Цитирай Първоначално написано от Italjet
Батка,не ги слушай тея недорасли селяци.Аз съм 3-кратен републикански шампион по Кик Бокс за България в категория до 91кг,и на Лоу Кик и на К1.В Пловдив има и преподавател по Уличен Бой и по ММА,първият е в една зала в кичука където аз тренирам,и е страшно добър,вотирят е Стъкито - Любо Геджев,който в цял свят е известен със своето бразилско джу джицу.Когато пожелаеш мога да те запозная със повечето треньори във града и да си избереш най-доброто място.Имаме 3 основни клуба по Кик Бокс и Муай Тай,другите са гола вода.ММА се тренира в залата на таеквондото,където както казаха някои малоумници,били само броци,изобщо не е вярно.Митко Лудия е многократен шампион на БГ по Бокс и сега тренира там,защото участва в свободните боеве.Имаме самбисти,кицк боксьори,борци,всякакви.Та удари рядко се преподават,правим хвърляния,ключове,руски похвати от самбото и така нататък.Но и удари естествено има,просто който ренира там се очаква,че преди това е тренирал нещо друго или пък ги съчетава и двете.Когато искаш можеш да ми пишеш на ЛС,ще те заведа където искаш,нямаш никакви проблеми.Айде със здраве.
А за София знаеш ли някъде да се тренират подобни неща... Аз лично не съм запознат всеки от тези спортове какво представлява и още не знам какво искам... В секи случай нещо от рода на бокса ...

Гледах един филм - Never Back Down и ми се иска нещо подобно на това да тренирам : )