.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Който може да пише есе плс да помага

Здравейте! Имам да пиша есе и ми трябва много спешно... за понеделник(17.11.08г.) Темите ми са

1. Какво съчинение бихте избрали, ако сте осъден на смърт: развлекателен роман, библията, философско съчинение.

2. Предлагат ви магически елексир за забрава на всички тревоги и въпроси за своя живот. (Защо ще постъпите така?) т.е. дали бихте го взели или не.

Не откривам нищо е нета...
    Бих била много благодарна, ако някои ми помогне... Мерси предварително!

П.С. Ако може да ми го пратите на и-мейла... desperategirl@abv.bg

Град
    Ha MopeTo (sun)
    относно 1вото можеш да пишеш-развлекателен роман.Да кажеш,че преди смъртта си е по-добре да си спокоен,весел и жизнен.като четеш този роман,ще ти става по-бодро на душата,ще те кара да забравяш съдбата си,това,което те чака и т.н. т.н.
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    Страната на Чудесата
    Тва е есе. Твое ли4но мнение. Какъв е смисъла някой друг да ти го напи6е. Нали трябва да напи6е6 ти какво мисли6 по въпроса.
    А и плюс тва темите са много интересни и на тях би могла да напи6е6 доста не6та.
    Fighting for nothing is what you're born for.

Разбирам съчинение-разсъждение, разбирам литературен анализ... ама да искаш някой да ти напише есето... от къде да знаем ти какво мнение имаш за нещата? Защото в случай, че не знаеш - есето е твоето лично мнение.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

знам какво е есе...но не ми се отдава..мога да отговоря с 2 изречения... за това помолих някой да ми помогне...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си