Цитирай Първоначално написано от punkrock
Цитирай Първоначално написано от Lekov
Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
Нито си първия,нито ще си последния човек,който същевременно с ученето работи!Разправиите с родителите на момичето...ти си го създаваш тоя проблем и никой друг!За 202-и път:намери си някоя на твоите години,с твоя акъл и недей се занимава с деца!..Направи си твои,за да ти мине мерака.
еь ако всички имаха твоето чувство за хумор света щеше да е бъде корено различен и живота 300 пъти по лесен
Хаха, знаеш ли едното чувство за хумор едва ли може да направи живота ти толкова лесен.
Още нищо не си видяяяяял, вземи порасни, че си смешен вече
мога ти кажа че ако сички бяха скиптици като тебе доникаде нямаше да стигнем!To човек само като ти види ника и се сеща що за противен и скиптично настроен металюга си затова я земи си трайкай там и не се меси кадето не са ти искали мнението първо помисли и тогава пиши защото това за чувството за хумор го написах метафорично но ти едвали знаеш и това какво значи металче

П.С.: ми цурка излезнахме с нея говорихме си и аз взех че я попитах защо когато и званя по телефона тя ми затваря когато и пиша по скъпе тя не ми отговаря и започна да ми се оправдава че си имала работа и т.н. и викам бе 1 седмица ти да си имаш работа и дори за 1 мин да не можеш да си вдигнеш телефона не ми се вярва я ми кажи вашите ли не ти дават да говориш с мене и тя взе че си замалча расърди се и си замина е аз какво да направя оставих я защото ако бях трагнал по нея най-много по голяма беля с техните да и направя и си хванар реиса и си заминах и от там нататека незнам нищо за нея