- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нещо се сдухах
Zna4i mn t1po se polu4i!!! V priatelq mi neshto ne varveshe,no kogato neshtata po4naha da se opravqt i otnovo da ni e super,se poqvi drugo mom4e.S drugoto mom4e se vijdahme vseki den,beshe ni hubavo da si lafim,da izlizame i stana taka se ludnah po nego.Zaebah prqtelq mi i bqh s drugiat.Vseki den bqhme zaedno postoqnno,no poneje toi jivee v drug grad si otide.No mi davashe obeshtanie,4e shte se vijdame (poneje jivee blizko do moq grad),4e shte mi se obajda,shte mi pishe.Taka beshe,no posle sled 1 sedmica,sprq da mi otgovarq na sms-te i na obajdaniata....Ama za kvo se polu4i taka?Oshte mi e stranno...Mislq si,4e ve4e sam go zabravila,no ne e taka,oshte me kefi.
Неможем да ти кажем, защо се е получило така...Неможем да гадаем...Има безброй много причини...примерно да няма пари в телефона (стига да не е на сметка)......
Или една по вероятна причина - да е срещнал друго момиче!![]()
Ако толкова много искаш отговори на въпросите ти и някво смислено обяснение за всичко това...- то на всичко тва може да отговори само той...
Ако неможеш да се свържеш с него...Намери начин и иди там където живее...Разберете се!
Успех!![]()
Zna4i,az go pitah da ne mi se sardit i koi kaza,4e ne e.No kogato mu zvanq mi zatvarq i ne mi otgovarq na sms-ite
Ами може чувствата ви вече да не са взаимни, може би при него тръпката е отминала. Може да има и друго момиче...Всичко е възможно. А може и просто да е преценил, че разстоянието ще ви е пречка. Ако си имате скайповете му пиши там и го попитай на какво се дължи промяната му, искай да бъде искрен.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Е та много ясно искал е да те чука и кат не си му пуснала и е видял че няма да стане , се е отказал от тебе. Кво ти е толкова чудно. Никога повече няма да го чуеш може си сигурна , фани се осъзнаи.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Ами много е вероятно, както казаха по-горе, да е преценил, че разстоянието ще бъде пречка. Това естествено води до извода, че може да си е намерил някоя , която е близо до него.
И разбира се, това, че не ти итговаря на обажданията и не те търси, би трябвало ясно да ти говори, че всичко е свършило и той вече не иска да е стеб.Забрави го и си намери някой друг.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Тежко е..За друг път преценяй ситуациите (и хората) по-добре.
+Първоначално написано от ImmortalForever
Направо си се прецакала.Или по-точно връзката си и то заради няма и месец флирт.
Мисля че основната ти грешка е в това,че си оставила приятеля ти,оттам тръгва всичко
липсват ти хубавите моменти,които сте имали. но от друга страна след като си зарязала приятеля си заради това момче,не се знае дали то не си е помислило, че ако тръгне с теб ще направиш същото както предния път. а иначе времето е ней-добрият лечител
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
според мен не си е заслужавало да късаш с приятеля си.. за другото момче явно ти си била просто една игра за няколко дена .. занимавка.. и след това крайаз така си го обеснявам
но не мисля че трябва да се върнеш при предишния си...постъпката ти е била гадна
точно казано и аз така мисля
![]()
+1Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Или е загубил интерес,или е срещнал друго момиче или просто е осъзнал ,че тази връзка е невъзможна след като сте от различни градове а това,че имаш гадже също е вид пречка