.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Град
    Dreamland Varna
    Ем да трудно е, но няма как, примиряваме се и продължаваме напред. На мен пак ще ми остане малката надежда, но.... Нищо не се знае, може пък някой ден да се получи ?
    Но засега продължавам напред.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Несподелена любов и още нещо!!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ТаКа поредната моя тема да се надяваме не се повтаря и дано ви хареса! искам да попитам ВСИЧКИ когато са имали несподелена любов или им се е случвало няколко пъти какъв им е метода на забравяне или въпреки тва продължават ли да се борят макар да няма надежда ! П.П: вашите мнения ще ми помогнат БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Плачех дни на ред и бях адски дересирана,но го преживявам и после се оправям..Времето понякога лекува,но не може да ни помогне напълно да забравим човека...Поне при мен е така..

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Когато знам че нямам шанс със него аз пак скрито се надявам нещо да стане.Само времето може да ми помогне

Град
    One Tree Hill
    Понякога не се забравя и с нова споделена ... мноого време лекува ...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Zaradi tazi moq nespodelena lubov , zarqzah momche s koeto imah dosta dylga vryzka .Bqh s choveka , koito uj imashe chustva kym men , no na vtorata sedmica me skysa. Stradah dosta , ne izlizah , gledah depresirashti filmi , placheh i qdqh mnogo techen shokolad .Sled izvestno vreme tochno tozi syshtiq chovek reshi pak da me potyrsi ,a az veche bqh s drugo momche . I nego zarqzah zaradi nespodelenata mi lubov s obeshtaniqta otnovo che iska tozi put naistina da e s men i che se e promenil . E ne se beshe promenil .Izlizahme , flirtuvahme , dori se i celuvahme , a toi zad gyrba mi izlizashe i s drugi.Az go revnuvah a na nego ne mu pukashe i syotvetno zamazvashe polojenieto s tva che te ne oznachavali tova za nego koeto sym oznachavala az .V syshtoto vreme razbra , che moje bi shte ima dete ot drugo momiche.Az bqh tam , bqh do nego i go uspokoqvah che vinagi shte sym do nego dori i deteto naistina da e negovo. Sled nqkolko meseca v tova systoqnie nai posle uspq da me vkara v legloto si , a na sutrinta prosto me zarqza. Neznam kak se sym go preudolqla , no mislq che veche izpitvam samo sujalenie kym nego i obvinqvam bezkraino mnogo sebe si .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

ВРЕМЕТО лекува или ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ!

Голям фен Аватара на beb4yy
    миии нее на мен времето не ми помага !!! ма гадното е че проблема на всички е любовта търсят се начини но понякога не помагат и те

Триеш всички негови снимки... Всичко, което ти напомня за него... Не ходиш на места на които той ходи и на които сте били заедно и имаш спомени с него... Хвърляш всичките му подаръци... Намираш си нова компания... Напиваш се с тях... Натискаш се с момчета... Излизаш възможно най-много... Не киснеш на компа или ако седиш само да си видиш темите в Тийна или да пишеш на някоя фр нещо! Намираш си някой сладур за гадженце и си прекарваш уникално яко с него! Колкото по-яко толкова бившия ти става по-безразличен! Пробвай! Само гледай да не станеш курва, че тогава лошо! Иначе помагат повечето неща, но със граници!

абе човек нямам сили да го блокна ти за по сериозни неща говориш когато съм готова ще опитам дано стане

абе човек нямам сили да го блокна ти за по сериозни неща говориш когато съм готова ще опитам дано стане
    И аз бях така ... Но го блокирай ... повярвай ми ще ти бъде гадно , но после ще видиш колко по-лесно е така. Имай малко воля !
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

болката не отминава просто с времето свикваш с нея така 4е не мисли за него и с времето ще отмине всичко
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Според мен една несподелена любов в повечето случаи се помни много по-дълго отколкото една споделена и изживяна (завършила по тъп начин например).
    Както беше споменато в някои мнения, болката не си отминава, винаги си я има, а този човек завинаги ще има място в спомените и сърцето ти.
    Много хора препоръчаха изтриване на всичко свързано с него, но не мисля, че това е начина...да таиш всичко в себе си, защото в един момент то ще изригне! И аз едно време забутах песните от мойта нещастна любов в една папка, и сега, години след случката, като чуя само нота от някоя такава песен настъхвам...
    Просто трябва да се опиташ да продължиш живота си напред, без драстични промени от сорта на затваряне в себе си или напротив-отдаване на мимолетни контакти със сексуална цел (за едното *бане). Старай се да не виждаш човека толкова често и да си поставиш цел в живота, различна от взаимното ви бъдеще, на която ще наблегнеш. Не гарантирам, че ще стане от раз, дори съм сигурна, че както се казва
    'няма незаменими хора', но има 'незабравими' ....
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    И аз бях така ... Но го блокирай ... повярвай ми ще ти бъде гадно , но после ще видиш колко по-лесно е така. Имай малко воля !
    може и да е така ноо блокнах издържах два дена и до там пак същотото а кат виждам на скайп му снимката с гаджето и обичам те ми се къса сърцето

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    I az imah edna takava liubov,koqto si misleh,che nikoga nqma da zabravq.No uspqh i znaesh li kak:Prestanah da go vijdam,opitvah da se izbegna vsqkakvi sreshti,da podpitvam za nego i ako moga da ne mislq.Kato mi se slucheshe se razseivah s neshto drugo.Sreshtnah drugo momche,koeto s vremeto mi pomogna da go zabravq i se okaza,che onova e bilo prosto liubov,a ne golqmata.Liubov se zabravq samo s druga.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

хаха моята несподелена любов беше ,като бях малка 5клас не ,че сега съм мн голяма, но тогава доста неща не ми бяха ясни с времето спира да боли от несподелената любов ,но мн трудно се забравя ...всеки рано или късно ще срешне своята несподелена любов според мен
    Open your EyEs...!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    mi az i v momenta sum v takova sustoqnie.. mii prosto se pravq 4e ne mi puka a puk kakvo mi e az si znam... s vremeto 6te mi mine :P
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си