.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Протестно факелно шествие

K'ви мили и спретнати изглеждат

Ще ходите ли?

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ще ходим
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

омг! прочетох "фекално" и wtf
    докато не се зачетох по-добре

сори за спама=]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    едно от момчетата ми е много познато, ама... мислех, че е с другия Б&Х, както и да е... тези БНС ви заразиха с факелни шествия, малко безсмислена показност...
    Не знам кой визираш, но мисля че не са били в други компании и обкръцения, а БХ България е само едно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

сори за спама=]
    нали

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    dobre, shte doida.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Why bother ?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от 88
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Why bother ?!
    Heil Hitler!
    Isa Akbar!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Тигърът изглежда много симпатичничък и мил в т'ва клипче Хах, надявам се лично той да ме вземе за там.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Paganblut.. ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от jghgh

сори за спама=]
    И аз така! "Фекално шествие" ...хахахаха.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Тигърът изглежда много симпатичничък и мил в т'ва клипче Хах, надявам се лично той да ме вземе за там.
    Ако ти кажа че цял ден съм мислил кой трябва да е тигъра...докато не се сетих за IRC и сега погледнах че и скайпа му е такъв

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Ако ти кажа че цял ден съм мислил кой трябва да е тигъра...докато не се сетих за IRC и сега погледнах че и скайпа му е такъв
    Хах, да беше питал направо, щях да те подсетя, без да губиш цял ден в чудене и размишления. С него от тоооолкова време не сме се чували, а откога не сме се виждали... забравих му грозната муцуна, изглежда по-голям . Дано да се съгласи да ме вземе (ако не е заебал живота в столицата, де).
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    Стара Загорка
    Аз пък не съм го чувал от 100 години, е не чак, ама...половин поне. Последно му пращах разни неща, но от тогава нямам идея какво става с него. Нещо го няма по последните събирания.
    Пък ако той не те забере...идвай, не разчитай на него

Аз пък не съм го чувал от 100 години, е не чак, ама...половин поне. Последно му пращах разни неща, но от тогава нямам идея какво става с него. Нещо го няма по последните събирания.
    Преди малко се чухме с един пич от Монтана, дето... абе, приятелчета са с тигъра, поразпитах това-онова, информирах се за него, скоро ще се чуем, но идването ми вече е уредено

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Valkyrie
    Преди малко се чухме с един пич от Монтана, дето... абе, приятелчета са с тигъра, поразпитах това-онова, информирах се за него, скоро ще се чуем, но идването ми вече е уредено
    ше се запознаеш с един красавец като мене

Град
    Стара Загорка
    С кой от Монтана се имал? Някой, който сега е покрай София ли? Хубаве е че ще идваш, както и да се чати в тази тема, че да стои горе Защото точно когато ще енай-актуална - ще падне долу

Еми той се познава с всички там, доколкото знам аз. Аз познавам само един лично, един мнооооого дълъг пич (поне на мен в повечко ми идва ръста му). Ти познаваш ли някого от Монтана? Тоя е Сашо, обаче той няма да идва, така ми каза. Зает бил.

Я пък ти, говорим си за общи познати.

Да, специално този направо ще се насере от кеф, че някой говори за него Както виждаш, не съм казала, че се занимава с нещо лошо. Защото той наистина с нищо, ама с абсолютно нищо не се занимава. И е никакъв, просто човечец, който преди време се опитваше да ме навие да разгледам колекцията му от пеперуди.
    Иначе е много хубаво, че напомняш. Благодаря за което.

Град
    Стара Загорка
    Адаша (Александър) е наистина доста височък, от мен дори, но в Монтана явно са така, с две изключения. Познавам се с момчетата там, някои от тях в плд учеха/чат. С малките съм излизал в Монтана, на концерти, събирания и т.н.

Град
    Стара Загорка
    Опа...излъгах, преди 2 месеца и половина сме се видяли и сме си поприказвали, ама съм забравил

Град
    hate city plovdiv, майна
    българче, земи един колан, че неска ходих и казаха че нямат...

Град
    Стара Загорка
    В магазините им го няма, но можело да се поръча. Има още едим нагазин, но го затвориха пред мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си