- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
И аз предполагам,че няма да останеш сам.Сигурна съм,че ще има достатъчно желаещи да те придружат на бала.Първоначално написано от SunSmile
Но наистина е рано да мислиш за това.За сега мисли как да се разсейваш и да ти е весело.Прави си кефа.![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ами аз съм ти казвала много пъти , че не си струва да ревеш за нея, ама ти не щеш да ме слушаш![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Предполагам, че ти е криво. Пък и то човек като пийне и му става трудно да си удържа емоциите. Няма нищо лошо в това, че си се разплакал. Това само говори, че си чувствителен и , че наистина те боли. Единственото лошо е, че тя не заслужава сълзите ти.Първоначално написано от Lekov
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Прочетох последните няколко страници, ама не разбрах как и защо сте скъсали.
Да не би нещо техните да са я притиснали и да се страхува да ти каже? За това мислил ли си изобщо... ?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от Lekov
Типично детска постъпка.
Личи си колко те е обичала ...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ех защо така минаха вече 3-4 седмици аз постоянно ли постоянно мисля за нея какво да правя абсолютно всичко заобикалящо ме го свързвам с нея за всичко което правя си представям че съм с нея където и да отида пак си представям че съм с нея просто откачам вече лягам с мисълта за нея ставам с мисълта за нея незнам вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lekov pi6i mi na li4no brat. Mejdu drugoto az sam v absolutno sy6toto polojenie, ako ima6 jelanie da ti kaja za nqkoi ne6ta kak stoqt to4no.. 4e iz forumite mnogo ligliovci mnogo ne6to. Chovek edno ne6to da napi6e seriozno i se 6te se namerqt nqkvi det da po4nat da se podigravat i presmivat, bez da mogat da pomognat s ni6to.
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Е-хе. Гъзар. Обичаш я повече от баща и, а?![]()
В такива моменти е най-добре да разбереш каква е причината за нейните действия и ако е от теб се опитай да се коригираш.
Щом няма желание от нейна страна е много трудно да го предизвикаш пак. Да не кажа, дори почти невъзможно. Не се опитвай да я притискаш или други подобни прийоми - груба и нефункционална грешка. Може само да те намрази.
Успех, пожелавам ви да се оправите! : ) И весели празници!
Дамм много е кофти, и няма да свикнат толкова лесно!
Просто поговори с тях и ги изслушай кви са им проблемите и им говори положителни и успокоителни неща!
Ох , че сте умни всичките просто нямам думи .. На какъв език трябва да ви се каже, че са се разделили , за да спрете да давате съвети, от които така или иначе няма полза ?!![]()
П.П. Весела Коледа !![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Първоначално написано от scoobydors
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
А ти как разбра, че си е хванала друг?? Или само предполагаш?Първоначално написано от Lekov
И между другото, нали знаеш какво казват хората, че по това време на годината стават чудеса...Затова колкото и да ти е трудно опитай поне за малко да не мислиш за нея и да излезеш и да се поразсееш....може и с някое интересно момиче. Току виж пък се случило твоето "чудо" и успееш да я изкараш от ума си макар и за малко...
П.П. Весела Коледа със закъснение и от мен!!! Дано тези празници ти донесът приятни емоции и да намериш начин да започнеш новата година по-спокоен и да намериш своето щастие.![]()
Здравейте тиинове!
Ето че след 5 месеца аз още не съм я забравил и представете си дори я обичам по силно и от преди но знам че всичко вече свърши зашото когато я питах има ли някакъв начин пак да се събереме тя ясно и кратко ми каза не но немога,неиздържам това са 5 месеца и повече но така и неуспях да я забравя моляви кажете ми какво да правя![]()
![]()
Няма какво да направиш ... всичко е свършило просто, примири се намери начин да я забравиш ! :![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?