Преди малко проведох 1 разговор с майка ми. Понеже аз ходя насериозно с едно момче и много го обичам и думите ми не са плод на детско увлечение, а на нещо, което не мисля, че мога да опиша. Той е свестен за разлика от повечето момчета, от които често се оплакват в раздела. Обича ме, казва ми го, не ме притиска за нищо, винаги се чуди как да ми помогне с каквото и да е, не иска други момичета... Абе без много обяснения-щастливи сме много. И тази вечер се избазиках с мама, че искам да се омъжа за него. И последва следния разговор: Тя каза, че когато 1 мъж ти е първият и ти на него също, шансът е нулев. Според нея, колкото и да се обичат, в един миг на него му доскучава и даже някоя не особено красива или интелигентна жена му се струва много интересна и изневерява. Според майка ми мъжете просто трябва да се женят с опит от поне 3-4 сериозни връзки иначе не могат да изградят семейство... Вие как мислите, възможно ли е да срещнеш правилният човек още докато си дете и да се ожените и всичко да свърши щастливо? Знам, че звучи като от приказка и е шанс 1 на милион, но все пак... Как мислите?