- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
Az imam su6tiq problem ot 4 mesecaПървоначално написано от Lekov
ba6ta i ni slede6e i vse o6te tvurdqt,4e e prekaleno malka,za da i ma priqtel...dori i namaliha ve4erniq 4as..taka 4e koito e imal tozi problem i go e re6il po nqkakuv na4in,da spodeli
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Бачо...тебе да не са те изпуснали като малък на глава? Ти луд ли си ве? Тя е още дете не само според представите на баща си, а според закона, а ти вече си мъж! Вие к'во? Целувате се докато дойде неин ред да се включи в играта на ластик? Айде ако тя е на 17, а ти на 22 иди дойди, има вече и тя мозък, ама на 13...Един съвет от мене, като ходиш да се обясняваш...облечи се по дебело, щото аз ако съм на баща и ще те изкрива с лопатата.Първоначално написано от Lekov
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
виж ся това дали е дете или не си го решавам само аз не ме интересува твоето мнение не сам като тебе да мисля само с оная си работа за разлика от теб не гледам само как да 4укна и да бегам просто си я обичам и не ме интересува хорското мнение ок ??? Ако можеш да дадеш некво смислено предложение дай ако не трайПървоначално написано от Alderis
![]()
ЕЕЕЕЕЕЕ вярно, че разликата е доста голяма.Е не , че е толкова голяма, ама както казаха по-горе-ти си вече мъж, а тя още е дете.
Но няма да те съдя и аз.
За едно си прав-за любовта граници няма.
Та по темата: ами наистина ( аз ти казах и преди това) няма какво друго да се направи , освен ти да говориш с баща й.А верно се подготви за бой.![]()
Шегувам се.
Ама при тази разлика не вярвам да го убедиш.
Евентуално пробвай да му предложиш да ти позволи да я виждаш и да ти даде шанс да му докажеш, че си сериозен.И му кажи, че има пълното право ако се издъниш да ви раздели.
В крайна сметка ти вече си голям и би трябвало да ти обърне внимание на думите като говориш с него открито , лице в лице.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ами тогава действай.
Ако не стане, тогава ще мислиш нещо друго.
И все пак.... каквото и да стане, щом си толкова убеден с чувствата си , не се предавай.Винаги ще се намери начин.Все пак и тайната връзка си е някякъв изход, не мислиш ли? Тя няма да е вечно на 13!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ако баща и ми каже да чакам докато порастне ще чакам макар че немога да изкарам 20 часа без да я видя постояно си говориме по тела щото иначе откачам не я ли чуя не я ли видя превъртам и каквото и да каже баща и неможе да ми попречи да се виждам с нея и да я обичам все още никой неможе да заповядва на сърцетоПървоначално написано от curka87
![]()
![]()
![]()
Именно.Разбрахме се най-после.
Никой не може да заповядва на сърцето ти.
Разбира се, баща й може да не е много съгласен дори да ти даде шанс, но това не означава (както казах), че тя ще е вечно на 13.
И вече ти казах и за тайната връзка като опция.Това не значи "тайна" пред всички, а само пред техните.
Никой не ти казва да не я виждаш или да не й пишеш по скайп.Едва ли баща й седи до нея по цяла вечер да й чете разговорите на скайп.
И само между другото исках да ти кажа, че начина, по който говориш за нея е прекрасен и наистина ти свалям шапка колко си сериозен и държиш на нея.
еми тя е човека който винаги съм търсил и никога за нищо на света не бих си позволил да я изгубя нараня или пак бих позволил на някой да махне красивата и усмижка от сладкото и лице.Адски много я обичам и сам готов ако се налага живота си да жертвам за нея поне ще знам че няма да е напразноПървоначално написано от curka87
![]()
Е чак до живота си не дей да стигаш.
Но пък може да гръмнеш баща й.![]()
Шегувам се, разбира се.
И в крайна сметка, колкото и да умуваш сега, няма как да разбереш какво ще стане, докато не говориш с техните. Чак след разговора ще знаеш как стоят нещата и ще мислиш какво да правиш.
Аз обаче не разбрах майка й какво казва по тоя въпрос.За баща й-ясно.Нормално е.Но майка й каква позиция заема??
За съжаление дали е дете не го решаваме нито аз нито ти, а закона! Според закона приятелката ти е ДЕТЕ и за да се срещаш с нея, трябва и таткото да е съгласен, за да не осъмнеш некоя сутрин вързан за една релса в районното. Въпреки всичко, единствения начин това да стане е да говориш с таткото...и отново стигаме там от където почнахме: Облечи се по-дебело, че аз ако съм на него ще те изкрива с лопатата! Казах ти и по-горе, но ти явно си доста заслепен, за да прочетеш (помислиш) трезво: разлика от 5 години е нормална, но не и когато единия е на 13.Първоначално написано от Lekov
Друг вариант е да се срещате тайно, докато тя стане поне на 16. Тогава таткото ще приеме по-спокойно нещата, макар че винаги ще ти спъва работата и ще те дразни.
ПП.Въпреки че мисля само с онази си работа, от този форум едва ли може да ми излезе някой с по дълга връзка от моята...![]()
Първоначално написано от Lekov
Дори и така да е...навярно знаеш, че бащите по принцип са ревниви към дъщерите. Още повече, че той не те познава. Според него ти гониш само едно нещо в нея. И няма по никакъв начин да успееш да го убедиш в противното. Аз от моя гледна точка ти казвам, че ако един ден 13 годишната ми дъщеря иска да се среща с 18 годишен, ще стане само през трупа ми! Айде ако тя е на минимум 16, а той на 21 некак си по ще го приема. Какво да ти кажа...аз дето съм млад мисля по този начин, както остава един човек от доста по-старо поколение.
Пеи това положение говориш с баща й.Ако не стане.... Защо не опиташ да поговориш с майка й.Тя би могла да помогне.Все пак тя е жена на баща й.Би трябвало да може поне малко да му повлияе.Първоначално написано от Lekov
А това за закона, което казва Alderis е вярно.Само , че го има и факта, че ти не си й направил нищо. Нито си я изнасилил, нито си с нея против волята й.
А колкото до баща й в ова положение.....едва ли ще се стига до полиции и т.н.Най-много наистина да ти дръпне един бой.
Обаче все пак ти си имай едно наум и за майка й като вариант.
tq da vzeme da im kaje 4e iskam mnogo seriozno da pogovori s tehnite i da gi pomoli da q izlushat i da im kaje vsi4ko i da im kaje 4e si svesten i 4e q obi4ash i tn.i 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvash i ako te imat oshte samneniq otivash pri teh i obeshtavash 4e 4e q pazish i nqma da ima izdanki ot tvoq strana!
аз не казвам майка й да се кара с баща й заради теб.Но поне ако тя присъства на разговора(което е желателно) би могла малко да помогне.В крайна сметка тя също е родител и има право на мнение.Първоначално написано от Lekov
А и другото... Защо не опитате Тя (приятелката ти) да поговори с майка си честно и открито и да види тя какво ще й каже.И тогава вече ти да идеш да говориш с тях.
И при разговора това за обещанията , което каза metodi1 е много важно да не го забравяш... и разбира се да го изпълниш!!!
Абе то и като изядеш боя не е много сигурно, че ще повярват на любовта ти ама....... Както и да е.
А аз сигурно вече много разпитвам, ама приятелката ти какво казва за цялата тая ситуация????
но все пак е убедена, че не сика да се разделяте , така ли??? Или не съм разбрала правилно???Първоначално написано от Lekov
И освен това за баща й разбрах, а тя опитала ли е да поговори с майка си (сериозно).
И в крайна сметка тя не сика да говориш с техните, защото я е страх за теб или заради нещо друго? И ако се наложи да се "криете" , тя готова ли е на това???
правилно си разбрала тя неиска да се разделяме защото се обичаме както за хиляден път казвам но и неиска да говоря с баща и защото знае какъв е и че сас сигурност ще ям боиПървоначално написано от curka87
пич баща и не и дава да ходи със мене та заради това тарся начин да го убедиме но нещо немога да открияUFOs
МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2008 6:04 pm Заглавие:
Пич,искам да те попитам,Вие ще се жените ли та това ви е проблема,че родителите се базикат,като тя каже,че се обичате?На колко години сте?Щото ако тя е по-малка значи това е нормално. Smile![]()