Цитирай Първоначално написано от Lekov
виж ся това дали е дете или не си го решавам само аз не ме интересува твоето мнение не сам като тебе да мисля само с оная си работа за разлика от теб не гледам само как да 4укна и да бегам просто си я обичам и не ме интересува хорското мнение ок ??? Ако можеш да дадеш некво смислено предложение дай ако не трай
За съжаление дали е дете не го решаваме нито аз нито ти, а закона! Според закона приятелката ти е ДЕТЕ и за да се срещаш с нея, трябва и таткото да е съгласен, за да не осъмнеш некоя сутрин вързан за една релса в районното. Въпреки всичко, единствения начин това да стане е да говориш с таткото...и отново стигаме там от където почнахме: Облечи се по-дебело, че аз ако съм на него ще те изкрива с лопатата! Казах ти и по-горе, но ти явно си доста заслепен, за да прочетеш (помислиш) трезво: разлика от 5 години е нормална, но не и когато единия е на 13.
Друг вариант е да се срещате тайно, докато тя стане поне на 16. Тогава таткото ще приеме по-спокойно нещата, макар че винаги ще ти спъва работата и ще те дразни.

ПП.Въпреки че мисля само с онази си работа, от този форум едва ли може да ми излезе някой с по дълга връзка от моята...