- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
А това за 20-те км. не си го споменавал до сега. Така вече нещата отиват направо към отчайващи. Ужас.
И все пак защо не намериш някакъв начин да идеш до там? Все ще се намери някой , който макар и за 5 минути да ви покрие. Все пак така, както сте я почнали ще се видите догодина по това време. А това е тъжно.![]()
![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Лоша работа е това с родителите.Според мен ако връзката ви се задържи дълго, родителите ще свикнат и ще се примирят - няма на къде другаде да ходят![]()
Е то ясно, че ще я е страх от баща й. И аз да имам такова зверо у дома (Първоначално написано от Lekov
) и аз ще се плаша.
Ама като се замисля...... ти дали ще издържиш още дълго така- един вид да "ходите" само по телефона и да не се виждате....... Все пак ти си на 18 години........![]()
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ааа недей. Успокой се. Ако направиш нещо, ще стане още по-лошо. Не бива с лошата.Първоначално написано от Lekov
И все пак ......... интересно ми е какво би направил? Каква би била тази "дивотия"?
Абсолютно нормално е родителите и да ви пречат на връзката! Все пак разликата ви е малко притеснителна... Ти мислиш за едно, тя още си мисли за народна топка и мужешко...може да не го показва но е така. Плюс тва не ми се вярва да я обичаш /съжалявам ако те засягам / , но ... не би ли трябвало да помисляш за по сериозни връзки. Това момиче след месец-два макс ще си хареса някой друг батко и ще започне да му пише ония стари и изтъркани клишенца (смс) и да му сваля звезди и ти ще си бита дуспа. Няма смисъл да се доказваш пред никой ами вземи се поогледай![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Еми даже да ти кажа след толкова мнения незнам и какво да мисля защото в последно време тя нито ми звани нито ми пи6е по скъпе като и званя не ми вдига и незнам просто супер гадно ми е и незнам тя какво е намислилаПървоначално написано от prettyIdeath
![]()
,Но единственото сигурно нещо е че я обичам на 100% колкото и да не ви се вярва
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от scoobydors
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Оп, май се намесва нотка на съмнение ми се струва..... А пробва ли да я питаш защо се държи така?Първоначално написано от Lekov
Добре дошъл на Земята!Първоначално написано от Lekov
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Абе не, че искам да те плаша или да те ядосвам , ама е много вероятно prettyIdeath да има право. Вярно е, че аз пиша през цялото време да не се отказваш, ама май сега ще ти дам друг съвет.
Понеже те виждам ,че си се отчаял яко и вече почна и за "дивотии" да приказваш, явно е време да изясниш нещата....... но не с баща й, а с нея. Вземи да се вдигнеш , да идеш при нея, да я изчакаш след училище(примерно) и да се разберете. Казвам го, защото лично аз не мисля, че ще има смисъл да направиш някоя глупост и да ядеш бой евентуално, а после да се окаже, че е било напразно.
Помилси над това.....
То ако се размине само с бой ще улучи 6-ца от тотото. При такива тъпотии, ако баща и пусне жалба и го съди, като нищо ще откара 1-2 годинки затвор.Първоначално написано от curka87
Абе и аз си го помислих, ама реших да си замълча.Първоначално написано от Alderis
И все пак я дай да се уточним, кой за какви "тъпотии" точно говори.
Ами дето беше написал по-нагоре...щял да си я вземе в къщи след училище и да оте*е техните, щял да се напие да се разправя с баща й.Първоначално написано от curka87
Нали се сещаш, че той е пълнолетен, а тя малолетна...ако направи гореспоменатите и баща й подаде жалба това са: отвличане, блудство, тормоз, хулиганство, саморазправа. Ще го осъди като стой та гледай и после ще му пръснат четирибуквието в затвора. А пък куките колко ще го бият в ареста не ми се мисли даже. Да не говорим, че после цял живот ще бачка като общ работник.
Аха, значи говорим за едни и същи "тъпитии". Правилно сме се разбрали. Аз също мисля, че варианта с отвличането не е никак удачен и ще стане една..... А и той вече веднъж говори с баща й, та сега дори и тя да е съгласна, баща й ще обвини него.Първоначално написано от Alderis
Пък и ти остави всичко друго, ами я си помисли ако тя примерно е съгласна и избяга с него..... После като ги намери баща й ...... не и завиждам на мацката - направо в манастир ще я заключи.
а бе незнам званях и тя нпак не вдигне или вдигне ми излиза с извинението че имала работа .Утре имам имен ден и ще видим дали поне ще ми го честити ако и това не направи ще сложа край на всичко знам че я обичам знам че ще ме боли адски много но аз немога вече да търпя това нещо или да се оправя с техните или край на мене вече ми писна от извиненияПървоначално написано от curka87
![]()
Като начало честит имен ден. Да ти е живо и здрави името и да ти носи много щастие и късмет.![]()
И приятно изкарване на празника.
А сега по темата: Ами изненадана съм от последните ти думи ( " или да се оправя с техните или край на мене вече ми писна от извинения ").Нещо не ми се връзва... Нали уж щяхте да се борите заедно, а изведнъж ти се отказваш, а тя се крие едва ли не от теб. Малко ми идва странно.
Но както вече казах , преди да сложиш край на всичко, я по-добре вземи да идеш да се разбереш с нея. Поне ако не друго ще разбереш какво става и ще можеш да продължиш напред.
И не, че съм подстрекател де, ама да ти е идвало на ума, че може да се притеснява за теб , заради баща й и да не иска ТИ да имаш проблеми после с него. Може баща й да не й дава да говори с теб. И това го казвам , не за да ти давам надежди или да те подстрекавам да правиш глупости, а просто защото съм реалист и гледам нещата от всичките им страни.
ем добре на4и до преди 3 дни тя ми званеше говорихме си за си4ко и изведнъйбхоп край на сичко е па мерси ама за 1 нощ да си промениш мнението нестава а и това че всички познати дори някой не чак толкова познати се сетиха за мене а тя даже и 1 здравей не ми писа неска е това на кво прелича обичам я ама то това нейното даржание никаде го нема еба*иПървоначално написано от curka87
![]()
Ммм..."обичаме се от 1 месец и 10 дена"![]()
Темата е от 14 ноември...каква е била тази любов и този зор...не знам.
Да ти кажа честно...баща ми е същия. По-скоро...беше.
Когато бях на 13 ми беше първата любов,първото гадже,нооо...детска му работа. Предполагам,че и за нея ти си това. Сега може да значиш много за нея...но тя е малка...разбери го. Детската любов не е вечна...поне в 99% от случаите. Знаеш ли колко време трябва да мине за да имате пълноценна връзка,тя трябва да стане на 16 за да е пълнолетна,а не малолетна...ти ще си на 22 тогава...3 години.
След това ако искате да се жените...след като е "любовта на живота ти"....още 3 години за да може да завърши училище,общо 6 стават..ами ако тя иска да учи висше...Не мога да смятам на горе.
Ти сигурен ли си,че можеш да чакаш толкова... А тя сигурна ли е???
Истината е,че дори сега и двамата да сте убедени в силата на любовта ви...след време ще промените мненията си.
Тази връзка е не на място...да може да има нещо,но не и сериозно,както искаш ти. Имате прекалено много пречки,освен различията във годините и вероятно интересите.
Вие сте влюбени,но не се обичате още...може би за това си имай едно на ум...и за теб и за нея.
Казвам ти го,защото лично за момичетата знам...че понякога не знаем какво искаме. Аз примерно... днес съм лудо влюбена..познавам го от дни,а вече ми се иска да оставя всичко и да заминем някъде,където да прекараме целият си живот в обич и безгрижие...е да ама..утре се будя,излизаме с приятелка на кафе и на масата ни сяда непознато момче с което се забиваме,излизаме...и...заст ва на мястото на "голямата ми любов от вчера" имам същите мечти...но с друг човек.
Така че знай...за всичко си има време и място.
Ако искаш се бори,но според мен всяка твоя стъпка е изгубена кауза.
Баща ми ми забраняваше както и на нея да излизам с момчето...което беше на 17 тогава...имахме много проблеми...много се опъвах и правех глупости...докато не осъзнах,че момчето не ги оценява вече и...че няма смисъл.
Излизайте тайно,до колкото можете...но едно те съветвам...спри да се самонавиваш! Не се влюбвай,защото връзката ви е с малък процент на "happy end"
Ще те боли много,за това..успокой се сега!
Ако ви е писано да сте заедно и след 5, и след 10 години да е...ЩЕ Е!
Няма нужда да усложняваш нещата и да и причиняваш неприятности..защото повярвай ми...може да има много сериозни последствия. Eдин родител решил ли е да си пази детето...няма как да го спреш,а войната е безмислена!
Аз тогава направих една глупост,заради която не можех да излизам вечер до 18 годишния ми рожден ден! Не дей да я караш по моя път.
Та тя е на 13..ДЕТЕ!А ти на 18-МЪЖ!Каквото и да говориш на предните страници(а именно че не търсиш секс от нея),аз не съм убедена.Дори и да си представим,че не търсиш секс от нея(примерно),какво изобщо намираш в нея?!?Та тя е дете!Сега тепърва се развива.И физически,и психически.Тва аз не го разбирам,сериозно!Както каза Alderis,радвай се,ако баща й вече не е подал жалба в полицията.От последните ти постове съдя,че има три положения:
1-во:родителите й са я принудили да прекрати всякакви контакти с теб
2-ро:изгубила е интерес към теб
3-то:станал си й досаден.
И честно казано,и на мен би ми станал досаден с това "обичам я","нищо не може да ме спре","ще докажа любовта си",бла-бла..Дръж се като мъж!Заради едно хлапе така да се излагаш..УжасТ!
И все пак..на мен ми е доста противно..13 годишна с 18 годишен..Пф!Той ще й говори за проблемите в работата,а тя на него как е направила норматива по физическо или пък си е написала доклада по биология.Баси смеха!Иначе хлапето,ако е умно може да муфти баткото за пари,които да добавя към джобните си,за цигари...
..Отивам да си хвана батко!
![]()