Цитирай Първоначално написано от punkrock
Цитирай Първоначално написано от Lekov
Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Тц,тц,опитах се да се измайтапя,ама ти толкова си се взел насериозно,че чак и психопрофил вече ми направи.Браво,браво! И понеже ме издразни,изобщо няма да си замълча това,което си помислих,щом видях последните няколко страници от темата.Според мен момичето изобщо не е изпитвало кой знае какво към теб.Вероятно те е хванала,защото е видяла от приятелките си,че са си хванали "батко",та е решила да не се отличава от тях.Пък и както всички знаем,повечето малки се мислят за супер готини като им се върже някой 17-18-19 годишен,че и до 22 годишни се стига.Най-вероятно баща й и е помогнал да осъзнае,че връзката с теб е загуба на време и голяма грешка,за която после ще съжалява.И вместо да ми говориш дали съм ,цитирам "използваческа к***а" или не,можеше да ми отговориш на въпроса.Ама аз пак ще попитам:Ти си на 18 и нормално да имаш нужда от секс.Колкото и да харесваш хлапето,няма как само целувки да те задоволят или да го караш само на ръчна(извинявам се за цинизма).Какво изобщо ти харесва в това момиче,като пак споменавам тя сега тепърва се развива психически и физически?
както и преди споменах не ме интересува секса а тожа какжо харесвам в нея ем не мога сас точност да ти кажа защото немога да говоря оти мето на сърцето си но 1 от нещата който ми харесва е характера и нежноста и и още ред други неща който са на светлинни годити от темата за секса мамка му аз ако исках секс щях да отида в софия да хвана некоя от "стопаджииките" и да си направя кефа не ме интересува скапаниа секс как с него така и без него викат хората
ХАХАХАХАХА ако ти не можеш, кой ще може бе ???
ма ти кво искаш да почна да ти изброявам сичко което харесвам в нея ли кой беше пак ти за да ти кажа нито си ми родител нито пак си човека на който съм длъжен да давам обяснение пък и най-малко имаш правото да ми се бъркаш в личния живот аз помолих за съвет а не за шиба*и дървени фолософи каде незнаят как сами да си сменят крушката вкъщи пак зели тука на психолози да ми се правят гражданчета паде мислят си че разбират от всичко ама са гола вода