- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лакирате ли си ноктите?
нЕ е пОлЕзнО зНам..нО всЕки ден![]()
и аз съм така всеки ден с различен лакПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Не оставям ноктите си да почиват без лак! Лакирам ги веднъж в седмицата /от пети клас насам/, но не съм забелязала да пожълтеят или нещо от сорта. Харесва ми всичко, което не е крещящо и което пасва на цвета на кожата ми. Харесвам тъмно розово /Golden rose 108- ей това е цветът за мен
/, прозрачни розови нюанси, прасковени, кафяво /светло за лятото, тъмно за зимата/, а отскоро си лепя и декорации /много нежни бели розички/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И моите нокти не са пожълтели или нещо такова, а до преди 2 месеца някъде бях с ноктопластика близо 2 години и сега скоро пак ще ходяА през тези 2 месеца съм нон-стоп със лак
![]()
На около 3 дни ги сменям... На по малко не мога, защото нямам никакво време, а и толкова често ми се струва още по-неполезно.
Сега съм с тъмно син. Иначе обожавам разни нежни цветове, лилаво, тюркоазено, червено (но не класическото) и разни интересни нюанси.![]()
da lakiram si gi
ponqkoga sum s kurvavo 4erven, a dr put kato frenski manikur samo 4e vmesto bqlo slagam 4erno
ima i slu4ai kogato ne me murzi si gi lakiram v erno i posle s razni ornamenti ama tva e samo za koito moge gore dolu da risuva i ima mn to4na ruka
Да,всяка седмица с различен цвят,а лятото и всеки ден - като мания ми е!
Just haters make me famous! εĭз
ami az se lakiram pone wednuj v sedmicata ne mi ostawa wreme![]()
Лакирам се, ама за декорацийки ходя на маникюристка понякога, сама не мога.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
ЪъЪъ да винагопостоянно съм с лак само събота и неделя съм без лак не е нужно да ми се развалят никти
те
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
лакирвам ги в седмицата 2 пъти,понякога просто и обикновенно с един цвят,а когато не ме мързи си правя разни формички по тях
Лакирам се да. Предпочитам по-тъмни цветове - имам черно, тъмно лилаво, вишнево, залено-лилаво (от хамелеоновите лакове).. а в момента съм с безцветен заздравител, защото ноктите ми (както винаги) са нацепени и разслоени![]()
Много обичам да са ми лакирани ноктите.Придава завършен вид,а и показва че държиш на себе си.Само че изобщо не ми остава време,а и не мога да чакам лака да изсъхне.Поне час отива.
4eren otgore s beli risun4ici lakiram se na cedmica
KARTINKA KAK IZGLEJDA V LINKA
аз се лакирам на около 3 дни.. не мога дълго време да издържа без лак,защото като някак и ме болят ноктите..не знам защо така
![]()
не само ги оформям![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Дам, лакирам си ги.Един път в седмицата, а ако не ми е харесал и два, и триСега съм с едни цветенца и лилаво .. много сладурско
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ем аз не ги лакирвам шот иам гадния навик да ги ям и няя смисъл![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Лакирам се веднъж седмично, а ако имам време и по два пъти. Рядко седя просто с някакъв цвят по ноктите си, обикновено има и някоя декорацийка - лична изработка. Също обичам да си прафя и френски, но с различни цветнове, не само класическич с бяло.
Болят те,не защото нямаш лак,а защото си ги занемарила!!!Първоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
![]()
Почвай да се грижиш по-добре за тях!!!Слагай редовно заздравител,йод,яж повече плодове,зеленчуци и храни съдържащи калций и ги топи в разтвор на морска сол и вода!!!(е ако искаш състоянието им да се влоши,да започнат да пожълтяват,да те болят,да станат меки,да се делят на пластове и да се чупят бързо не прави нищо от посоченото,а продължи да си караш само с лак)
Не, не се лакирам:P
...
Имам едно въпросче....Как може за 14дни ноктите ми да порастнат достатъчно за френски маникюр?Ама ако може да е в домашни условия
П.П.:Сега са около 0,5мм![]()
(=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)
ми то май няма как мойте нокти попринцип за толкова време сами си растат и стават за френски маникюрПървоначално написано от DeNy
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!