- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- lak za nokti
:P koq marka lak za nokti izpolzvate az sega se lakirah s miss selene mini mn sa qkihttp://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN
Отвратителни са![]()
Това си е мое мнение де, не го налагам на никой.
Аз съм много доволна от Bourjois и използвам само тях.
пфуу..съвсем обикновен,няма марки,няма тва-онва.Те са еднакви,пък и кой ще разбере какъв е лака ми и от коя марка!
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ми аз не обръщам мн внимание на марката, но така като си гледам лаковете пове4ето са на MODA и съм мн доволна от тях..![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
аз гледам света да ми хареса и да е в по малко шишенце щото аз се лакирам един , два пъти и после ми омръзва цвета![]()
![]()
![]()
офф аз пък не се лакирам понеже се гриза ноктите![]()
иначе ползвам безцветния на Голдън Роз (Golden Rose )
Аз не гледам марката,а цветът![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Сяк'ви марки,не ме интересуват марките.
лаковете на Perfect най ми харесват,защото съхнат най-бързо...иначе като си купувам лак не гледам марката,а цвета
Аз също не гледам марката, но лаковете на Catherine Arley са много добри. Лошото е, че шишенцето е от 14мл, което е срашно много за мен. За това гледам по-мънички да си взимам, ама тия на Miss Selene много бързо се сгъстяват.
Избирам си ги по цвета, а не по марката![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз не гледам толкова марките...цветовете са по важни.
П.П. За да не правя нова тема ще питам тук. Някой случайно да знае къде в София продават Golden Rose Smooths and Strengthens
![]()