.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    nai lesniq na4in da zabravish 4ustvata si kum daden 4ovek da go mrazish obratnoto na lubovta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

nai lesniq na4in da zabravish 4ustvata si kum daden 4ovek da go mrazish obratnoto na lubovta
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен Аватара на beb4yy
    оххх да знаете кво е да гледате някой с друг как боли да го виждате в скайп а да не му пишете щото знаете че не трааа и имате достойнство така боли

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    Мисля, че не си прав/а! Аз харесвах човека Х, но той мен, не. Не мога да мразя човек до който вчера съм казвал: ,,Обичам те!'' макар и несподелено! Приятели сме, но още ме боли за този човек. 9 месеца харесвам това дете, шанс със него нямам, но не мога да го забравя!
    Приятели сме и бих сторил и невъзможното за човека Х!

Омразата е за слабите!!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бях мноооого малка :Д И тъпа :Д ))
    Ама как го забравих . . емииииииииии просто спрях да го виждам толкова често и след това се оказа, че ходя с момче, което е било в неговият клас, а аз даже не съм го била забелязала, заради това глупаво момче.Помисли си дали си заслужава Ако е от тези 'плейбойчета' хич не се занимавай, ако не искаш да си 'поредната в списъка'

Град
    sofiqqq
    охх мии отдавна съм имала ...ем боря се боря се накраяя вече се отказвам
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

И аз да се намеся. Ами ужасно, не го пожелавам на никого, наистина. От 1 година ме мъчи едно момиче.Още по-лошо е, че е от моя клас.Преди време наистина много, ама адски много го изживявах, защото нещата започнаха блокове в скайп, избягване на разговор с мен и пр. Накрая си признах, че
    я харесвам. Оттагава, може би стана още по- лошо. В училище разговаря с мен само когато мога да и свърша работа. Почвам да се чувствам като роб.
    Но като си е решила да ходи с оня пич, живи и здрави да са !

P.S. Каква любов, колко мъка ...

НАй-великото нещо любовта но и най-болезненото пазете го за да не съжалявате както аз сега

Град
    Dreamland Varna
    Emi vseki pyt e nespodelena, nz kakvo da ti kaja
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Хмм... няколко пъти ми се е случвало да си харесам някой и да не се получи нищо... но това не го наричам "несподелена любов." Никога не съм имала проблем да забравя тези момчета и да продължа напред . Просто никога не ми е пукало за тях

Моментната ми ситуация най-много се доближава до "объркана любов" ахахах или "и двамата не знаем кво става" просто защото не мога да повярвам че е "несподелена" и няма как просто. Преди 3 години (без точно! 1 месец) се запознах с него и смея да кажа че беше любов от пръв поглед... за мен. След време видях че последният му блог в интернет е бил от нея вечер, точно за мен и как сме се запознали хихи като предишните бяха само за футбол... така че може и за него да е било така. Накратко... аз го отрязах защото бях глупачка.... след това той ме отряза.... 2 месеца по-късно почна пак да ме "закача"... аз го игнорирах... до началото на тази година... когато пак станахме приятели... виждаме се на партита... говорим си... но само си играем един с друг. Един ден флиртува с мен, на следващият е абсолютно студен. Същото го правя и аз, но без да се усещам. И сега сме в такава ситуация че той ме ревнува и се дразни... и ме кара аз да си платя като ме наранява по най-долния начин.... с лъжи и слухове!!! направооооо... като го хвана и ще го утрепя... с целувки! ахахахахах.

Че така де... никога не се отказвай, особено ако сте имали дори и минимално малко чувства един към друг, защото те трудно си отиват.
    Друг е въпроса, ако момчето не изпитва абсолютно нищо към теб... това предполагам е кофти, но аз не мога да помогна с друго освен с шоколад?

Град
    Sofiя

Re: Несподелена любов и още нещо!!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ТаКа поредната моя тема да се надяваме не се повтаря и дано ви хареса! искам да попитам ВСИЧКИ когато са имали несподелена любов или им се е случвало няколко пъти какъв им е метода на забравяне или въпреки тва продължават ли да се борят макар да няма надежда ! П.П: вашите мнения ще ми помогнат БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Ми..мила,когато имам "несподелена любов",няма метод за забравяне.Просто отначало раната е голяма и само за това мисля,че го няма до мен и,че не ми споделя чувствата.Но след врече почвам да забравям.

Еми моята не беше несподелена, но аз си я направих такава. В началото бяхме заедно и всичко си беше супер. Но после се разделихме по негова вина...всъщност това няма голямо значение, защото човека си ми поиска втори шанс....а аз не знаех какво да кажа, беше ме страх, че пак ще се повтори същото, и когато се реших да поема риска, той не ми говореше. Аз още съм си хлътнала по него, но сме само приятели, виждаме се всеки ден, което е много гадно....понякога флиртуваме и така, но когато реших да направя последен опит да се съберем, ми казаха, че той обичал моя много добра приятелка....и все още се опитвам да си обясня как за 3 месеца можеш да забравиш някого и да обикнеш друг...
    А за забравянето нищо не мога да кажа, защото аз още не съм намерила начин за това, но предполагам, че с времето чувствата ми ще отшумят...а при мен за сега действа метода на "приемането"....приех, че го обичам...приех, че нямам шанс....приех, че обича нея, и може да се каже, че се чувствам малко по-добре.
    Успех в забравянето.
    Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...

Град
    РЮАР
    Удрям си главата с вратата на хладилника докато не спр1 да мисля за момичето - спрЪ ли значи Mission Completed

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами времето ... единствено от него ми минава ... и може би ... Айкидо .. трябва да имаш с какво да се занимаваш иначе постоянно мислиш за 1 и също нещо ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Надеждата умира последна...;p .. и тя докато умре туко виж съм забравила ..

white sensation

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    спира да ми пука за мацката- в повечето случаи като попадна на несподелена любов попадам и на тъпо момиче

Добре вчера например на човека който обичах му беше гадно и АЗ ВЕДНАГА СПОКОЙНО ПАК СЕ УНИЖИХ СЛЕД ТЪПОТО МУ ДЪРЖАНИЕ АЗ ГО УСПОКОЯВАХ НО НИЩО ТВА НЕ БЕШЕ ВСИЧКО ! ТОЙ МИ ВИКА КВОТО И ДА КАЖЕШ Е СЕ ТАЯ ГОВОРИ ТАКА НА ГАДЖЕТО ТИ И МИ РАЗПРАА АЕ ПАЛИ А КАКТО РАЗБРАХТЕ ОТ ПО ГОРЕ СЕ ДЪРЖАХ ЧОВЕШКИ ТА ДАЖЕ УПОКОЯВАХ ПОЧУСТВАХ СЕ КАТО БОКЛУК

П.п : кажете мнения

ами всъщност и аз съм нямала несподелена любов
    харесвах едно момче 2 години и преди една седмица се целунахме. Иззлязохме веднъж на кафе , нацелувахме се и се погушкахме. След това всичко сварши ... :] (за него) !
    Толкова много съм чакала тези целувки....макар и да бяха малко.. да не ми стигнаха все пак получих това което исках :P и пак ми е гадно щото се чувствам използвана.. не използвана ами някво такова гадно ми е... всички негови фр ме харесват а само той не ме иска ;[ даже казал на единия си фр който ме харесва, че вече не ме искал .. и казал нещо от сорта че се бъзикал оная вечер когато се целунахме Апък ся само да се върне при мен ш го напрая крив и щастлив
    така, че моето мнение е да се разсейваш по някакав начин.. просто не мисли за дадения човек !

Град
    в мазето ;dd
    имала съм.. и като се замисля сега просто не ога да се позная по това време хваща ме смях че съм била толкова безрасъдна и съм мислила така защото осъзнах че просто не си е струвало за един глупак.. но така е сърцето не пита.. само времето лекува несподелената любов.. нищо друго.. само времето..времето..времето

Имала съм само веднъж и то в периода,в който бях доста пълничка и...нямах нищо общо с това сега...трудно я преодолях,но това момче,по което страдах сега иска да излизаме

Цитирай Първоначално написано от krisiiiiito
    имала съм.. и като се замисля сега просто не ога да се позная по това време хваща ме смях че съм била толкова безрасъдна и съм мислила така защото осъзнах че просто не си е струвало за един глупак.. но така е сърцето не пита.. само времето лекува несподелената любов.. нищо друго.. само времето..времето..времето
    ДаМ тва накрая ми хареса

мм нямам методи..случвало ми се е,но с времето всичко минава...само то спира болката..или просто си насочвам вниманието върху нещо или някой др..който ще ме разсее

мила повярвай ми несподелената любов трудно се забравя ако наистина обичаш някого трудно ще се отървеш от чувствата си гадно е и много боли адски много! Аз все още не съм намерила начин и може би скоро няма да намеря Разсейването с други неща е само моментно! Един ден си казваш ще спра до го обичам,животът е пред мен,забавляваш се,опитваш се да го забравиш.И после отново идва момент (по закона на гадостите) в който го срешаш някъде,той започва да ти пише в скайп, или съдбите ви просто се преплитат по някакъв начин .И дори да искаш няма как да го избегнеш!Отово започваш да мислиш за него ,да го желаеш,да го сънуваш ,да мечтаеш за него... .. а той да не знае за чувствата които изпитваш!Трудно е да обичаш някой ,който знаеш че не можеш да имаш Но все пак надеждата наистина умира последна!Няма невъзможни неща!Не се предавай! Тайничко се надявай че някога ще бъдете заедно с твоя човек

Град
    kadeto iskam

Re: Несподелена любов и още нещо!!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ТаКа поредната моя тема да се надяваме не се повтаря и дано ви хареса! искам да попитам ВСИЧКИ когато са имали несподелена любов или им се е случвало няколко пъти какъв им е метода на забравяне или въпреки тва продължават ли да се борят макар да няма надежда ! П.П: вашите мнения ще ми помогнат БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Ами срещнах нова - СПОДЕЛЕНА

мерси за коментарите просто е отчайващ случай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си