- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов и още нещо!!
ТаКа поредната моя тема да се надяваме не се повтаряи дано ви хареса! искам да попитам ВСИЧКИ когато са имали несподелена любов или им се е случвало няколко пъти какъв им е метода на забравяне или въпреки тва продължават ли да се борят макар да няма надежда
! П.П: вашите мнения ще ми помогнат БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
![]()
нямала съм несподелена любов
![]()
Като се замисля и аз не съм имала...Първоначално написано от snejana67
Така, че не мога да дам адекватен отговор по темата.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
имах една несподелена любов - първата ми любов- докато бях ученичка в гимназията.Аз поне не се предадох в продължение на 5 години да опитвам да го спечеля, но ..... не се получи.Трябваше да се примиря.Болеше много.На мен , обаче , ми помогна много факта , че повече няма да го видя , защото той замина да учи в чужбина. в крайна сметка ми костваше 2 години да го забравя, макар и не напълно.
Сега си спомням за него, но вече не боли.Сега е просто един красив спомен.
Единствено времето и волята ти могат да ти помогнат.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
NE SE OTKAZVAI...!!! az ne se otkazax 7 godini nakraq se polu4iiii si stana dobra vruzka. oba4e neznam dali davam obektivnoto si mnenie poneje i az sega sum v takuf period deto obi4am edin tupak, a toi mene ne i neznam dali ne go kazvam na tebe, a vsu6nost da iskam da si go vtulpq. istinata e 4e i az neznam kakvo da pravq ;(
И аз съм такаПървоначално написано от snejana67
![]()
Иначе гледай да се разсейваш и да правиш неща,които обичаш....
Времето е лекът и това е. =]
Спомагащите фактори са активните занимания с нещо полезно, запознаването с нови хора, изобщо ...
май е по-лесно да се каже какво не трябва да се прави
-да се заседяваш
-да занемаряваш социалните си контакти и умения
-да спираш да общуваш
-да циклиш тъжни песни и т.н.
Аз изживявам несподелена любов например и... почна се като изтрих всички снимки, изтрих телефонния номер, изтрих скайпа, спрях да му разглеждам профилчетата в сайтовете, изгорих негова хартиена снимка, не си пускам песни, които е пращал той и т.н.
Трудно ми е и предчувствам че пак ще мине дълго време (при първата ми любов ставаше дума за година и половина...), но по-добре тъгата да е тихичка, а не сам да се разрушаваш и целия процес да е болезнен.
Така че, щади се. И гледай реалистично на нещата. Ако си далеко от шансовете, няма особен смисъл да се бориш... съжалявам.
Успехи в превъзмогването ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имах несподелене любов до преди 2-3 години...всеки път се опитвах да го забравя и това ставаше само като не го виждах месеци наред...и си мислех че е забаравен, но уви...като го видех и отново тва чувство... болка в сърцето..подкосяването на краката...само 1 път съм споделяла чувствата си към него ... обаче не беше подходящия момент , той си имаше приятелка в този момент и каза,че и той е заинтересуван.... обаче бил с приятелката.. и така.. после заминах в чужбина...и други момчета.. и всичко премина на приятелски чувства... пък и се хвана с най-добрата ми приятелка... не искам да имам нищо общо с него с него ..нищо повече от приятели![]()
ima edin mn hubav deviz po toq povod "ne padai duhom,ne uspee6 li opitai pak"... za da zabravi6 si namira6 nova "jertva"
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
pfffff zaebavam go na sekundata hi4 ne si padam po santimentalnosti 4estno kazano nqma zabravqne ima izparqvane na momentaПървоначално написано от beb4yy
Ами първо беше споделена, след това се превърна в несподелена любов. Все още не съм го преживяла, а мина 1 година от раздялата ни. Но при мен влияние оказва факта, че не сме спирали да си общуваме. От няколко дни насам се реших, че ще продължа напред и ще го преодолея (други неща въздействаха на избора ми). Не е лисно. Даже напротив - много е трудно, но съм сигурна, че с помощта на силна воля и време всичко ще се оправи. Мен ме посъветваха да правя това и аз те съветвам теб същото - не се затваряй в себе си, избягвай срещи и разговори с него, изтрий всички снимки, смс-и, дори телефонният му номер (сигурна съм, че го знаеш на изуст, но все пак изтриването му от указателя е някаква крачка), излизай, забавлявай се, старай се да не мислиш и говориш за него дори с приятелите си, слушай хубава и мотивираща музика (но не сдухващи песни, които ти напомнят за него), запознавай се с нови хора, ако се появи момче и виждаш, че то проявява интерес към теб не го отблъсквай - дори да не се получи нищо сериозно поне ще се разсееш за малко. Няма да те лъжа - никак няма да ти е лесно, но както казах вече - със силна воля и с течение на времето ще успееш да го превъзмогнеш и ще ти остане само спомен за него. Успех !!!![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
същата работааа и мойта беше споделена после несподеленаПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
много е гадна несподелената любов мислиш си че имаш шанс а оставаш само с надеждата.Боже толкова сам страдала заради едно момче което само ме баламосваше че изпитва нещо към мен ,а ваобще не беше така просто искаше да спи с мен когато аз не пожелах тои ме отряза по жесток начин бях съкрушена все още си спомням колко бях наранена и депресирана имах чувстото че светът се е стоварил върху мен отначало не можех да го преживея но с течение на времето ако не виждаш този човек всичко утихва срещаш се с други хора и да той е забравен за мен но болката никога не я забравих
Незнам дали за вас е така едни явно забравят всичко други не
но с времето всичко би трябвало да утихне
Според мен една несподелена любов може да се забрави с една прекрасна любовна връзка в която си напълно щастлив и получаваш тази любов която не си получил в тази несподелена любов
Но както казах по горе аз човека забравих ,но не й болката
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
И при мен така... Разделихме си преди 4 месеца, а аз те първа си поставям за цел да го забравя... Изтрих хронологияа в скайпа, смс-ите... И гледам да не мисля за него, и да продължа напред... Просто друг начин няма...Първоначално написано от beb4yy
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
мерси за пореден път се обеждавам че хората тук са номер 1![]()
Бфф това е много гаден филм. Амии какво да кажа-това нещо не го пожелавам и на най-големия си враг. Моята история беше три години и дори до ден днешен не знам дали беше несподелена любовта ми. Рано или късно всеки преживява такъв момент,но пътя е много труден. Събуждаш се,отваряш щорите,виждаш слънчевия,хубав ден и си казваш,че от днес се променяш,променяш намеренията и чувствата си към този човек. Излизаш,разсейваш се,забавляваш се,прибираш се и хоп пак се сещаш за него. Случвало ми се е през тези три години да ходя по 2-3-4 месеца с някое друго момче ии изобщо да не се сещам за човека X. Хубави моменти,споделени чувства,мислиш си,че вече си забравил определения човек и след известно време - пак назад,назад,назад до минус безкрайност. Никога няма да забравя,когато отдавна не бях мислела за човека X и вървях с едно момче,с което ходех ии се държахме за ръка,при появата му,пуснах приятеля си и се разплаках. Естествено излъгах,че е заради вятъра.
Имаше моменти,в които бях напълно убедена,че съм го превъзмогнала,но той отново стоеше пред вратата ми. И така минаваха часове,дни,месеци,години и започнах да губя представа за реалното време,за реалната себе си и реалните си приятели. Сякаш имах очи само за него,потъпквах себе си всеки ден. Молех се,унижавах се,самонаказвах се. Събуждала съм родителите си с викове насън (балнуване),цялата изпотена,с температура,трепереща и крещяща името му. Когато целувах друг беше със затворени очи и не защото бях толкова влюбена,колкото ми пареше отражението в очите му на друг човек. Спах на възглавницата на друг,напоена от сълзи изляти не за него,а пак за момчето X. И осъзнах,че не е честно като лъжа себе си,да лъжа и други хора,които наистина държаха на мен и ме обичаха. И така .. прекарах 1 година съвсем сама,затворена в себе си .. без сериозни връзки,само кратки авантюри .. бях се настроила отрицателно към цялото мъжко общество. Е да,имаше доста обърнати чашки,доста взети наркотици (дори и леки),уж да ми помогнат,но напразно. И незнам,и аз не мога да си обясня как започна да избледнява спомена за него. Да,не мога да отрека,че всеки път когато ми се обади или го видя и се заговорим се разстройвам,но не е както преди. Доказателство за това е,че той сега иска да е с мен,не спира да ме моли,но не искам да се връщам назад,а и вече в мислите и сърцето ми присъства друг човек. Въпреки,че най-близките ми хора все ми повтарят,че рано или късно,дори след 10 години аз пак ще съм с момчето X,явно защото бяха свидетели на рядко срещана несподелена любов.
Та,нормално е да те боли,особено ако това е първата ти голяма любов,но така само си каляваш характера. Рано или късно,ще го преодолееш. Въпрос на време е. Те по-нагоре казаха: разсейвай се-с различни занимания,направи промяна в стаята си,във външния си вид и така .. настрой се към положителни промени.
Желая ти успех. (hug)
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ДОста тъжта история половината неща ми се случват и на мен но най боли държанието от отсрещната страна разрязва като нож ! скоро имам рд а имам чуството че ще бъде най гаднияПървоначално написано от Drebs
ми но все пак мерси прегръдка и за теб
![]()
Значи..имала съм несподелена любов и е адски гадно когато обичаш някой,а той не ти отвръща със същото..Мъчих се по всякакъв начин да го забравя,излизах с други момчета,макар да не съм чувствала нищо към тях но..не ми мина.Просто неможах да го забравя и продължих да се боря,макар че знаех,че няма никаква надежда..Даже и сега продължавам да го харесвам,а той си е със друго момиче..Все още не съм го забравила и незнам каъв метод има за забравяне...дано с времето ми мине
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Просто прехвърлям любовта си на друг обект.....Сега сериозно. Имала съм много несподелени чувства. Любов е малко силно казано, но за мен в определен етап това е значело именно любов. Знам, че е банално, но времето и разстоянието помагат. Разбира се, че винаги те гложди въпросът "защо не ме харесва", "какво ми има?", но не бива. Просто хората са различни и ти, колкото и да си невероятна, не можеш да се харесаш на всички. Просто продължаваш да търсиш, да живееш, да се надяваш и все някога ще те споходи споделената любов.
Имал съм 4 несподелени любови и сега май съм на път да имам 5-та --- Дано греша... Отвратително е... какво повече да кажа... харесваш някое момиче ужасно много, но знаеш, че никога неможе да бъде твоя. Не го пожелавам на никой и завиждам на тези, който никога не са го въобще почувствали, защото аз никога не съм познавал взаимната любов...
Ами до 7 клас все несподелени любови съм имала, даже една беше 3 години..Метода е да срещнеш споделена.После и тя ще свърши и ще търсиш друга и така цял живот..Настрой си антените на тази честота и давай..
nai lesniq na4in da zabravish 4ustvata si kum daden 4ovek da go mrazish obratnoto na lubovta
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата