от Blab
![]()
Първоначално написано от Liar
Кой за каквото си мисли.
(И аз това си помислих де.)
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1 , но се учудих защо момиче ще пише такава темаПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
За Хининовата вода мога да ти кажа от личен опит, че има е ефект, също и стимуланта на Икаров![]()
м дааа и аз му се зарадвах , но след 1 мин. се усетих ...Първоначално написано от Blab
![]()