- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов и още нещо!!
Според мен една несподелена любов в повечето случаи се помни много по-дълго отколкото една споделена и изживяна (завършила по тъп начин например).
Както беше споменато в някои мнения, болката не си отминава, винаги си я има, а този човек завинаги ще има място в спомените и сърцето ти.
Много хора препоръчаха изтриване на всичко свързано с него, но не мисля, че това е начина...да таиш всичко в себе си, защото в един момент то ще изригне! И аз едно време забутах песните от мойта нещастна любов в една папка, и сега, години след случката, като чуя само нота от някоя такава песен настъхвам...![]()
Просто трябва да се опиташ да продължиш живота си напред, без драстични промени от сорта на затваряне в себе си или напротив-отдаване на мимолетни контакти със сексуална цел (за едното *бане). Старай се да не виждаш човека толкова често и да си поставиш цел в живота, различна от взаимното ви бъдеще, на която ще наблегнеш. Не гарантирам, че ще стане от раз, дори съм сигурна, че както се казва
'няма незаменими хора', но има 'незабравими' ....![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*