- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ,Обичаме се но техните...
Като начало честит имен ден. Да ти е живо и здрави името и да ти носи много щастие и късмет.![]()
И приятно изкарване на празника.
А сега по темата: Ами изненадана съм от последните ти думи ( " или да се оправя с техните или край на мене вече ми писна от извинения ").Нещо не ми се връзва... Нали уж щяхте да се борите заедно, а изведнъж ти се отказваш, а тя се крие едва ли не от теб. Малко ми идва странно.
Но както вече казах , преди да сложиш край на всичко, я по-добре вземи да идеш да се разбереш с нея. Поне ако не друго ще разбереш какво става и ще можеш да продължиш напред.
И не, че съм подстрекател де, ама да ти е идвало на ума, че може да се притеснява за теб , заради баща й и да не иска ТИ да имаш проблеми после с него. Може баща й да не й дава да говори с теб. И това го казвам , не за да ти давам надежди или да те подстрекавам да правиш глупости, а просто защото съм реалист и гледам нещата от всичките им страни.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."