.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ФРИЗИОР..

ФРИЗИОР..

Около Мола да знаете добра фризиорка искам да ми направи прав бритон и да ми изправи косата. Колко пари е всичко това ? Мн спешно ми трябва тази информация
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Около мола не знам,но има В мола.Не знам дали са добри,никога не съм ходила,но ако искаш да докараш хубав фасон би трябвало да успеят.Всеки може да изправя коса. Предполагам ще ти излиезе към 50-60...все пак е мол,не знам...

Зад моля до зенобия май имаше някаква .. някой да знае нещо повече или около ндк нещо..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

а защо държиш да е в центъра?смяташ,че там са по-добри ли?

Имам път натам и нямам време да обикалям по квартали ... но не ми се дават честно казано мн пари защото знам, че тези услуги са на стойност 20 - 30 лв .. а 50 ..60 вече е прекалено

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    олее ... мн ти е дразнещ шрифта бреееееееее
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

До колкото знам фризьор не се пише така, както ти си го написала.

По темата: Не знам.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

има на "Стамболийски",от дясно,там където спират трамвайте(незная точното име,но е един червен салон...нещо е "ф"мисля че беше ),но нямам представа нито за ценоразписа,нито за качеството на услугите...
    има салон на стилист Капанов,на ул "Скобелев",близо е до НДК-то.там коафйорите са много добри.цените са:дамско подстригване,измиване,прич еска:25-30-35 лв.надявам се да съм ти помогнала поне малко.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    До колкото знам фризьор не се пише така, както ти си го написала.

По темата: Не знам.
    Не се пише така, да.
    Пише се фризьор
    По темата - в мола са много тъпи
    Около мола, не знам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си