- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
Та работата е там че ние с нея се обичаме адски много и знам че никой и нишо неможе да ни попречи и да ни спре но работата е там че техните намират за базик всеки пат когато тя се опита да им каже че си има гадже а баща и толкова мн я пази че дори неиска да повярва че може да има момче което да я обича по истински дори и от него дайте предложения как да ги убедим в това моля ви
Единствения начин според мен е тя да поговори с родителите си сериозно. Друго не мога да те посъветвам.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Отиваш при татето с една хубава стара гроздова![]()
Е...това в кръга на шегатаНека тя го предрасположи
![]()
Иди и им го обясни лично...мисля, че това е очевидно решение...
ами наистина пробвай да говориш с тях лично.Ако не помогне няма как да ги убедите.Просто трябва те сами да се убедят...Това са родители, бе хора.Те никога не са готови да приемат, че децата им порастват.
Проблема не е в теб , а във всяко момче, което се опита да се доближи до "детенцето им".
Не се предавайте!! Все янкога ще свикнат.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Това не разбрах как ви пречи, само? Че родителите й не искат да приемат този факт.
Еми такива са бащите, кво да ги правишМоже би тя още е малка и затова той така си пази момиченцето
![]()
еlsy![]()
emi tva si e to ba6tinata revnost... trqbva da pogovorite i dvamata s neinite roditeli...moje bi ako ste zaedno 6te zvu4ite po ubeditelno
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
suglasna sum s tebПървоначално написано от ND4SPD_f
![]()
На колко години е тя ? Ако е на 13-14 е нормално да реагират така. И все пак отивате в тях, викате родителите й и двамата заедно им обеснявате за отношенията между вас. Макар че не виждам повод за притеснение след като не ви създават никакви проблеми... Защо толкова държите да знаят, че се обичате ? Аз мога да ти кажа, че за първи път се влюбих истински като бях на 15 (почти 16), с момчето много се обичахме, бяхме заедно 2 години... В момента съм на 19 и майка ми все още не може да приеме, че нещата между нас са били сериозни и сме се обичали. Понеже се разделихме и по някой път като ми стане кофти и няма с кого друг да поговоря й подхвърлям темата, а нейните думи винаги са "Има толкова много мъже, ще срещнеш друг-този просто не се заслужава"... И просто няма как да й обесня, че ми е трудно да го забравя, защото все още го обичам. Така че свиквайте с тези неща - родителите са си такива. За тях винаги ще си бъдем "техните дечица", още повече, че на тая тийнейджърска възрост много трудно ще успееш да убедиш нечии "тати" или "мама", че имаш чувства към детето им.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Деца, децаааааааааааааааааа.. (ударение на А)
при мен беше същото.Тя нека да им обясни,пък те ако искат да слушат .И без това рано или късно ще разберат ,че дъщеря им е голяма и има право да е с който иска.Ще свикнат.Първоначално написано от Lekov
Малко сме разумните.
И защо трябва да им обяснявате колко много се обичате?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Вие да не сте тръгнали да се жените та толко давате зор те да знаят че сте серйозни и се обичатеКакво ви пречи това че те го приемат на базик нали не ви създават проблеми???
За баща й е разбираемо,защото отношенията баща-дъщеря са по-различни от майка-дъщеря...Всеки баща се опасява,когато малката му принцеса порастне и има приятел....Да не я загуби,ти си поговори с него на четири очи.Обясни му,че имаш сериозни намерения и така.Постарай се да ти повярва и спечели доверието му.И най-важното се постарай и да не нараниш дъщеря му.![]()
Lekov написа:
nicolepcd написа:
Еми такива са бащите, кво да ги правиш Може би тя още е малка и затова той така си пази момиченцето
еми за него тя винаги ще си остане малкото момиче на татко което мене мн ме дразно разбирам обича си я но... а бе нз вече ...
при мен беше същото.Тя нека да им обясни,пък те ако искат да слушат .И без това рано или късно ще разберат ,че дъщеря им е голяма и има право да е с който иска.Ще свикнат.
при мен също беше така,даже мога да кажа и по-гадно!въобще не се спрягайте и от личен опит ви по-добре не казвайте нищо на нейните!според мен много се тревожите просто си ходете двамата пък щом техните го вземат на шега нека така да си остане
![]()
ох хора помогнете ми незнам какво да правя баща и си мисли че съм ного голям за нея тя е на 13 аз на 18 и двамата много се обичаме и незнам какво да правя![]()
П.С.: Сега знам че ще чуя много мнения ама ти я искав само заради броиката наистина е мн малка за теб и т.н. моля ви не съм такъв чове адски много си я обичам и немога без нея не сам я виждал от 20 часа и вече откачам толкова ми е гадно заради баща и че незнам моля ви дайте някакви предложения как да го обедя че мн я оби4ам и че никога не бих позволил тя да се чувства тъжна или наранена![]()
Тя е на 13 а ти на 18 как искаш да го приеме баща й?
Аз не виждам какво друго можеш да направиш, освен да говориш с тях. Просто няма други алтернативи.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ааа баща й ли не я пуска си има гадже... мене пък баба ми не ми дава![]()
![]()
нооо важното е, че тати ми дава и аз го слушам него
![]()
![]()
поо темата, най-добре трябва ти да поговориш с баща й..... иначе нз... щот тя е безсилна, оставаш ти..
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]