- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- (за триене!!!!! ) какво бихте си помислили ако ви кажат:
оп проблема ако има такъв ще се реши - утре ще звънна и ще говрим
трия поста за да не ви затормозявам повече
лека вечер на всички
На това "дай ми време" не му имай никаква вяра. Аз съм използвала тая фраза няколко пъти за да разкарам момче.
Не казвам, че и тя е като мен, но това е може би най-известния начин "как да разкараш гаджето".
Сори, че аз трябва да ти го кажа, ама май явно връзката ви е към края си.(ако вече не е приключила)
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Изчакай и ще видиш....предлагам ти да я оставиш тя да те потърси...Иначе тк може единствено да спекулираме хората са различни има хиляди причини които могат да доведат до тези думи...
всяко правило си има излючения може би наистина ти е тествала реакциите
Може наистина да се е шегувала, някои хора имат странно чувство за хумор...
И все пак, ние няма как да знаем какво е целяла с всичко това. Ако много те тормози, може да я попиташ и да се опиташ да поговорите. Щом сте заедно от много време и сте имали сериозни планове за съвместно бъдеще, малко глупаво ми се струва да те зареже с няква подобна глупост и то без дори да ти даде обяснение. =О Не се измъчвай излишно.
+12504367349Първоначално написано от GregoryHouse
и аз мисля да я оставя да видя дали ще ми се обади утре или вдруги ден, ако ли не ще и дам една седмица да размисли, колкото и да ми бъде труднодано да се е пошегувала, или поне да е искала наистина да ми види реакцията, въпрек иче ми стана много много зле, не искам друг път да изпитвам същото
не гадай,наистина както казаха по-горе изчакай и ще видишвсичко с времето си ... и наслаждавай се на всеки момент прекаран с нея
успеех
![]()
А ако девойката реши да се измъкне като пръдня и не го потърси... Все пак така е лесно - не го търси месеци и човека разбира че по този "дискретен" и жалък начин тя всъщност го е разкарала отдавна (много е тъпо така, без обяснения, просто игнорация от всякъде..)Първоначално написано от GregoryHouse
Така че не я чакай, ами проведи изняснителен разговор с нея - очи в очи и напълно искрен.
Дано не е най-лошото, въпреки че и аз мисля че тея небалансирани истории от рода на "дай ми време", "по-добре да се разделим за малко" не вещаят добро.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Е като не го потърси сама ...значи не се чувства добре с него и ...ясно е...какво има да говори с нея...жалък е начина но е добра проверка...
Личи си как нямаш опит. И като я накара да поговорят сериозно, още сега, какво мислиш, че ще стане, тя още повече ще се дърпа. По-добре да и даде времето и след това с разговорите.Първоначално написано от jghgh
може би я притискаш и и трябва време и спокойствие за да помисли без твой натиск.кажи и че и даваш седмица размивъл без да се виждате и чувате и след тва да ти каже окончателно без да те развърта