Винаги съм търсила обич и подкрепа в другия пол ,но напоследък момчетата около мен започнаха твърде бързо да се отдръпват преди да се осъзная и да направя каквото и да било. Приятелят ми ме заряза,защото реши за по-равилно да тича при другата нищо ,че сме заедно доста време то ест бяхме заедно.. най-добрият ми приятел също изведнъж прекъсна всякакви контакти с мен ,а ми беше като изповедник всичко споделяхме и решавахме взаимно проблемите си ,а сега просто ме подминава. Докато бяхме заедно с бившия ми вече приятел все още бях и съм влюбена в един бивш отново съученик. И то години наред страдах за него преместихме се в ново училище и отново тъпата съдба ни събра сега и той си тръгна от живота ми без дори едно „чао” . С някои други индивиди също имах по-интимни отношения наскоро ,но и той като по комада прекъсна връзките с мен. Знам ,че ме харесва и че не иска другите да знаят , знам че направих грешки , знам че казах истина която бях си обещала да не казвам на никого, знам че изоставих скъпи приятели , знам че много мои близки хора пострадаха или останаха разочаровани , знам че оставих всичко и избягах от проблемите , знам че всичко беше огромна грешка, знам че още дълго ще страдам , знам...
Всичко така се обърка ,а не искам да се оставям животът обстоятелствата, хората, проблемите, та дори светът да ме повали...