.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 196
    Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Отиваш при татето с една хубава стара гроздова
    Е...това в кръга на шегата Нека тя го предрасположи
    точно с ракия хах
    миии ...... принципно бащите много трудно могат да възприемат че тяхните момиченца обичат друг... (момче) аз ако имам казвам само на майка , щот тати няма да може да го възприеме ....
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Габрово
    А тя готова лие да се криете и един вид да лъже техните ако се наложи? Сигурна ли е , че ще издържи??

И освен това.... ти още ли не си отишал да говориш с техните.В края на краищата докато не опиташ няма как да разбереш какво ще стане.Току виж пък.... мине добре. Малко не го вярвам де, ама айде.
    И да седиш , и да се вайкаш, и да се чудиш.... нещата няма да се оправят от само себе си....Това ти е ясно, нали???
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от s.p_girl
    Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    Отиваш при татето с една хубава стара гроздова
    Е...това в кръга на шегата Нека тя го предрасположи
    точно с ракия хах
    миии ...... принципно бащите много трудно могат да възприемат че тяхните момиченца обичат друг... (момче) аз ако имам казвам само на майка , щот тати няма да може да го възприеме ....
    е въпроса е че и мама и и тате и знаят мама и няма нищо против защото знае че съм улегнал и знам какво искам не съм като останалите да гледат само как да преспят с некое момиче (не че се хваля де ) обаче тате и не е хич съгласен

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    А тя готова лие да се криете и един вид да лъже техните ако се наложи? Сигурна ли е , че ще издържи??

И освен това.... ти още ли не си отишал да говориш с техните.В края на краищата докато не опиташ няма как да разбереш какво ще стане.Току виж пък.... мине добре. Малко не го вярвам де, ама айде.
    И да седиш , и да се вайкаш, и да се чудиш.... нещата няма да се оправят от само себе си....Това ти е ясно, нали???
    ем незнам дали е готова трябва да си поговоря и с нея,колкото до техните мисля утре или вдругиден да отида да поговоря с тях сас сигурност само да посабера малко смелост

Град
    Габрово
    А колкото до нея...да , трябва да поговориш с нея.Най-малкото, за да я подготвиш. Предполагам ти като по-голям и по-трезвомислещ си й обяснил, че друг начин няма.
    Аааа , и друго- според мен че е добре и тя да е там, когато говоришс техните.Най-малкото няма родител, който да не се разчувства от лицето на детето си (визирам майка й).

Та не разбрах , обаче, тя наясно ли е, че ако нещата не станат , ще трябва да се криете ДОСТА ДЪЛГО време??? Ама напълно наясно!! И наистина ли е готова за това??
    Питам, защото си мисля (предполагам се досещаш) - да не се окаже после, че си ял бой напразно...За това помислил ли си??
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Pirdop BG
    А колкото до нея...да , трябва да поговориш с нея.Най-малкото, за да я подготвиш. Предполагам ти като по-голям и по-трезвомислещ си й обяснил, че друг начин няма.
    Аааа , и друго- според мен че е добре и тя да е там, когато говоришс техните.Най-малкото няма родител, който да не се разчувства от лицето на детето си (визирам майка й).

Та не разбрах , обаче, тя наясно ли е, че ако нещата не станат , ще трябва да се криете ДОСТА ДЪЛГО време??? Ама напълно наясно!! И наистина ли е готова за това??
    Питам, защото си мисля (предполагам се досещаш) - да не се окаже после, че си ял бой напразно...За това помислил ли си??
    еми говорих си с нея туко що по тела и тя ми каза че също го е осъзнала това и е готова да баде заедно с мене независимо от всичко и всеки

Град
    Габрово
    Ами тогава няма какво повече да му мислиш. Действай.
    В крайна сметка каквото и да стане с техните, те не могат вечно да ви разделят.Стига вие да искате да сте заедно.... колкото и да се борят, няма да ви разделят.В един красив момент , може би като порасне малко, те ще свикнат.А и ако сте заедно толкова дълго, това ще ги убеди, че си сериозен към нея и вече няма да има от какво да се страхуват и... ще те приемат.
    Давай смело напред.!!!!

Град
    Pirdop BG
    Ами тогава няма какво повече да му мислиш. Действай.
    В крайна сметка каквото и да стане с техните, те не могат вечно да ви разделят.Стига вие да искате да сте заедно.... колкото и да се борят, няма да ви разделят.В един красив момент , може би като порасне малко, те ще свикнат.А и ако сте заедно толкова дълго, това ще ги убеди, че си сериозен към нея и вече няма да има от какво да се страхуват и... ще те приемат.
    Давай смело напред.!!!!
    Цурка мерски много за подкрепата и за саветите оценявам мн жеста ти и съм ти задължен

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Ей пич много внимавай как действаш с баща й защото тя е на 13...много добре знаеш че е малолетна и тя няма право на глас,смисъл такъв не зе зачита това което казва а това,излизащо от устите на родителите й. Така че ако те решат да те съдят или да ти правят сечено...много ..даже прекалено хубаво могат да ти го сложат. Наистина е добра идея да говориш с баща й...трябва и тя да присъства, все пак трябва да има свидетели! Бъди искрен и им покажи че ще си понесеш всички последици ако направиш грешки спрямо нея. Това трябва да ги омилостиви. Просто действай бавно и ще те възнагри, и съм сигурна че щом любовта ви е толкова силна...ще бъдете заедно дълго време!
    късмет!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Бъди искрен и им покажи че ще си понесеш всички последици ако направиш грешки спрямо нея.
    И какви последици ще понася? Че бащата ще иска да го чупи от бой? Но тя няма да му даде. Ако направи "грешка" спрямо нея, камъкът ще е в нейната градина, а не в неговата.

Иначе... Не мисля, че е твоя работа да се месиш в отношенията с родителите й. Това е нейната битка и тя трябва да намери начин да я спечели. Съмнявам се, че ти ще можеш. Не познавам родителите й и не мога да съм сигурна. Но аз винаги съм водила сама битките си. За да им покажа, че това е важно за МЕН. Ако ти отидеш, ще им покажеш, че е важно за ТЕБ, но не й за НЕЯ. Надявам се, че ми схвана мисълта.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз не разбрах за какво трябва да говориш с техните - разрешение за секс ли искате ?

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Аз не разбрах за какво трябва да говориш с техните - разрешение за секс ли искате ?
    разрешение тя да излиза с мене щото баща и е против нашата връзка

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Абе я си излизайте. Да не правите нещо толкова грешно! Няма той да ти е гадже, а тя. Тя преценява с кого да излиза и с кого не. Може би опитай да изградиш доверие на баща й към теб, да знае, че "на татко момиченцето" е в сигурни ръце. Може пък да промениш мисленето му. И... предполагам, че го обръщат на базик, защото така е по - лесно з атях да приемат действителността, че дъщеря им пораства и искат или не ще й се налага да излиза с момче. Може би просто трябва да остави нещата така... а ти да с еопиташ да покажеш, че си сериозен ( не относно намерения за сватба.., а сериозен като човек), отговорен, може да се разчита на теб... Нейните родители ще свикнат с това рано или късно
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Абе я си излизайте. Да не правите нещо толкова грешно! Няма той да ти е гадже, а тя. Тя преценява с кого да излиза и с кого не. Може би опитай да изградиш доверие на баща й към теб, да знае, че "на татко момиченцето" е в сигурни ръце. Може пък да промениш мисленето му. И... предполагам, че го обръщат на базик, защото така е по - лесно з атях да приемат действителността, че дъщеря им пораства и искат или не ще й се налага да излиза с момче. Може би просто трябва да остави нещата така... а ти да с еопиташ да покажеш, че си сериозен ( не относно намерения за сватба.., а сериозен като човек), отговорен, може да се разчита на теб... Нейните родители ще свикнат с това рано или късно
    Ем ние нищо лошо не правиме ама баша и като я накаже заради мене кажи ми как да си излизаме Незнам какво да правя вече побъркан съм отсекаде само за това мисля и знам че ако се разделиме заради баща и ще ида да се самоубия чесно толкова много я обичам

Град
    Габрово
    Цурка мерски много за подкрепата и за саветите оценявам мн жеста ти и съм ти задължен
    Моля, пак заповядай.

Нямаше ме два дни, но както виждам нищо не се е променило.
    Само не мога да разбера защо почваш да ставаш краен- гледам тука едни самоубийства, едно чудеса.
    Ей, я се стегни!!!
    Още ли не е имало разговор?? Или вече си син (от бой) ?

Град
    Pirdop BG
    Моля, пак заповядай.

Нямаше ме два дни, но както виждам нищо не се е променило.
    Само не мога да разбера защо почваш да ставаш краен- гледам тука едни самоубийства, едно чудеса.
    Ей, я се стегни!!!
    Още ли не е имало разговор?? Или вече си син (от бой) ?
    имаше разговор не съм син но и никакъв успех тои си знае неговото

Град
    Габрово
    Е какво стана?? Какво ти каза?
    Само не ми казвай, че я е наказал заради теб?

Град
    Перник
    UFOs
    МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2008 6:04 pm Заглавие:
    Пич,искам да те попитам,Вие ще се жените ли та това ви е проблема,че родителите се базикат,като тя каже,че се обичате?На колко години сте?Щото ако тя е по-малка значи това е нормално. Smile
    пич баща и не и дава да ходи със мене та заради това тарся начин да го убедиме но нещо немога да открия [/quote]

В какво искаш да убеждаваш баща и?В любовта си към нея ли?Проблема не е в теб.Гаджето ти трябва да говори с него,а не ти! Но не да говори един път с него и да каже : "няма да стане"Ще се опитвате
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

запознай се с баща и действа повярвай ми
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

имаше разговор не съм син но и никакъв успех тои си знае неговото
    Е, значи не е минало съвсем без успех...все пак си още жив . Не се коркай. Аз ти казах, че няма нищо да стане, но...Както и да е, ще се покриете 2-3 години, пък ако тогава все още сте решени, че се обичате, ще се променят нещата. Пък и таткото ще свикне, че щерка му се на некой "трябва да го държи" (образно казано де). Така са бащите...ще свикнеш, нема се плашиш.
    И недей се излага с некви думи за самоубийства и такива идиотщини. Истинския мъж не се познава по големината на пишката, а по това какви и колко правилни решения взима, в най-трудните си моменти.
    Цитирай Първоначално написано от dobity
    запознай се с баща и действа повярвай ми
    Некой май не е чел за ко става въпрос, а?
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Град
    Pirdop BG
    Е какво стана?? Какво ти каза?
    Само не ми казвай, че я е наказал заради теб?
    Еми човека беше мн разбран каза ми че може да си останеме само приатели че тя била мн малка за мене и т.н. аз пак му казах че адски мн я обичам и съм убеден в чувствата си и че ако си мисли че целта ми е да я вкарам в леглото жестоко се лъже все пак тя си е почти дете.

Град
    Габрово
    Е поне не ти е забранил да се виждаш с нея изобщо. Това до някъде е добре.
    Кажи сега майка й беше ли там?Какво каза на в отговор на твоите думи? А приятелката ти присъства ли на разговора??

Другото..... В крайна сметка какво мислите да правите сега?

Град
    Pirdop BG
    Кажи сега майка й беше ли там?Какво каза на в отговор на твоите думи? А приятелката ти присъства ли на разговора??

разговора беше само на 4 очи а с нея мислиме да сме си заедно независимо от никой дори ако трябва да се криеме

Много е неприятно, наистина.. аз имам същия проблем и не знам какво да правя. При мен обаче е, че не го харесват, защото са чули разни неща и защото е по- голям от мен... Ще им се налови обаче да свикнат.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Габрово

разговора беше само на 4 очи а с нея мислиме да сме си заедно независимо от никой дори ако трябва да се криеме
    А нали казваш, че нямал нищо против да сте приятели?
    Това поне означава, че ако те вижда с не я (без нищо да правите), няма да мрънка и да я наказва.
    Правилно ли съм разбрала или греша?

Ааа и защо разговора беше на 4 очи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си