.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от DeNy
    Имам едно въпросче....Как може за 14дни ноктите ми да порастнат достатъчно за френски маникюр?Ама ако може да е в домашни условия
    П.П.:Сега са около 0,5мм
    С хининова вода.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ми отиди до магазинчето и питай за продукт,който стимулира растежа на ноктите ...

мойте нокти малко се съсипаха от много лакиране всеки ден пожълтяха
    П.П. сега съм само с един цвят бял ( като снега )
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    френският маникюр се прави на къси нокти, противно на всеобщата заблуда. |(

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    френският маникюр се прави на къси нокти, противно на всеобщата заблуда. |(
    на дългите нокти е по якоОоо
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=814 eто малко информация как да имате красив маникюр

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Болят те,не защото нямаш лак,а защото си ги занемарила!!!
    Почвай да се грижиш по-добре за тях!!!Слагай редовно заздравител,йод,яж повече плодове,зеленчуци и храни съдържащи калций и ги топи в разтвор на морска сол и вода!!!(е ако искаш състоянието им да се влоши,да започнат да пожълтяват,да те болят,да станат меки,да се делят на пластове и да се чупят бързо не прави нищо от посоченото,а продължи да си караш само с лак )
    Ти ме уби! А някой ритуал, като да тичаме в кръг и да си мажем ноктите с благовонни масла не знаеш ли? Хах...

Начините да си поддържаш ноктите наистина са много, но никой не е казал, че трябва всичките да си ги правим. Защото първо прекалено много не е добре, всичко трябва да е умерено, включително и грижите за красотата. Например заздравителите са направени точно, за да ти подхранват ноктите; друг въпрос е дали ще си намериш точния. Иначе и плодовете и зеленчуците помагат... Но не е нужно по цял ден да се тъпчеш или мажеш с разни разтвори, масла, заздравители...( ).

Град
    Varna
    Мерси много на всички за помоща
    (=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)

Цитирай Първоначално написано от DeNy
    Мерси много на всички за помоща
    а ти как си се лакирала в момента?

Да,рядко се случва да не съм лакирана

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Да,рядко се случва да не съм лакирана
    a как се лакираш ????

От 2 години някъде не съм спирала да се лакирам
    Правя си френски, рисувам си най-различни цветя, пеперудки и др
    Сега съм с жълт лак с преливка към розово и лилаво, пуснала съм снимка в другата тема

пусни я и тук че там са мн страници и ме мързи да търса

http://bgphoto.net/photos/34484/o633620853172723750.JPG
    по принцип на последната страница(149) съм обяснила как го направих[/url]

якооо е

Мерси
    На мен не ми харесва много много, ама чак в сряда ще си го сменям

Да,лакирам си ги.Винаги съм с лак.Цветове всякакви използвам.Любимия ми цвят е черен.Не ми се занимава да си рисувам ноктите или други глупости да правя.Просто слагам някакъв цвят и лепя отгоре разни черепи .Понякога когато съм в някакво много весело настроение си правя всеки нокът с различен цвят-един сини,един червен,цълт оранжев,лилав и такаа

в момента се лакирам отдолу светло розов и с едни цветлета много обичам да се рисувам на цветлета

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Болят те,не защото нямаш лак,а защото си ги занемарила!!!
    Почвай да се грижиш по-добре за тях!!!Слагай редовно заздравител,йод,яж повече плодове,зеленчуци и храни съдържащи калций и ги топи в разтвор на морска сол и вода!!!(е ако искаш състоянието им да се влоши,да започнат да пожълтяват,да те болят,да станат меки,да се делят на пластове и да се чупят бързо не прави нищо от посоченото,а продължи да си караш само с лак )
    Ти ме уби! А някой ритуал, като да тичаме в кръг и да си мажем ноктите с благовонни масла не знаеш ли? Хах...

Начините да си поддържаш ноктите наистина са много, но никой не е казал, че трябва всичките да си ги правим. Защото първо прекалено много не е добре, всичко трябва да е умерено, включително и грижите за красотата. Например заздравителите са направени точно, за да ти подхранват ноктите; друг въпрос е дали ще си намериш точния. Иначе и плодовете и зеленчуците помагат... Но не е нужно по цял ден да се тъпчеш или мажеш с разни разтвори, масла, заздравители...( ).
    Никъде не съм казала,че трябва постоянно да се тъпче с плодове и да се маже с различни продукти Изброих начините,чрез които да й се оправят ноктите!!! Освен това тези болки трябва да се лекуват,защото след време нокъта се съсипва тотално (питай маникюристката си ако не вярваш).Друг е въпроса,че болките може да са причинени от проблеми в организма ...

ооооооооо да лакирам ги,а в момента всеки пръст ми е с различен лак

Цитирай Първоначално написано от zelenieyes
    ооооооооо да лакирам ги,а в момента всеки пръст ми е с различен лак
    и аз мисля да се лакирам така в четвъртък

dam...ili hodq na manikiur ili 1 fr me lakirva ..az mn rqdko se lakirvam sama za6toty ne moga da si napravq ednakva okrasatana i na dvete race

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Дам, много обичам да се лакирвам и да си рисувам по ноктите
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен
    В момента ги мажа с йод и няма смисъл да се лакирам за момента,защото вечер ще ми се налага да се трия...така че не се лакирам.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от MmimsS
    http://bgphoto.net/photos/34484/o633620853172723750.JPG
    по принцип на последната страница(149) съм обяснила как го направих[/url]
    Ооо тоя парфюм го имам и аз! Много е як!

Лакирвам се да. Постоянно съм с лак
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си