- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гръдна обиколка
Че тези дето тренриат си я мерят беПървоначално написано от MadeOfSteeL
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Не беше ли ти този, дето прави шашми със сантиметрите? ...Първоначално написано от DownloadVirus
155 е напълно реална обиколка за трениращ яко човек.
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:50
Ами какъв е смисъла да крия ,че нямам и да се правя,че имам?Първоначално написано от Slav0v
Fashion and Styling
85 В, 18г.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вземи се образовайПървоначално написано от PinkPan7her
Като си нямате никаква представа от фитнес за кво говорите?
Виж сега пич,Arnold Schwarzenegger има 148 см гръдна обиколка,а ти някъв там измислен дето виси тука по цял ден и вероятно си няма грам представа 155 см.Просто да беше 110-115 ае 120 макс ама 155 см.Излагаш се![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:50
Рядко си служа с обиди, но този път ще използвам култовата картинка... за трети път днес!
Отчайвате ме!
Аз говорих по-рано за гръдна обиколка. И тя върви около 110.
В случая говорех за обиколка на раменете, защото казах, че имам слаби гърди и силни рамене и гръб!
121 момче 16г.![]()
![]()
Аха,това е друго нещо..Ся да земеш и раменете..Еми направо зема и краката и да ги кажа гръдна обиколкаПървоначално написано от ...
![]()
Остави тия обиди,ами просто като видях 155 см..Помислих си,че в следващият ти пост ще кажеш нещо от сорта на "арнолд е слаб бе пич" xhxahxah
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 12:51
брех почти всички момичета много надарени излязахтеда не се мерите със сутиена .... 97 жена
Не съм писал, че това е гръдна. Прочети ми поста!
И във сорума "Спорт"(и зоб) се издума веднъж подобно нещо... В темата "Крива работа".
"Вземи се образовай", каза човекът, за когото нормален пенис е 20-25 см.Първоначално написано от DownloadVirus
Нямам какво повече да кажа.
Уд'ри, Пантерке! Туй кучИ не И нашИ!
Ти си напълно оффтопик..Няма смисъл от този излишен спам..Вижда се,че не знаеш за какво иде дума..Тука става въпрос за bb,ти си тръгнала да ми говориш за пениси,а къртача ти лиже сополитеПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Почивка
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮