- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите през мевдучасията?
От доста дълго време се чудя какво мовем да правим с френдовете през тъп*те междучасия, освен игра на карти, защото за тъп*та ни класна това било просташко ( пфу, да си гледа работата тая смота*а пач*) Ако имате някаква идейка, споделете.
To da ti kaja zavisi ot klasaMoq klas naprimer e mn zabaven!Ima razbira s ei stranni li4nosti,no pove4eto sme golemi kupondjii i doide li mejdu4asieto po4vame qko laf4eta i maitapi i samo se smeem kato pobarkani
![]()
Emm nishty lafime si pafkame si na prozoreca i durjime vratata![]()
a prez golqmoto sum s po-golomite klasove(11-12) i utiame kum kafeto!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
в нащо училище имаме училищно радио и голям смях цяло междучасие
щото тия зат пултовете са много смотани
Напоследък висиме в стаята и преписваме домашни и си лафим.А преди висяхме на чешмите в даскало.Някой път ходим и до стола да видим кво става там.
Класната ти е права.Първоначално написано от AssShot
Аз през междучасието или цъкам хек, или си говоря глупости с някой от класа.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Аз посещавам 8 клас секо междучасие,слизам до стола чат-пат(в повечето случай не да си купа нещо ми да вида дали няма някой интересен човек)и се разкарвам по коридорите.
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Слушам музика , лафя си , ебавам някой , слагам сапун в кенефаи т.н
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Правиме клипчета, кой се прави на Боби Турбото, кой на Митьо Пищова, кой на Панайот от ББ3, на тризначките от ББ3. Винаги има какво да се прави, стига класът да е готин. Някой като пусне кючек яко върти ме ... въобще много неща.
ЦИКЛЯ.
...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ееее как не знаеш какво да правиш...пфу на мене времето никога не ми стига да свърша всичко![]()
Лафиме си,лигавиме се,обикаляме безцелно из даскалото...напоследък белотче цъкаме (но тва по физическо по-често
)...абе както казаха,ако класа е готин-винаги има какво да се прави
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
zashto mejduchasiqta ne bqha po 2 chasa ... vinagi ima kakvo da se pravi.. nashiq klaas kakto vinagi nqma po intiligentni ot idiot.. momchetata slagt chinovete kym stenite .. i pochvat sa biqt i si praqt klipcheta.. posle ni gydelichkat.. sled tui praim prostotii . edin ot moq klas smyrka tebeshr.. igraim s hek.. prepisvame domashni ot zubara ni v klasa.. slushame muzika.. obikalqme daskaloto da vidim ko staa .. hilim se kat pachi ...hodim da pushim.. odim do kafeto pred daskalo.. boje.. kakvo li ne..
)))vinagi moje da se izmisli
![]()
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
ами най-често ходя до долу да изпуша по някоя цигара с приятелките ми или пък се шматкаме из коридорите, взимам си нещо за хапване от близките магазинчета, седя си на прозореца, ако имаме някаква контролна си правя пищови, събираме се със съученичките и обсъждаме някви щуротии.. тва е общо взето![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
цъ цъ цъ цъ
явно ние от нашия клас сме големи простаци щото почти всяко междучасие играем белот или Блек Джек или сантасе, а ако не ни се играе пушачите отиваме за по една цигарка. и тва си правим общо взето..... \/ \
/ \
/
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
mm edno mejdu4asie ot vsi4kite go prekarvame(az i momi4eto ot klasa s koeto se dvijim) cqloto v toaletnata... jenskaata e samo edna i to na vtoriq etaj (nie sme na purviq) i vsqko mejdu4asie tam e frashkano s momi4eta koito imat nujda ot kenefsuper na4in za prekarvavne na mejdu4asieto.. vijdame se s cqloto daskalo tam
ina4e si govorim s mom4etata koito ni razveselqvat ili si razkazvame vicove celiq klas na buroto na gospojata..
v obshti linii glupavi neshta
![]()
Мии аз и още четири шматки като мен обикаляме училищните коридори като побъркани, говорим си, най-често се хилим истерично, ебаваме се с който срещнем по коридорите, и все се заплесваме някъде и закъсняваме за часА голямото междучасие задължително на кафе за 15 минути, ама все пак е кафе
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Лесно ви е на вас, можете да си цъкате карти колкото си искате, а мен щяха ме водят (плюс 4-5 френда) до директора за игра на карти (баси тъ*ите даскали дето имаме). А бе и ние на лаф го докарваме през пове4ето време, ама понякога няма какво си кажем, вярно че през много от времето се спукваме от смях, ама и моменти в които ни се иска да цъкнем на нещо (не можем карти), това имах предвид. Аз съм 11 клас и няма по-големи класове при, които да ходя, е има 12 де ама не ги знам, а пък кенефите не стават за посещение и от мишки, камоли да се съберем хорица там, а има 1-2 (от всичките, които стават ама там е супер фраш от пушачи, пък аз не пуша.
ние пък слизаме да пушим..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Male hora, napravo me zabivate s tezi vashi otgoriShto i pri nas ne e tolkova gotino egati skukata, prez mejduchasiqta gledash samo nekvi bebe6ki cirkove
![]()
emi az v mejdu4asiqta pu6a![]()
P.P. ne ti go davam tova kato ideq kazvam samo az kakvo pravq... inache pi4ovete ot klasa koite ne pu6at v mejdu4asiqta laf mohabet muziki klipove i drugi prostotiiki po telefonite i tva e ama to i nqma kvo da drugo moje da napravi6 4ak puk tolkova prez edno mejdu4asie 5-10 minuti![]()
Пия си сутрешната бира.