- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Красив или Чаровен ? ...Защо?
Мм има разлика в различните виждания за красиви момчета. Всеки си има вкус. Аз харесвам и пове4е търся чара в момчето с/у мен, отколкото правилни черти, клишета, висок, слаб, дебел, нисък, рус, тъмен... тва са неща, които не зависят от него. Много повече би ме впечатлил погледа му, усмивката му, закачливото поведение, настроението . ... ей такива неща ме впечатляват много пове4е от всякакви физи4ески черти![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ти май си мацка мечта :PПървоначално написано от SunSmile
ПРедпочитам чаровния.Някак си има нещо и аз не мога да го обясня![]()
Ми сигурно... С тва си мнение и поведението ми по принцип изглеждам надута, точно щото мисля така... ама не ми пука!Първоначално написано от passdone
![]()
По темата: Не съм съгласна, че за щом си чаровен значи си красив и обратното! Според мен няма нищо общо. Защото тва, че си красив не те прави чаровен, дори да си Мистър България или най - красивия човек на Земята. Не всеки може да е чаровен, тва си е дарба!!! Както и не всеки може да е красив..
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Определено ЧАРОВЕН !![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Всеки човек е красив сам по себе си, но не всички са чаровни. Така че - чаровенТрябва все пак да ме омагьоса с нещо
![]()
Нямах предвид, че изглеждаш надута. Самия аз съм момче и споменах това за мацката, щото ми допаднаха доводите които изтъкна, качествата които търсиш в едно момче. :PПървоначално написано от SunSmile
И двете...Едно момче,може да не е красиво,но много чаровно...не ми пречи..може да е красиво,но да няма чар...пак не ми пречи...и в най-добрия случай да е красиво и да има собствен чар...но все пак си зависи от самото момче,при всеки е различно...всеки има различен чар и красота...
![]()
opredeleno charoven..da e krasiv ne znachi , che ste mi privleche interesa..
и азПървоначално написано от firegirlll
![]()
на тея нещо им става с тия чаровни
искам красив по възможност фешън с мн коса![]()
![]()
![]()
![]()
И аз такам..Първоначално написано от Reed
![]()
![]()