Цитирай Първоначално написано от beb4yy
Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Ами първо беше споделена, след това се превърна в несподелена любов. Все още не съм го преживяла, а мина 1 година от раздялата ни. Но при мен влияние оказва факта, че не сме спирали да си общуваме. От няколко дни насам се реших, че ще продължа напред и ще го преодолея (други неща въздействаха на избора ми). Не е лисно. Даже напротив - много е трудно, но съм сигурна, че с помощта на силна воля и време всичко ще се оправи. Мен ме посъветваха да правя това и аз те съветвам теб същото - не се затваряй в себе си, избягвай срещи и разговори с него, изтрий всички снимки, смс-и, дори телефонният му номер (сигурна съм, че го знаеш на изуст, но все пак изтриването му от указателя е някаква крачка), излизай, забавлявай се, старай се да не мислиш и говориш за него дори с приятелите си, слушай хубава и мотивираща музика (но не сдухващи песни, които ти напомнят за него), запознавай се с нови хора, ако се появи момче и виждаш, че то проявява интерес към теб не го отблъсквай - дори да не се получи нищо сериозно поне ще се разсееш за малко. Няма да те лъжа - никак няма да ти е лесно, но както казах вече - със силна воля и с течение на времето ще успееш да го превъзмогнеш и ще ти остане само спомен за него. Успех !!!
същата работааа и мойта беше споделена после несподелена
И при мен така... Разделихме си преди 4 месеца, а аз те първа си поставям за цел да го забравя... Изтрих хронологияа в скайпа, смс-ите... И гледам да не мисля за него, и да продължа напред... Просто друг начин няма...