.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

тестовете в ...?

нали в западна европа и америка правят някакви тестове, с които определят с каква е най-добрата професия за определн човек. интересуваме как се казват тези тестове на английски и евентуално линк където има такива тестове. мн ми трябват.

Град
    Ямбол

Re: тестовете в ...?

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    нали в западна европа и америка правят някакви тестове, с които определят с каква е най-добрата професия за определн човек. интересуваме как се казват тези тестове на английски и евентуално линк където има такива тестове. мн ми трябват.
    Каквито и тестове да измистят, едни буквички и заграждания не могат да определят що за човек си и за какво ставаш!
    Лично мнение.

П.П. Иначе не мога да ти дам линк.
    Извинявам се за спама.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: тестовете в ...?

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Каквито и тестове да измистят, едни буквички и заграждания не могат да определят що за човек си и за какво ставаш!
    Лично мнение.

П.П. Иначе не мога да ти дам линк.
    Извинявам се за спама.

права си, но съм на кръстопът и всяка помощ би ми била полезна, а освен това познавам преподавател, който е учил в Германия преди години и също е преминала през такаива тестове. тя е искала да учи едно, но тетът казвал друго, но все пак продължила да учи онова, което иска. оказало се, че и трудно и сменила курса с това, което показвали резултати от теста и повече нямала проблеми. аз съм си набелязал няколко варината, но все пак трябва да избера един.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Хич не знам дали ще ти е от полза, но има една тема във Всичко тийн.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=30

Супер фен
    http://www.businesstestbg.com/proori...n/how_to_test/

Тук като се регнеш безплатно и направиш този тест и накрая ти изписва за какви професии ставаш.. Ест това е адски относително, тъй като на мен ми изписа, че ставам и за готвач, а не мога да си направя един садвич като хората Но има и добри попадения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си