.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 196
    Град
    Dreamland Varna
    НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА, ДЪРТИ ПРЪЧОВЕ СТАНАЛИ С НЯКВИ ДЕЦА НА ПО 13 ДЕТ НЕЗНАЯТ ЩО Е СВЯТ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ.

Абе пикльо, я ставай и се оправи, хвани си момиче на твоя акъл!

Тц,тц,опитах се да се измайтапя,ама ти толкова си се взел насериозно,че чак и психопрофил вече ми направи.Браво,браво! И понеже ме издразни,изобщо няма да си замълча това,което си помислих,щом видях последните няколко страници от темата.Според мен момичето изобщо не е изпитвало кой знае какво към теб.Вероятно те е хванала,защото е видяла от приятелките си,че са си хванали "батко",та е решила да не се отличава от тях.Пък и както всички знаем,повечето малки се мислят за супер готини като им се върже някой 17-18-19 годишен,че и до 22 годишни се стига.Най-вероятно баща й и е помогнал да осъзнае,че връзката с теб е загуба на време и голяма грешка,за която после ще съжалява.И вместо да ми говориш дали съм ,цитирам "използваческа курва" или не,можеше да ми отговориш на въпроса.Ама аз пак ще попитам:Ти си на 18 и нормално да имаш нужда от секс.Колкото и да харесваш хлапето,няма как само целувки да те задоволят или да го караш само на ръчна(извинявам се за цинизма).Какво изобщо ти харесва в това момиче,като пак споменавам тя сега тепърва се развива психически и физически?

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тц,тц,опитах се да се измайтапя,ама ти толкова си се взел насериозно,че чак и психопрофил вече ми направи.Браво,браво! И понеже ме издразни,изобщо няма да си замълча това,което си помислих,щом видях последните няколко страници от темата.Според мен момичето изобщо не е изпитвало кой знае какво към теб.Вероятно те е хванала,защото е видяла от приятелките си,че са си хванали "батко",та е решила да не се отличава от тях.Пък и както всички знаем,повечето малки се мислят за супер готини като им се върже някой 17-18-19 годишен,че и до 22 годишни се стига.Най-вероятно баща й и е помогнал да осъзнае,че връзката с теб е загуба на време и голяма грешка,за която после ще съжалява.И вместо да ми говориш дали съм ,цитирам "използваческа к***а" или не,можеше да ми отговориш на въпроса.Ама аз пак ще попитам:Ти си на 18 и нормално да имаш нужда от секс.Колкото и да харесваш хлапето,няма как само целувки да те задоволят или да го караш само на ръчна(извинявам се за цинизма).Какво изобщо ти харесва в това момиче,като пак споменавам тя сега тепърва се развива психически и физически?
    както и преди споменах не ме интересува секса а тожа какжо харесвам в нея ем не мога сас точност да ти кажа защото немога да говоря оти мето на сърцето си но 1 от нещата който ми харесва е характера и нежноста и и още ред други неща който са на светлинни годити от темата за секса мамка му аз ако исках секс щях да отида в софия да хвана некоя от "стопаджииките" и да си направя кефа не ме интересува скапаниа секс как с него така и без него викат хората

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Тц,тц,опитах се да се измайтапя,ама ти толкова си се взел насериозно,че чак и психопрофил вече ми направи.Браво,браво! И понеже ме издразни,изобщо няма да си замълча това,което си помислих,щом видях последните няколко страници от темата.Според мен момичето изобщо не е изпитвало кой знае какво към теб.Вероятно те е хванала,защото е видяла от приятелките си,че са си хванали "батко",та е решила да не се отличава от тях.Пък и както всички знаем,повечето малки се мислят за супер готини като им се върже някой 17-18-19 годишен,че и до 22 годишни се стига.Най-вероятно баща й и е помогнал да осъзнае,че връзката с теб е загуба на време и голяма грешка,за която после ще съжалява.И вместо да ми говориш дали съм ,цитирам "използваческа к***а" или не,можеше да ми отговориш на въпроса.Ама аз пак ще попитам:Ти си на 18 и нормално да имаш нужда от секс.Колкото и да харесваш хлапето,няма как само целувки да те задоволят или да го караш само на ръчна(извинявам се за цинизма).Какво изобщо ти харесва в това момиче,като пак споменавам тя сега тепърва се развива психически и физически?
    както и преди споменах не ме интересува секса а тожа какжо харесвам в нея ем не мога сас точност да ти кажа защото немога да говоря оти мето на сърцето си но 1 от нещата който ми харесва е характера и нежноста и и още ред други неща който са на светлинни годити от темата за секса мамка му аз ако исках секс щях да отида в софия да хвана некоя от "стопаджииките" и да си направя кефа не ме интересува скапаниа секс как с него така и без него викат хората
    ХАХАХАХАХА ако ти не можеш, кой ще може бе ???

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    ХАХАХАХАХА ако ти не можеш, кой ще може бе ???
    ма ти кво искаш да почна да ти изброявам сичко което харесвам в нея ли кой беше пак ти за да ти кажа нито си ми родител нито пак си човека на който съм длъжен да давам обяснение пък и най-малко имаш правото да ми се бъркаш в личния живот аз помолих за съвет а не за шиба*и дървени фолософи каде незнаят как сами да си сменят крушката вкъщи пак зели тука на психолози да ми се правят гражданчета паде мислят си че разбират от всичко ама са гола вода

Ама айде да си сдържаш нервите,'щото не ние сме пуснали тема във форум как да се оправим с родителите на 13-годишната си приятелка!!!Ако си очаквал само хубави коментари,объркал си форума.

Град
    Pirdop BG
    Ама айде да си сдържаш нервите,'щото не ние сме пуснали тема във форум как да се оправим с родителите на 13-годишната си приятелка!!!Ако си очаквал само хубави коментари,объркал си форума.
    ок тогава аз имам 1 въпрос ако некой се постави на моето място с мойте 1 огромен куп проблеми пък и това че да се чудя как да се опражя с техните как бихте се почувствали.дали ще можете да запазите самоконтрол.Защото май повечето от вас незнаят какво е хем да работиш хем да учиш пак и даже с други проблеми да се справяш.

П.С.: Извинявам се за грубиа си тон в предните две мнение но вече много ми се сабра и немога а и невярвам че наякой друг на моето място би могъл да се справи искрено ви моля за извинение

Нито си първия,нито ще си последния човек,който същевременно с ученето работи!Разправиите с родителите на момичето...ти си го създаваш тоя проблем и никой друг!За 202-и път:намери си някоя на твоите години,с твоя акъл и недей се занимава с деца!..Направи си твои,за да ти мине мерака.

Град
    Pirdop BG
    Нито си първия,нито ще си последния човек,който същевременно с ученето работи!Разправиите с родителите на момичето...ти си го създаваш тоя проблем и никой друг!За 202-и път:намери си някоя на твоите години,с твоя акъл и недей се занимава с деца!..Направи си твои,за да ти мине мерака.
    еь ако всички имаха твоето чувство за хумор света щеше да е бъде корено различен и живота 300 пъти по лесен

Град
    Габрово
    Абе какво сте почнали всичко да го солите, бе?!?!? ЕЕЕЕЕЕ Нали това е свободен форум- всеки има право да си изказва проблемите. Ясно, че ще има и такива, които ще го упрекват, но поне да е с по-мил тон. Вие тука ако ви беше пред очите с камъни ще го убиете , едва ли не.

Lekov, ти пък защо не се сдържаш малко.Сигурна съм , че си имаш много проблеми, но пък ще се съгласиш с мен, че всеки може да си каже мнението.Знам , че някой коментари не ти харесват, не все пак...... хората тук не са виновни за нищо.
    Успокой се.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Абе какво сте почнали всичко да го солите, бе?!?!? ЕЕЕЕЕЕ Нали това е свободен форум- всеки има право да си изказва проблемите. Ясно, че ще има и такива, които ще го упрекват, но поне да е с по-мил тон. Вие тука ако ви беше пред очите с камъни ще го убиете , едва ли не.

Lekov, ти пък защо не се сдържаш малко.Сигурна съм , че си имаш много проблеми, но пък ще се съгласиш с мен, че всеки може да си каже мнението.Знам , че някой коментари не ти харесват, не все пак...... хората тук не са виновни за нищо.
    Успокой се.
    curka незнам вече май от тази вечер всичко между мене и нея свърши тя ми е жестоко сърдита само и единствено заради въпроса дали майка и баща й не й дават да говори с мен и неиска да ми проговори вече но пък какво да правя немога да и се сърдя аз на нея може би както казват всички тя си е още дете

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от curka87

Успокой се.
    curka незнам вече май от тази вечер всичко между мене и нея свърши тя ми е жестоко сърдита само и единствено заради въпроса дали майка и баща й не й дават да говори с мен и неиска да ми проговори вече но пък какво да правя немога да и се сърдя аз на нея може би както казват всички тя си е още дете
    То това, че тя е още дете е ясно.Никой не спори. Както и съм сигурна, че в момента ти е адски гадно и много боли( колкото и да им е чудно на всички, които си мислят, че ти се забавляваш с ДЕТЕТО).Е, аз не мисля така.Знам , че те боли и ти е гадно.
    И все пак аз не можах да разбера в крайна сметка за какво точно ти е сърдита. Какво стана в разговора ви точно?
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Dreamland Varna
    еь ако всички имаха твоето чувство за хумор света щеше да е бъде корено различен и живота 300 пъти по лесен
    Хаха, знаеш ли едното чувство за хумор едва ли може да направи живота ти толкова лесен.
    Още нищо не си видяяяяял, вземи порасни, че си смешен вече

Град
    Pirdop BG
    Хаха, знаеш ли едното чувство за хумор едва ли може да направи живота ти толкова лесен.
    мога ти кажа че ако сички бяха скиптици като тебе доникаде нямаше да стигнем!To човек само като ти види ника и се сеща що за противен и скиптично настроен металюга си затова я земи си трайкай там и не се меси кадето не са ти искали мнението първо помисли и тогава пиши защото това за чувството за хумор го написах метафорично но ти едвали знаеш и това какво значи металче

П.С.: ми цурка излезнахме с нея говорихме си и аз взех че я попитах защо когато и званя по телефона тя ми затваря когато и пиша по скъпе тя не ми отговаря и започна да ми се оправдава че си имала работа и т.н. и викам бе 1 седмица ти да си имаш работа и дори за 1 мин да не можеш да си вдигнеш телефона не ми се вярва я ми кажи вашите ли не ти дават да говориш с мене и тя взе че си замалча расърди се и си замина е аз какво да направя оставих я защото ако бях трагнал по нея най-много по голяма беля с техните да и направя и си хванар реиса и си заминах и от там нататека незнам нищо за нея

Град
    Dreamland Varna
    мога ти кажа че ако сички бяха скиптици като тебе доникаде нямаше да стигнем!To човек само като ти види ника и се сеща що за противен и скиптично настроен металюга си затова я земи си трайкай там и не се меси кадето не са ти искали мнението първо помисли и тогава пиши защото това за чувството за хумор го написах метафорично но ти едвали знаеш и това какво значи металче

П.С.: ми цурка излезнахме с нея говорихме си и аз взех че я попитах защо когато и званя по телефона тя ми затваря когато и пиша по скъпе тя не ми отговаря и започна да ми се оправдава че си имала работа и т.н. и викам бе 1 седмица ти да си имаш работа и дори за 1 мин да не можеш да си вдигнеш телефона не ми се вярва я ми кажи вашите ли не ти дават да говориш с мене и тя взе че си замалча расърди се и си замина е аз какво да направя оставих я защото ако бях трагнал по нея най-много по голяма беля с техните да и направя и си хванар реиса и си заминах и от там нататека незнам нищо за нея

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХАХАХХАХАХАХАХАХ

само това мога да ти кажа сега

Град
    Габрово
    Lekov, много съжалявам за случилото се. Сега обаче май е време да се опиташ да продължиш напред без нея. Поне знаем със сигурност, че за голямо съжаление тези който казаха по-нагоре, че тя ще се "наиграе" и ще ти се нарадва много бързо , бяха прави. Съжалявам , но си е така. Както сам виждаш, 1 седмица след като тя сама ти казваше как ще се бори за любовта ви и как ще сте заедно въпреки всичко и всички, вече не мисли така. Това само може да ти говори, че си сбъркал с нея и тя не е била това, за което си я мислил. Тук няма как да не се съглася с другите, че в крайна сметка тя си остава дете, за децата това държание е нормално. Поне можеш да се радваш, че не направи някоя глупост и после само да съжаляваш- едно, че можеше да си изпатиш и второ, че очевидно нямаше да си заслужава.
    Сега мога само да ти кажа да си силен.Не се предавай. Горе главата!!! Ще я забравиш с времето.
    Само спкойно и смело напред!!!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ми... гадно се е получило. Но може да е за добро. по - добре опитай да си манериш друго момиче, което да е колкото теб или да нямате мн голяма разлика ( в смисъл да е по-малка), за да нямаш такива проблеми. Поне според мен са се предотвратили мн караници, проблеми и др с родителите й
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Pirdop BG
    curka87 SunSmile прави сте но какво да правя обичам си я и вече не издържам едвали ще мога някога да я изкарам от сърцето си и тя да не бъде постоянно в мислите ми незнам вече само знам че сега ми се иска да седна и да ревна но понеже трябва да бъда силен ще опитам да се сдържа

Мега фен Аватара на SunSmile
    curka87 SunSmile прави сте но какво да правя обичам си я и вече не издържам едвали ще мога някога да я изкарам от сърцето си и тя да не бъде постоянно в мислите ми незнам вече само знам че сега ми се иска да седна и да ревна но понеже трябва да бъда силен ще опитам да се сдържа
    Абе брато, потърси си друго момиче, което да я ЗАМЕСТИ. Но не да я използваш, а поне да си си я харесал. Не я сравнявай с другото момиче. просто приеми реалността и се стегни! Няма лошо да плачеш, така ще ти стане по - леко, ама примерно си остава м/у нас, че си плакал. огледай, излизай насам натам, дискотеки, кафета... все ще ти грабне окото някое момиче, ама го гледай да е по - близо до твоята възраст. Не се отчайвай и въпреки че аз не вярвам, но.. може при теб времето да лекува!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    РЮАР
    Дай да основеме антиклуб БАЩАТА НА МОМИЧЕТО и да го набиеме ?

Re: Помощ,Обичаме се но техните...

Та работата е там че ние с нея се обичаме адски много и знам че никой и нишо неможе да ни попречи и да ни спре но работата е там че техните намират за базик всеки пат когато тя се опита да им каже че си има гадже а баща и толкова мн я пази че дори неиска да повярва че може да има момче което да я обича по истински дори и от него дайте предложения как да ги убедим в това моля ви
    само не пиши писмо на баща и'... че с тоя правопис ще гледаш дъщеря му през крив макарон
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    я се стягай вече и стига хленчи!!! Не ставай покрай децата - дете!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Като ти гледам постовете, с 13 годишната пикла сте на един акъл... хем се захванал с хлапе, от което сериозни отношения не можеш да очакваш, хем седиш и хленчиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Габрово
    Аз съпо ще се съглася със SunSmile, че трябва да се опиташ да продължиш напред. Макра всички тука да ти казваш да не се вдетеняваш , колкото и странно да звучи (не знам защо), аз повярвах в чувствата ти още от началото . Дори и сега съм сигурна, че болктата , за която говориш в последните си постове е истинска.
    За това според мен, както може мъж да страда за едно момиче толкова, така може и да плаче. Това не е израз на слабост, а на истински чувства.(поне за мен). Ако ти се плаче- поплачи си, изкарай си всичко, което си насъбрал.Само така ще можеш да продължиш напред.
    Само не се предавай и гледай напред с вдигната глава. Излизай и се опитай да се забавляваш. И когато някое интересно момиче ти привлече вниманието- действай.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Lekov прочетох цялата тема и въпреки всичко , което ти си се опитал да направиш и да се бориш за това момиче , явно ще е по-добре да се разделите За чувствата ти няма да споря познавам те какъв си и определено си прекрасен и честен човек Но чисто и просто за мен това момиче не знае какво иска , за съжаление В началото ти каза , че и двамата сте готови да се борите за тази връзка , да сте си винаги заедно и т.н. , но явно при приятелката ти не е така . До някъде смея да твърдя , че я разбирам , защото една такава връзка е нещо наистина трудно и трябва да си 100% сигурен в човека до себе си и чувствата му , за да имаш волята да се бориш . Е тя явно е нямала тази воля , може би изпитва голям страх от родителите си само можем да гадаем какво точно е , но е факт че тя те избягва и явно иска всичко между вас да свърши Та съвета от мен остави я сега , докато още е по-рано , защото след време това би станало много по-трудно , или пък тя да те остави и да се чувстваш сякаш са се подиграли с теб Има толкова много момичета , намери си някоя , забавлявай се с нея , не се впрягай още от самото начало в някоя сериозна връзка и ще се почувстваш по-добре Ще ти дойде времето и за по-сериозни връзки Осъзнавам , че на чувствата не може да се заповядва и че това което ти казвам да направиш ще ти се види много трудно сега , но след вреем това ще е по-добрият вариант Е това беше от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си