Ммм..."обичаме се от 1 месец и 10 дена"
Темата е от 14 ноември...каква е била тази любов и този зор...не знам.
Да ти кажа честно...баща ми е същия. По-скоро...беше.
Когато бях на 13 ми беше първата любов,първото гадже,нооо...детска му работа. Предполагам,че и за нея ти си това. Сега може да значиш много за нея...но тя е малка...разбери го. Детската любов не е вечна...поне в 99% от случаите. Знаеш ли колко време трябва да мине за да имате пълноценна връзка,тя трябва да стане на 16 за да е пълнолетна,а не малолетна...ти ще си на 22 тогава...3 години.
След това ако искате да се жените...след като е "любовта на живота ти"....още 3 години за да може да завърши училище,общо 6 стават..ами ако тя иска да учи висше...Не мога да смятам на горе.
Ти сигурен ли си,че можеш да чакаш толкова... А тя сигурна ли е???
Истината е,че дори сега и двамата да сте убедени в силата на любовта ви...след време ще промените мненията си.
Тази връзка е не на място...да може да има нещо,но не и сериозно,както искаш ти. Имате прекалено много пречки,освен различията във годините и вероятно интересите.
Вие сте влюбени,но не се обичате още...може би за това си имай едно на ум...и за теб и за нея.
Казвам ти го,защото лично за момичетата знам...че понякога не знаем какво искаме. Аз примерно... днес съм лудо влюбена..познавам го от дни,а вече ми се иска да оставя всичко и да заминем някъде,където да прекараме целият си живот в обич и безгрижие...е да ама..утре се будя,излизаме с приятелка на кафе и на масата ни сяда непознато момче с което се забиваме,излизаме...и...заст ва на мястото на "голямата ми любов от вчера" имам същите мечти...но с друг човек.
Така че знай...за всичко си има време и място.
Ако искаш се бори,но според мен всяка твоя стъпка е изгубена кауза.
Баща ми ми забраняваше както и на нея да излизам с момчето...което беше на 17 тогава...имахме много проблеми...много се опъвах и правех глупости...докато не осъзнах,че момчето не ги оценява вече и...че няма смисъл.
Излизайте тайно,до колкото можете...но едно те съветвам...спри да се самонавиваш! Не се влюбвай,защото връзката ви е с малък процент на "happy end"
Ще те боли много,за това..успокой се сега!
Ако ви е писано да сте заедно и след 5, и след 10 години да е...ЩЕ Е!
Няма нужда да усложняваш нещата и да и причиняваш неприятности..защото повярвай ми...може да има много сериозни последствия. Eдин родител решил ли е да си пази детето...няма как да го спреш,а войната е безмислена!
Аз тогава направих една глупост,заради която не можех да излизам вечер до 18 годишния ми рожден ден! Не дей да я караш по моя път.