- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Офф какво да правя??
Ами то май и ти самата не знаеш какво искаш. Хем ти е криво, че той си прави каквото поиска, хем спиш с него. Дръпни юздите малко бе момиче - кажи си твойта дума! Не знам дали усещаш, но той в момента не гледа на теб като на приятелка или гадже, а като на сексуален обект. Сама казваш, че се държи лошо, прави се на ударен пред другите и идва само когато му се до*бе... А ти след като си имаш приятел защо продължаваш да се виждаш с този Гого? Не си казала дали отношенията с приятелят ти са сериозни, но осъзнаваш ли, че ти му изневеряваш и един ден като разбере ще те зареже ? Реши какво искаш - ако искаш просто секс, зарежи приятелят си и продължи тайните срещи с Гого, но ако искаш нещо повече - просто си кажи тежката дума пред Гого, покажи му, че не си някаква играчка, която да използва единствено за задоволяване на сексуалните си нужди и сложи край на тая простотия.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..