- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
точно с ракия хахПървоначално написано от Lysit0
миии ...... принципно бащите много трудно могат да възприемат че тяхните момиченца обичат друг... (момче) аз ако имам казвам само на майка , щот тати няма да може да го възприеме ....
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
А тя готова лие да се криете и един вид да лъже техните ако се наложи? Сигурна ли е , че ще издържи??
И освен това.... ти още ли не си отишал да говориш с техните.В края на краищата докато не опиташ няма как да разбереш какво ще стане.Току виж пък.... мине добре. Малко не го вярвам де, ама айде.
И да седиш , и да се вайкаш, и да се чудиш.... нещата няма да се оправят от само себе си....Това ти е ясно, нали???
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
А колкото до нея...да , трябва да поговориш с нея.Най-малкото, за да я подготвиш. Предполагам ти като по-голям и по-трезвомислещ си й обяснил, че друг начин няма.
Аааа , и друго- според мен че е добре и тя да е там, когато говоришс техните.Най-малкото няма родител, който да не се разчувства от лицето на детето си (визирам майка й).
Та не разбрах , обаче, тя наясно ли е, че ако нещата не станат , ще трябва да се криете ДОСТА ДЪЛГО време??? Ама напълно наясно!! И наистина ли е готова за това??
Питам, защото си мисля (предполагам се досещаш) - да не се окаже после, че си ял бой напразно...За това помислил ли си??
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ами тогава няма какво повече да му мислиш. Действай.
В крайна сметка каквото и да стане с техните, те не могат вечно да ви разделят.Стига вие да искате да сте заедно.... колкото и да се борят, няма да ви разделят.В един красив момент , може би като порасне малко, те ще свикнат.А и ако сте заедно толкова дълго, това ще ги убеди, че си сериозен към нея и вече няма да има от какво да се страхуват и... ще те приемат.
Давай смело напред.!!!!
Ей пич много внимавай как действаш с баща й защото тя е на 13...много добре знаеш че е малолетна и тя няма право на глас,смисъл такъв не зе зачита това което казва а това,излизащо от устите на родителите й. Така че ако те решат да те съдят или да ти правят сечено...много ..даже прекалено хубаво могат да ти го сложат. Наистина е добра идея да говориш с баща й...трябва и тя да присъства, все пак трябва да има свидетели!Бъди искрен и им покажи че ще си понесеш всички последици ако направиш грешки спрямо нея. Това трябва да ги омилостиви. Просто действай бавно и ще те възнагри, и съм сигурна че щом любовта ви е толкова силна...ще бъдете заедно дълго време!
късмет!
И какви последици ще понася? Че бащата ще иска да го чупи от бой? Но тя няма да му даде. Ако направи "грешка" спрямо нея, камъкът ще е в нейната градина, а не в неговата.Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
Иначе... Не мисля, че е твоя работа да се месиш в отношенията с родителите й. Това е нейната битка и тя трябва да намери начин да я спечели. Съмнявам се, че ти ще можеш. Не познавам родителите й и не мога да съм сигурна. Но аз винаги съм водила сама битките си. За да им покажа, че това е важно за МЕН. Ако ти отидеш, ще им покажеш, че е важно за ТЕБ, но не й за НЕЯ. Надявам се, че ми схвана мисълта.
Аз не разбрах за какво трябва да говориш с техните - разрешение за секс ли искате ?![]()
Абе я си излизайте. Да не правите нещо толкова грешно! Няма той да ти е гадже, а тя. Тя преценява с кого да излиза и с кого не. Може би опитай да изградиш доверие на баща й към теб, да знае, че "на татко момиченцето" е в сигурни ръце. Може пък да промениш мисленето му. И... предполагам, че го обръщат на базик, защото така е по - лесно з атях да приемат действителността, че дъщеря им пораства и искат или не ще й се налага да излиза с момче. Може би просто трябва да остави нещата така... а ти да с еопиташ да покажеш, че си сериозен ( не относно намерения за сватба.., а сериозен като човек), отговорен, може да се разчита на теб... Нейните родители ще свикнат с това рано или късноПървоначално написано от Lekov
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Моля, пак заповядай.Първоначално написано от Lekov
![]()
![]()
Нямаше ме два дни, но както виждам нищо не се е променило.
Само не мога да разбера защо почваш да ставаш краен- гледам тука едни самоубийства, едно чудеса.
Ей, я се стегни!!!
Още ли не е имало разговор?? Или вече си син (от бой) ?
![]()
![]()
![]()
Е какво стана?? Какво ти каза?
Само не ми казвай, че я е наказал заради теб?
пич баща и не и дава да ходи със мене та заради това тарся начин да го убедиме но нещо немога да открияUFOs
МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2008 6:04 pm Заглавие:
Пич,искам да те попитам,Вие ще се жените ли та това ви е проблема,че родителите се базикат,като тя каже,че се обичате?На колко години сте?Щото ако тя е по-малка значи това е нормално. Smile[/quote]
В какво искаш да убеждаваш баща и?В любовта си към нея ли?Проблема не е в теб.Гаджето ти трябва да говори с него,а не ти!Но не да говори един път с него и да каже : "няма да стане"Ще се опитвате
![]()
запознай се с баща идейства повярвай ми
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Е, значи не е минало съвсем без успех...все пак си още живПървоначално написано от Lekov
. Не се коркай. Аз ти казах, че няма нищо да стане, но...Както и да е, ще се покриете 2-3 години, пък ако тогава все още сте решени, че се обичате, ще се променят нещата. Пък и таткото ще свикне, че щерка му се на некой "трябва да го държи"
(образно казано де). Така са бащите...ще свикнеш, нема се плашиш.
И недей се излага с некви думи за самоубийства и такива идиотщини. Истинския мъж не се познава по големината на пишката, а по това какви и колко правилни решения взима, в най-трудните си моменти.
Некой май не е чел за ко става въпрос, а?Първоначално написано от dobity
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Еми човека беше мн разбран каза ми че може да си останеме само приатели че тя била мн малка за мене и т.н. аз пак му казах че адски мн я обичам и съм убеден в чувствата си и че ако си мисли че целта ми е да я вкарам в леглото жестоко се лъже все пак тя си е почти дете.Първоначално написано от curka87
Е поне не ти е забранил да се виждаш с нея изобщо. Това до някъде е добре.
Кажи сега майка й беше ли там?Какво каза на в отговор на твоите думи? А приятелката ти присъства ли на разговора??
Другото..... В крайна сметка какво мислите да правите сега?
А нали казваш, че нямал нищо против да сте приятели?Първоначално написано от Lekov
Това поне означава, че ако те вижда с не я (без нищо да правите), няма да мрънка и да я наказва.
Правилно ли съм разбрала или греша?
Ааа и защо разговора беше на 4 очи?