На колко години е тя ? Ако е на 13-14 е нормално да реагират така. И все пак отивате в тях, викате родителите й и двамата заедно им обеснявате за отношенията между вас. Макар че не виждам повод за притеснение след като не ви създават никакви проблеми... Защо толкова държите да знаят, че се обичате ? Аз мога да ти кажа, че за първи път се влюбих истински като бях на 15 (почти 16), с момчето много се обичахме, бяхме заедно 2 години... В момента съм на 19 и майка ми все още не може да приеме, че нещата между нас са били сериозни и сме се обичали. Понеже се разделихме и по някой път като ми стане кофти и няма с кого друг да поговоря й подхвърлям темата, а нейните думи винаги са "Има толкова много мъже, ще срещнеш друг-този просто не се заслужава"... И просто няма как да й обесня, че ми е трудно да го забравя, защото все още го обичам. Така че свиквайте с тези неща - родителите са си такива. За тях винаги ще си бъдем "техните дечица", още повече, че на тая тийнейджърска възрост много трудно ще успееш да убедиш нечии "тати" или "мама", че имаш чувства към детето им.