- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
Ех, Lekov, Lekov! Защо не ме слушаш бе момче. Още преди ти казах, че бащите са си такива ама ти не та не. На сила хубост не става. Нали вече говори с човека, той какво ти каза? Може да си останете приятели. Защо се напъваш излишно? Той за него си е прав. Дъщеря му е още дете. Ти само с разговор няма да го убедиш в добрите си намерения. Все едно да дойда аз при тебе и да ти кажа дай ми 100 бона, нема опасност да ги похарча. Ти какво би направил? Казах ти, ти си по-голям, разсъди трезво. Няма да стане сега, ще трябва да изчакаш година-две. Виждайте си се през деня, взимай я от училище там, на кафе ходете, обичайте си се, но гледай да не пристъпваш бащините заповеди, щото иначе съвсем лошо ще стане. В момента той е човека, който владее положението, а ти си безсилен. Убеди го "со кротце, со благо". Спазвайте ограниченията му, не вървете срещу него, не му правете на пук. Убеди го с действия, че това, което сте си говорили не са само празни думи. След година две ще клекне...няма къде да ходи.
Недей да правиш излишни простотии, че ако подаде оплакване в полицията, а той има право да го направи, съвсем ще ти се стъжни. Така ще загубиш и ти и приятелката ти. Защо сте толкова глупави младите и не умеете да лавирате според ситуацията? Колкото повече го предизвикваш, толкова повече ще губиш. От мен да го знаеш. Айде и горе главата. Непоправими работи няма.![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици