- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
Сигурно така като си мислиш, че вече я мразиш ти става по-леко, макар, че се съмнявам.Но не се заблуждавай-това не е омраза, а просто нараненото ти сърце, което толкова боли, че ти се иска да я мразиш, за да не страдаш повече. За съжаление обаче, това няма да ти помогне. Дори и омразата ще ти напомня за нея.Първоначално написано от Lekov
За това вместо да се оптваш да си внушаваш такива неща, се опитай да я забравиш и да не мислиш за нея. Както вече казах- опитай да излизаш и да се забавляваш с други хора.
ЗАБРАВИ Я!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
цурка разбрах 4е ме е лагала през цялото време баща и е давал да излиза но просто тя не е искала да излиза с мене мамка муПървоначално написано от curka87
писна ми вече бе де*а и лапетата де*а.
П.С.: Добре бе мамка му защо постоянно мисля за нея защо искам да и се обадя защо искам да я вида и дори само като и чуя гласа и всичко в мене се променя и започвам още и още и още по силно да ме боли даже днес като я чух че се обадих на една наша обща приятелка да и честитя р.д. и по телефона направо ревнах бе хора гадно ми е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стегни се и ти малко бе човек. Не си заслужава толкова нерви заради една ... съжалявам , че така ще я нарека, но по държанието й си личи, че е точно пикла . Малка е още, рано й е за любов и за всичко. Ще порастне и ще осъзнае каква грешка е направила, но ще бъде късно тогава...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ми решението е просто - спри да й се обаждаш. ; ) А това , че е лапе мисля , че доста хора ти го казаха в темата, но ти отказваше да ги слушаш. Май наистина ще се окаже вярно, че любовта е сляпа...![]()
Я чакай да се изясним сега- Казваш, че всъщност се оказва,ч е баща й не е имал нищо против да излиза с теб? И накрая се оказва,че тя е тази която е искала всичко да свърши?
Правилно ли съм разбрала?
Ако е така... каков да се прави- детска му работа.Нищо не можеш да направиш.![]()
![]()
А колкото до въпроса ти защо толкова те боли- ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО Я ОБИЧАШ! Каквато ще да е - дете, лигла, лъжкиня и т.н.- ти я обичаш. Лошото е,че дори и сега да си преглътнеш гордостта и да я потърсиш, тя е решила, че не иска да е с теб.
В крайна сметка ти си достатъчно голям , за да разбираш нещата:
1. тя е пикла, която още не знае какво иска.Накой ден ще разбере какво е загубила, но ще е късно.
2. ти си възрастен човек, който се е влюбил в неподходящото момиче (дете) и е нормално да те боли,но трябва да се стегнеш.
3. ТРЯБВА да си запазиш достойнството.Недей да тичаш след нея.Зарежи я завинаги.Тя не си заслужава усилията, нито сълзите, нито нервите.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+1Първоначално написано от MakeMeFeel
Lekov, аз бях един от хората, които те подкрепяха да се бориш, защото си мислех, че това момиченце мисли разумно като по-голяма, но явно съм грешила (както и ти).
Сега вече съм съгласна с менията, че тя е едно хлапе и няма ни най-малка представа още какво е любовта.
Абе извода от тази цялата история е , че не трябва да се позволява на любовта да ти слага капаци и да те заслепява.. ! ; )
Абе няма значение на колко си .. има хора и на по 20 дето не знаят какво искат така че...![]()
Хммм тая пикла заслужава да я направиш на нищо и да не се занимаваш повече с нея! Съжалявам, че те подкрепях да "решите проблема" с баща й... Хич да не те е яд! Като не знае кво иска - тя губи!! Има и други момичета, имаш шамс да си намериш по - голяма и по - добра от нея! УспехПървоначално написано от Lekov
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не слагай всички под общ знаменател , колкото до това въобще не си правПървоначално написано от Lekov
Това че ти си попаднал на такава , не значи че всички са като нея
Защо трябва точно възрастта да ти е определящ фактор , за това какъв е един човек
Сам видя как всички като чуха , че си на 18 си помислиха , че искаш само секс и т.н. , а не беше така нали ? Защо тогава всички момичета , които нямат 17-18 да не знаят какво искат
Колкото и да си ядосан , не говори неща , които не са вярни
Тук малко ме разочарова
Колкото до момичетo забрави я , няма какво повече да ти се каже и сам видя , че се е държала като пикла
![]()
Да, хората понякога не са такива, за каквито ги смяташ..![]()
Но пък наистина има и свесни момичета под 18, аз съм малко по-голяма от въпросното момиче, на 15 съм, но сериозно мога да заявя, че знам какво искам и не говоря само за любовта. Между другото с приятеля ми разликата ни е малко по-голяма от вашата с бившата ти приятелка, виждаш в подписа ми от колко време сме заедно(не че има значение но не сме правили секс още). И между другото точно заради тази разлика в годините се крием от нашите..чакаме да стана поне на 16, няма друг начин, те не че ше ни спрат, но ще ни попречат и ще усложнят още повече нещата. Не стига, че аз живея в София, той-във Велико Търново..ами ако и те се стремяха да ни разделят..Но начин винаги има, винаги!
А сега я забрави тази, все едно никога не си я срещал, ще си намериш по-свясна. За жалост много от момичетата сега са..развалени, така да се каже..![]()
Добре, много хубаво, аз не ти казвам да се занимаваш с малки, само исках да кажа че не са всички така.И още нещо-това, че 1 момиче те е разочаровало не значи, че и другите ще го направят-не спирай да вярваш в любовта и в това, че всеки е добър до доказване на противното.
Айде със здраве!
Твърдо подкрепям това мнение.Първоначално написано от Na7a6a
Lekov, не спирай да вярваш, че ще намериш любовта и ще си щастлив. Аз вярвам , че ще се случи и то много скоро, защото поне според мен ти го заслужаваш.![]()
Е то дамата за бала не е задължително да ти е гадже. Може да поканиш някое момиче от твоя клас и толкова.Първоначално написано от Lekov
Можеш да поканиш някое симпатично момиче от училището ти, може някоя приятелка.. просто да е с теб, нищо повече... Предполагам, че няма да останеш сам. Има времеПървоначално написано от Lekov
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...