- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов и още нещо!!
Ем да трудно е, но няма как, примиряваме се и продължаваме напред. На мен пак ще ми остане малката надежда, но.... Нищо не се знае, може пък някой ден да се получи ?![]()
Но засега продължавам напред.
Плачех дни на ред и бях адски дересирана,но го преживявам и после се оправям..Времето понякога лекува,но не може да ни помогне напълно да забравим човека...Поне при мен е така..Първоначално написано от beb4yy
![]()
Когато знам че нямам шанс със него аз пак скрито се надявам нещо да стане.Само времето може да ми помогне![]()
Понякога не се забравя и с нова споделена ... мноого време лекува ...
Zaradi tazi moq nespodelena lubov , zarqzah momche s koeto imah dosta dylga vryzka .Bqh s choveka , koito uj imashe chustva kym men , no na vtorata sedmica me skysa. Stradah dosta , ne izlizah , gledah depresirashti filmi , placheh i qdqh mnogo techen shokolad .Sled izvestno vreme tochno tozi syshtiq chovek reshi pak da me potyrsi ,a az veche bqh s drugo momche . I nego zarqzah zaradi nespodelenata mi lubov s obeshtaniqta otnovo che iska tozi put naistina da e s men i che se e promenil . E ne se beshe promenil .Izlizahme , flirtuvahme , dori se i celuvahme , a toi zad gyrba mi izlizashe i s drugi.Az go revnuvah a na nego ne mu pukashe i syotvetno zamazvashe polojenieto s tva che te ne oznachavali tova za nego koeto sym oznachavala az .V syshtoto vreme razbra , che moje bi shte ima dete ot drugo momiche.Az bqh tam , bqh do nego i go uspokoqvah che vinagi shte sym do nego dori i deteto naistina da e negovo. Sled nqkolko meseca v tova systoqnie nai posle uspq da me vkara v legloto si , a na sutrinta prosto me zarqza. Neznam kak se sym go preudolqla , no mislq che veche izpitvam samo sujalenie kym nego i obvinqvam bezkraino mnogo sebe si .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
миии нее на мен времето не ми помага !!! ма гадното е че проблема на всички е любовта търсят се начини но понякога не помагат и те![]()
Триеш всички негови снимки... Всичко, което ти напомня за него... Не ходиш на места на които той ходи и на които сте били заедно и имаш спомени с него... Хвърляш всичките му подаръци... Намираш си нова компания... Напиваш се с тях... Натискаш се с момчета... Излизаш възможно най-много... Не киснеш на компа или ако седиш само да си видиш темите в Тийна или да пишеш на някоя фр нещо!Намираш си някой сладур за гадженце и си прекарваш уникално яко с него! Колкото по-яко толкова бившия ти става по-безразличен!
Пробвай! Само гледай да не станеш курва, че тогава лошо!
Иначе помагат повечето неща, но със граници!
![]()
абе човек нямам сили да го блокна ти за по сериозни неща говоришкогато съм готова ще опитам дано стане
И аз бях така ... Но го блокирай ... повярвай ми ще ти бъде гадно , но после ще видиш колко по-лесно е така. Имай малко воля !Първоначално написано от beb4yy
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
болката не отминава просто с времето свикваш с неятака 4е не мисли за него и с времето ще отмине всичко
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Според мен една несподелена любов в повечето случаи се помни много по-дълго отколкото една споделена и изживяна (завършила по тъп начин например).
Както беше споменато в някои мнения, болката не си отминава, винаги си я има, а този човек завинаги ще има място в спомените и сърцето ти.
Много хора препоръчаха изтриване на всичко свързано с него, но не мисля, че това е начина...да таиш всичко в себе си, защото в един момент то ще изригне! И аз едно време забутах песните от мойта нещастна любов в една папка, и сега, години след случката, като чуя само нота от някоя такава песен настъхвам...![]()
Просто трябва да се опиташ да продължиш живота си напред, без драстични промени от сорта на затваряне в себе си или напротив-отдаване на мимолетни контакти със сексуална цел (за едното *бане). Старай се да не виждаш човека толкова често и да си поставиш цел в живота, различна от взаимното ви бъдеще, на която ще наблегнеш. Не гарантирам, че ще стане от раз, дори съм сигурна, че както се казва
'няма незаменими хора', но има 'незабравими' ....![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
може и да е така ноо блокнах издържах два дена и до тамПървоначално написано от MakeMeFeel
пак същотото а кат виждам на скайп му снимката с гаджето и обичам те ми се къса сърцето
I az imah edna takava liubov,koqto si misleh,che nikoga nqma da zabravq.No uspqh i znaesh li kak:Prestanah da go vijdam,opitvah da se izbegna vsqkakvi sreshti,da podpitvam za nego i ako moga da ne mislq.Kato mi se slucheshe se razseivah s neshto drugo.Sreshtnah drugo momche,koeto s vremeto mi pomogna da go zabravq i se okaza,che onova e bilo prosto liubov,a ne golqmata.Liubov se zabravq samo s druga.
хаха моята несподелена любов беше ,като бях малка 5клас
не ,че сега съм мн голяма, но тогава доста неща не ми бяха ясни с времето спира да боли от несподелената любов ,но мн трудно се забравя ...всеки рано или късно ще срешне своята несподелена любов според мен
Open your EyEs...!
mi az i v momenta sum v takova sustoqnie.. mii prosto se pravq 4e ne mi puka a puk kakvo mi e az si znam... s vremeto 6te mi mine :P
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?