Първоначално написано от
mArMaLaDkA
Тц,тц,опитах се да се измайтапя,ама ти толкова си се взел насериозно,че чак и психопрофил вече ми направи.Браво,браво!
И понеже ме издразни,изобщо няма да си замълча това,което си помислих,щом видях последните няколко страници от темата.Според мен момичето изобщо не е изпитвало кой знае какво към теб.Вероятно те е хванала,защото е видяла от приятелките си,че са си хванали "батко",та е решила да не се отличава от тях.Пък и както всички знаем,повечето малки се мислят за супер готини като им се върже някой 17-18-19 годишен,че и до 22 годишни се стига.Най-вероятно баща й и е помогнал да осъзнае,че връзката с теб е загуба на време и голяма грешка,за която после ще съжалява.И вместо да ми говориш дали съм ,цитирам "използваческа к***а" или не,можеше да ми отговориш на въпроса.Ама аз пак ще попитам:Ти си на 18 и нормално да имаш нужда от секс.Колкото и да харесваш хлапето,няма как само целувки да те задоволят или да го караш само на ръчна(извинявам се за цинизма).Какво изобщо ти харесва в това момиче,като пак споменавам тя сега тепърва се развива психически и физически?
както и преди споменах не ме интересува секса а тожа какжо харесвам в нея ем не мога сас точност да ти кажа
защото немога да говоря оти мето на сърцето си но 1 от нещата който ми харесва е характера и нежноста и и още ред други неща който са на светлинни годити от темата за секса мамка му аз ако исках секс щях да отида в софия да хвана некоя от "стопаджииките" и да си направя кефа не ме интересува скапаниа секс как с него така и без него викат хората