- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красив или Чаровен ? ...Защо?
А не е ли по-важно поведението и характера му..Напоследък попадам на красавци,чаровници и всичките олигофрени и държащи се неадекватно![]()
Аз така разбирам нещата: 1.Чаровен е мъж, който е повече грозен, ама има нещо радващо в него..
2.Красив е мъж, който се смята за такъв и иска всички жени да са негови=> пак не ми оттърва=> нито едно от двете
4aroven,pove4e radva,puk i ima ne6o v nego,koeto prevli4a,ne6o nz,kak da go opi6a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Определено повече ми допадат чаровните момчета, а не красивитеВ чаровния има нещо, което ме привлича много повече
![]()
![]()
![]()
Чаровен =) Не мога да ти дам обеснение защо =))
По принцип и двете,но ако трябва да избирам ще е чаровният...
аз съм за красивия! все пак и той си има известен чар нали....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
чаровен
по загадъчна красота![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+ 1 ...ако е прекалено красив ще е или толкова кух или ще е плейбой и никога няма да сме само ние във връзката....Първоначално написано от Reed
а при чаровните е по-така...хем мозък имат,хем...хубава усмивка,очи...абе все нещо ,което да ти подкоси краката![]()
има доста голяма разлика всеки човек има чар но не всеки е красив
Първоначално написано от roadrunner
И аз съм така ... за мен пък е по-важен характера,защото не ми трябва някой олигофрен,а свястна момче (които вече се срещат много рядко),а иначе няма да откажа малко чар . :P![]()
Под чар се разбира да е чаровен във всяко едно отношение, било то външност или характер.Първоначално написано от roadrunner
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Чаровен.
А защо? Защото не харесвам красиви мъже.
Никога не съм гледала в някой само външният вид. Няма значение дали е красив или просто чаровен - ако по характер си допадаме и ми харесва, външният вид ще е последното нещо, което ще гледам...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Определено чаровен![]()
nicolepcd
4ar
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Еми да ми хване окото... дали с красота, дали с чар... дали с ум. Просто да ми направи добро впечатление по какъвто и да е начин.
az sum s 2 ruce za 4arovniq![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
стига да има излъчване,което аз обожавам не ми пука дали другите го намират за красив,или чаровен![]()
Чаровен за менКрасавците знаят,че са красиви и желани и следователно имат прекалено голямо самочувствие и се мислят за кой ли не ... Аз не харесвам такива,дразнят ме,за това-чаровен ... Винаги ще намери с какво да ме очарова ...
![]()
Чаровен, защото стандартното определение за красив мъж ми е противно!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
чарр..![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
+ Съгласен съм с теб.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
По темата: ,,За момичетата също съм съгласен с горното мнение, може да е красива, но да няма чар, но пък чаровните винаги имат красота!''
Аз имам и двете!Шегувам се! :P
Първоначално написано от ScionOfStorm
оххх КрАсиФ..и ако е фешън![]()
май съм първото момиче в темата което иска красив :P