.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Продавам Mp4 player Samsung

http://www.goodgearguide.com.au/mim....resid/2/s/1254 това е плейра, а това са характеристиките му:

MPEG4, MP3,WMA,WAV,ASF,ПЛЕЪР-512 MB-ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ- 1,8" (4.5 CM.) 65 000 ЦВЯТА-FM ТУНЕР-ЗАПИС ОТ FM ,CD-USB 2.0-SRS WOW ПРОСТРАНССТВЕН ЗВУК-ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СОФТУЕРЕН ЪПТТРЕЙД-ФУНКЦИЯ ДИКТОФОН-LI-ION БАТЕРИЯ-ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕГЛЕД НА JPEG И ТЕКСТОВИ ФАЙЛОВЕ

на няма и един месец е, а ми подариха по-готин плейър и за това го продавам ако някой се интересува да пише тука или на ЛС да се разберем за цената...не му искам много

Love My Girl <3 Loff You Soff

Повече от фен
    Каква е цената?

50. му искам а и пропуснах да кажа батерията си е вградена и си се зарежда от комп

Az si namerih mnogo po izgodna oferta.. 4istak nof mp4 player za 50 kinta 8 gb

ако си намериш като моя плейър за 50. ми се обади сиг некоя куча марка си си взел хаха

Цитирай Първоначално написано от Pep1no
    ако си намериш като моя плейър за 50. ми се обади сиг некоя куча марка си си взел хаха
    nadali e ku4i marka.. no kakto i da e vajnoto 4e za 50 kinta imam nova 8 gb + slu6alki

понеже не е куча марка не каза марка айде жив и здрав не флууди темата!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    от къде си ?

София

Супер фен Аватара на girl91
    Pep1no, да знаеш, че в този форум все ще се намери някой, който да плюе това, кеото се опитваш да продадеш.

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Pep1no, да знаеш, че в този форум все ще се намери някой, който да плюе това, кеото се опитваш да продадеш.
    Нормално ама кво да се прави...здраве да е [;
    Офертата е все още валидна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си