- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гръдна обиколка
116 см гръдна
17 години
момче
П.П. подгръдна 93
я дайте няква снимчица![]()
89 гръдна.
73 подгръдна
![]()
100 гръдна 73 подгръдна
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Don't worry, be happy!
110 гръдна - 17 год. момче![]()
Момиче -- Гръдна 85 Подгръдна 73 , малко съм напреднала за 12-годишна![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
95 - гръдна
70 - подгръдна
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
ехее
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Айде бе...не видях нито 1 с малка гръдна обиколка..Тука са се събрали само Памели![]()
![]()
![]()
Сигурно тези, които имат комплекси от големината на бюста си, не пишат... Логично. Аз лично не мисля, че моите са големи, по-скоро нормални. Има момичета, които са къде къде по-напред от мен. И все пак този фактор въобще не е от значение (поне за мен). Много по-добре изглежда едно момиче със спортна фигура и малки цици, отколкото някаква `пухкава` повлекана с грамадни дини.. Всичко с мярка.Първоначално написано от D3viLish
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
До сега не си бях мерила гръдната обиколка.Въобще не ме интересуваше мисля,че имам нормални гърди.88см. - почти 16год.
Нито една от цицораните не е написала подгърдната си обикола.
Не си бях мерила гръдната обиколка до сега, но ми стана интересно и рещих да се включазначи гръдната ми е 85, а подгръдната 75.. малки, но за сметка на това тялото ми е хубавичко благодарение на тренировките !
![]()
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Тъкмо днес си я мерих !![]()
Гръдна-103-4 см (не можах да преценя точно ;д ) .
Подгръдна-85см.
16 години
Шофирай разумно - стигни жив!
....
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
75![]()
Сериозно надарена девойка, бравоПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Гръдна- 87 см
Подгръдна- 78 см
Каква хармония!![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Момичеее само на 16![]()
94 - гръдна
72 - подгръдна![]()