.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    чаровен

Цитирай Първоначално написано от liana
    Чаровеен. Може да не е някой красавец , но да има нещо в погледа му, което да ме кара да полудявам.
    +1

Мега фен Аватара на SunSmile
    Мм има разлика в различните виждания за красиви момчета. Всеки си има вкус. Аз харесвам и пове4е търся чара в момчето с/у мен, отколкото правилни черти, клишета, висок, слаб, дебел, нисък, рус, тъмен... тва са неща, които не зависят от него. Много повече би ме впечатлил погледа му, усмивката му, закачливото поведение, настроението . ... ей такива неща ме впечатляват много пове4е от всякакви физи4ески черти
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Мм има разлика в различните виждания за красиви момчета. Всеки си има вкус. Аз харесвам и пове4е търся чара в момчето с/у мен, отколкото правилни черти, клишета, висок, слаб, дебел, нисък, рус, тъмен... тва са неща, които не зависят от него. Много повече би ме впечатлил погледа му, усмивката му, закачливото поведение, настроението . ... ей такива неща ме впечатляват много пове4е от всякакви физи4ески черти
    Ти май си мацка мечта :P

Чаровен...пак си е красив

white sensation

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от pIsaNcHoOo
    Чаровен за мен Красавците знаят,че са красиви и желани и следователно имат прекалено голямо самочувствие и се мислят за кой ли не ... Аз не харесвам такива,дразнят ме,за това-чаровен ... Винаги ще намери с какво да ме очарова ...

Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Чаровен, защото стандартното определение за красив мъж ми е противно!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    ПРедпочитам чаровния.Някак си има нещо и аз не мога да го обясня

Град
    София
    само аз ли бих казала красив..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от passdone
    Ми сигурно... С тва си мнение и поведението ми по принцип изглеждам надута, точно щото мисля така... ама не ми пука!
    По темата: Не съм съгласна, че за щом си чаровен значи си красив и обратното! Според мен няма нищо общо. Защото тва, че си красив не те прави чаровен, дори да си Мистър България или най - красивия човек на Земята. Не всеки може да е чаровен, тва си е дарба!!! Както и не всеки може да е красив..
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

По мъничко и от двете :P
    С огромен чар и хубав характер!

Определено ЧАРОВЕН !
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Всеки човек е красив сам по себе си, но не всички са чаровни. Така че - чаровен Трябва все пак да ме омагьоса с нещо

Цитирай Първоначално написано от passdone
    Ми сигурно... С тва си мнение и поведението ми по принцип изглеждам надута, точно щото мисля така... ама не ми пука!
    Нямах предвид, че изглеждаш надута. Самия аз съм момче и споменах това за мацката, щото ми допаднаха доводите които изтъкна, качествата които търсиш в едно момче. :P

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Charoven Pyrvo,zashtoto ne haresvam krasivi momcheta i az ne znam zashto... i zashtoto krasaveca vinagi shte iztykne tova svoe kachestvo i shte te zameni za nula vreme..
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Charoven Pyrvo,zashtoto ne haresvam krasivi momcheta i az ne znam zashto... i zashtoto krasaveca vinagi shte iztykne tova svoe kachestvo i shte te zameni za nula vreme..
    М,и аз съм така.

Град
    Sofia
    И двете... Едно момче,може да не е красиво,но много чаровно...не ми пречи..може да е красиво,но да няма чар...пак не ми пречи...и в най-добрия случай да е красиво и да има собствен чар...но все пак си зависи от самото момче,при всеки е различно...всеки има различен чар и красота...

opredeleno charoven..da e krasiv ne znachi , che ste mi privleche interesa..

sladky2009
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от firegirlll
    само аз ли бих казала красив..
    и аз
    на тея нещо им става с тия чаровни
    искам красив по възможност фешън с мн коса

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    чаровен