.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    всички сме стрийтфайтъри...

аз имам 4-ти дан по стрийтфайтинг, а има няколко момчета и едно момиче с 6-и пак от форума...

Клуба ни се намира в Лозенец, ул. "Крум Попов", № 57
    тел. 9827 3191
    Лозенец ? тук става въпрос за Пловдив

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Лол

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Майна стана ли файтър
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Цитирай Първоначално написано от voLtage
    нали ти казах.. има Шуто( Свободни Боеве ). Няма такова нещо като уличен бой ..
    Ем да , може Шуто да е точно това ,което казваш , но аз не сам много запознат и затова съм написал Уличен бой

Няма такъв спорт ''уличен бой'' , има свободни боеве в Пловдив но нищо няма да научиш там.Повечето са борци . които учат удари и са възрастни.По добре се запиши на някакво бойно изкуство и ако искаш след 4 5 год. може вече да излизаш за свободни битки.

Град
    София
    miiii ave q nedei da se zanimava6 s gluposti "yli4en boi" nedei taka ...zapi6i se po-dobre na ne6to v koeto ima pravila (karate,boks i mn dr)

http://<a href="http://line.romantic...<br /> <br />

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от amfetamink1a
    miiii ave q nedei da se zanimava6 s gluposti "yli4en boi" nedei taka ...zapi6i se po-dobre na ne6to v koeto ima pravila (karate,boks i mn dr)

[/url]
    Каратето и бокса се тренират за да могат да се прилагат на улицата...а на улицата правила няма.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Re: Уличен бой!

Цитирай Първоначално написано от Prophecy
    Някаде има ли клуб кадето тренират Уличен бой , много искам да се запиша . по възможност да е в пловдив тоя клуб , ако има такав
    WTF?? Излизаш на улицата и там тренираш ако имаш късмет можеш и в националния да влезеш
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Батка,не ги слушай тея недорасли селяци.Аз съм 3-кратен републикански шампион по Кик Бокс за България в категория до 91кг,и на Лоу Кик и на К1.В Пловдив има и преподавател по Уличен Бой и по ММА,първият е в една зала в кичука където аз тренирам,и е страшно добър,вотирят е Стъкито - Любо Геджев,който в цял свят е известен със своето бразилско джу джицу.Когато пожелаеш мога да те запозная със повечето треньори във града и да си избереш най-доброто място.Имаме 3 основни клуба по Кик Бокс и Муай Тай,другите са гола вода.ММА се тренира в залата на таеквондото,където както казаха някои малоумници,били само броци,изобщо не е вярно.Митко Лудия е многократен шампион на БГ по Бокс и сега тренира там,защото участва в свободните боеве.Имаме самбисти,кицк боксьори,борци,всякакви.Та удари рядко се преподават,правим хвърляния,ключове,руски похвати от самбото и така нататък.Но и удари естествено има,просто който ренира там се очаква,че преди това е тренирал нещо друго или пък ги съчетава и двете.Когато искаш можеш да ми пишеш на ЛС,ще те заведа където искаш,нямаш никакви проблеми.Айде със здраве.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Italjet
    Батка,не ги слушай тея недорасли селяци.Аз съм 3-кратен републикански шампион по Кик Бокс за България в категория до 91кг,и на Лоу Кик и на К1.В Пловдив има и преподавател по Уличен Бой и по ММА,първият е в една зала в кичука където аз тренирам,и е страшно добър,вотирят е Стъкито - Любо Геджев,който в цял свят е известен със своето бразилско джу джицу.Когато пожелаеш мога да те запозная със повечето треньори във града и да си избереш най-доброто място.Имаме 3 основни клуба по Кик Бокс и Муай Тай,другите са гола вода.ММА се тренира в залата на таеквондото,където както казаха някои малоумници,били само броци,изобщо не е вярно.Митко Лудия е многократен шампион на БГ по Бокс и сега тренира там,защото участва в свободните боеве.Имаме самбисти,кицк боксьори,борци,всякакви.Та удари рядко се преподават,правим хвърляния,ключове,руски похвати от самбото и така нататък.Но и удари естествено има,просто който ренира там се очаква,че преди това е тренирал нещо друго или пък ги съчетава и двете.Когато искаш можеш да ми пишеш на ЛС,ще те заведа където искаш,нямаш никакви проблеми.Айде със здраве.
    А за София знаеш ли някъде да се тренират подобни неща... Аз лично не съм запознат всеки от тези спортове какво представлява и още не знам какво искам... В секи случай нещо от рода на бокса ...

Гледах един филм - Never Back Down и ми се иска нещо подобно на това да тренирам : )

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    А за София знаеш ли някъде да се тренират подобни неща... Аз лично не съм запознат всеки от тези спортове какво представлява и още не знам какво искам... В секи случай нещо от рода на бокса ...

Гледах един филм - Never Back Down и ми се иска нещо подобно на това да тренирам : )
    Пича ти го каза, за да тренираш такова нещо трябва да си минал я през бокс, я през карате и да имаш солиден опит...
    For I am Winter born

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka

Пича ти го каза, за да тренираш такова нещо трябва да си минал я през бокс, я през карате и да имаш солиден опит...
    начи бокс да речем 3 - 4 години, после карате или таекуондо още 2 - 3, и чак тогава... Ок заемам се :P

Почти задължително е да имаш умения в Бокс или Кик Бокс,руснаците имат най-вече опит в Бойното Самбо,но ти съчетава и от двете.За свободните боеве се иска много сериозна подготовка,аз освен Кик Бокса,тренирам Джу Джицу вече втора година,класическа борба също и още не се чувствам достатъчно добре подготвен.Започни с някое основно бойно изкуство,закали си ставите и пищяла най-вече и тогава идвай да тренираш.Преподаватели добри се намират,ако не тук,ходим на семинари из цяла България.

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Почти задължително е да имаш умения в Бокс или Кик Бокс,руснаците имат най-вече опит в Бойното Самбо,но ти съчетава и от двете.За свободните боеве се иска много сериозна подготовка,аз освен Кик Бокса,тренирам Джу Джицу вече втора година,класическа борба също и още не се чувствам достатъчно добре подготвен.Започни с някое основно бойно изкуство,закали си ставите и пищяла най-вече и тогава идвай да тренираш.Преподаватели добри се намират,ако не тук,ходим на семинари из цяла България.
    Аха ми аз ти писах чакам само да ми отговориш

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    И междо другото , спрете да флоодите с тея коментари " излизаш на улицата и се биеш" , тфа го прочетох над 10 пати , четете преди да пишете и не правете коментари без смисал

Град
    Видин
    Плюс това свободен бой на ринг е много по различен от уличния бой..
    Повечето от нещата в Джу Джизуто са неприложими на улицата..

ПП: http://www.mma-bulgaria.com/resource...B1%D0%BE%D0%B9
    For I am Winter born

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    http://www.mma-bulgaria.com/resource...B1%D0%BE%D0%B9

Мда ,тук има доста неща за уличния бой

Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Някаде има ли клуб кадето тренират Уличен бой , много искам да се запиша . по възможност да е в пловдив тоя клуб , ако има такав
    Омг .. Ти се шегуваш нали .. Пробвай в клуб Амор

Или Гранд
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Омг .. Ти се шегуваш нали .. Пробвай в клуб Амор

Или Гранд
    там е за състезания
    ...

Уличен бой се нарича сигорно защото се тренира и едновременно практикува на улицата. Сега да излезнем от иначе веселия кръг на шегата уличен бой не ти трябва да тренираш: първо новаците ги използват като боксови круши в началото така,че да се научиш какво е болка (ама с болката идват и контузии,защото 20 човека да те ритат едновременно не им дреме мнго много къде ритат) после ако си още жив започваш с учението тоест продължават да те ритат ама този път може да се отбраняваш,но това не ти дава кой знае какво приемущество след като човека срещу тебе има палка а ти не.Верно научават се някой важни неща,но няма психология като в източните спортове.
    Йога и мъдрост

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Епа осрахте се с простите коментари , тфа е сиг. защото сте некадърни и незнаете кво да напишете и се повтаряте само , или пък защото си събирате просто мнения жалки сте

Цитирай Първоначално написано от BluePride
    в Пловдив има муай-тай! бърже там... много ме е яд, че тука в София няма иначе може и бойно самбо също е много добро
    Леко да нема Муай тай
    уж си софиянец.обаъркал си рейса пич
    абе човече къде си тръгнал и ти уличен бой да тренираш.Нищо не е като по филмите.Изтегли си от замундата филм за филма на некой екшън и ше видиш каk седят нещата
    what a LOOSER

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Цитирай Първоначално написано от Melesyo
    Цитирай Първоначално написано от BluePride
    в Пловдив има муай-тай! бърже там... много ме е яд, че тука в София няма иначе може и бойно самбо също е много добро
    Леко да нема Муай тай
    уж си софиянец.обаъркал си рейса пич
    абе човече къде си тръгнал и ти уличен бой да тренираш.Нищо не е като по филмите.Изтегли си от замундата филм за филма на некой екшън и ше видиш каk седят нещата
    what a LOOSER
    Направо си много забавен , да се скъсам от смях

човече в кичука ама къде в кичук по- точно кажи ,за да мога да отида да проверя как стоят нещата е тва ми е e-mail : teribot@abv.bg плз пиши ,благодартя предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си