Цитирай Първоначално написано от Lekov
Цитирай Първоначално написано от curka87
Е поне не ти е забранил да се виждаш с нея изобщо. Това до някъде е добре.
Кажи сега майка й беше ли там?Какво каза на в отговор на твоите думи? А приятелката ти присъства ли на разговора??

Другото..... В крайна сметка какво мислите да правите сега?
разговора беше само на 4 очи а с нея мислиме да сме си заедно независимо от никой дори ако трябва да се криеме
Тва е доста добро решение! Понякога не разбирам тия консервативни родители... Тя сама ще прецени дали иска да е с теб или не... поне тва може сама да го реши. Той кво се меша в живота на младите бе... Верно, че е на 13 и е ... малка си е квото и да говорим... Но по - добре да я остави и с времето дъщеря му или ще стигне до заключението, че е бил прав или, че не е бил. Но на тия години... много неща се правят на инат или защото родителите забраняват. Сама съм правила наопаки на казанаото от наште, но тва си е така заложено във всички ни.
И накрая ако стане така, че тя да избяга наистина ше видиш как ще се примири баща й, ама тва ли е начина? В такъв случай отдавна да съм хванала влака и да съм избягала при Него... Абе крийте се по някакъв начин докато порасне още малко... пък дано баща й да разбере, че щом сте толкова време заедно, значи наистина си заслужава! А и за любовта граници няма, а разликата в годините въобще не е причина за раздяла... това е просто тъпо оправдание на интересите!
Само недей да правиш глупости 9самоубийство) или нещо друго! Трябва да си силен, а само слабите се отказват да живеят живота си! Може за пред баща й да се разделите и пак да се виждате, чувате, смс-и .. но да има нещо подозрително в цялата работа и така