- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протестно факелно шествие
K'ви мили и спретнати изглеждат
Ще ходите ли?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще ходим![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
омг! прочетох "фекално" и wtf
докато не се зачетох по-добре![]()
сори за спама=]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не знам кой визираш, но мисля че не са били в други компании и обкръцения, а БХ България е само едноПървоначално написано от Raybeez
![]()
Why bother ?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Isa Akbar!!!Първоначално написано от 88
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тигърът изглежда много симпатичничък и мил в т'ва клипчеХах, надявам се лично той да ме вземе за там.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Paganblut.. ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от jghgh
И аз така!
"Фекално шествие" ...хахахаха.
Ако ти кажа че цял ден съм мислил кой трябва да е тигъра...докато не се сетих за IRC и сега погледнах че и скайпа му е такъвПървоначално написано от Valkyrie
![]()
Хах, да беше питал направо, щях да те подсетя, без да губиш цял ден в чудене и размишления. С него от тоооолкова време не сме се чували, а откога не сме се виждали... забравих му грозната муцуна, изглежда по-голямПървоначално написано от bulgarche
. Дано да се съгласи да ме вземе (ако не е заебал живота в столицата, де).
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Аз пък не съм го чувал от 100 години, е не чак, ама...половин поне. Последно му пращах разни неща, но от тогава нямам идея какво става с него. Нещо го няма по последните събирания.
Пък ако той не те забере...идвай, не разчитай на него![]()
Преди малко се чухме с един пич от Монтана, дето... абе, приятелчета са с тигъра, поразпитах това-онова, информирах се за него, скоро ще се чуем, но идването ми вече е уреденоПървоначално написано от bulgarche
![]()
ше се запознаеш с един красавец като менеПървоначално написано от Valkyrie
![]()
![]()
С кой от Монтана се имал? Някой, който сега е покрай София ли? Хубаве е че ще идваш, както и да се чати в тази тема, че да стои гореЗащото точно когато ще енай-актуална - ще падне долу
![]()
![]()
Еми той се познава с всички там, доколкото знам аз. Аз познавам само един лично, един мнооооого дълъг пич (поне на мен в повечко ми идва ръста му). Ти познаваш ли някого от Монтана? Тоя е Сашо, обаче той няма да идва, така ми каза. Зает бил.
Я пък ти, говорим си за общи познати.
Да, специално този направо ще се насере от кеф, че някой говори за негоКакто виждаш, не съм казала, че се занимава с нещо лошо. Защото той наистина с нищо, ама с абсолютно нищо не се занимава. И е никакъв, просто човечец, който преди време се опитваше да ме навие да разгледам колекцията му от пеперуди.
Иначе е много хубаво, че напомняш. Благодаря за което.
Адаша (Александър) е наистина доста височък, от мен дори, но в Монтана явно са така, с две изключения. Познавам се с момчетата там, някои от тях в плд учеха/чат. С малките съм излизал в Монтана, на концерти, събирания и т.н.
Опа...излъгах, преди 2 месеца и половина сме се видяли и сме си поприказвали, ама съм забравил![]()
българче, земи един колан, че неска ходих и казаха че нямат...![]()
В магазините им го няма, но можело да се поръча. Има още едим нагазин, но го затвориха пред мен![]()