- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за последно правихте секс?
Аз го правя дори в момента. Щото съм най - яката![]()
Ами Вие, кога за последно го правихте?
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
Някъде покрай френската революция беше, не помня вече.
пфффффффф доста отдавна
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Охооо то аз тогава някъде съм заченатаПървоначално написано от DiTeraNNo
То затова съм най - яката
![]()
Искам да благодаря на моята майка, на семейество Димитрови, на моята котка, на климатика в кухнята, на пилетата в фризера и на всички които ми помогнаха да стана това което съм аз. И винаги помнете, че аз съм най - яката!
taq nema li koj da q banne....![]()
Смее ли някой да ме банне! Та аз съм кралицата на форума - НАЙ-ЯКАТА!Първоначално написано от sScream
Първоначално написано от Snowww
НАЙ-СПРЯЛАТА, ТЪПАТА И БЕЗИНТЕРЕСНАТА СИ!!!
...
Баси келеша дебел глупав скапан умрял! Кралицата на клозетите си ти, ебаси комплексарката дебела!!!Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
Може да не е дебела..Първоначално написано от Carlos
![]()
![]()
Оперираните от чувство за хумор, моля не пишете в темата.
taq pa are stiga pisna mi ot takiva s golqmoto samo4uvstvie,a vsu6tnost kvo???-edno ni6to samo pulnite foruma s glupostiПървоначално написано от Snowww
Оф пак ли такава тема ...Еми преди няколко часа колкото са до 11 часа тая сутрин
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Явно тези дето ме критикувате, никога не сте правили секс. Вместо да коментирате кога за последно сте го направили и как е било, Вие се занимавате с връзките на обувките ми и цвета на прашките ми. Не аз Ви се натрапвам. Вие на мен ми се наптрапвате. Щом не ме харесвате, не коментирайте. Аййй сиктер. НАЙ- ЯКАТА СЪМ И ТОЧКА!![]()
да ама от личен опит със сестра си знам,че момичетата мразят когато им казваш,че са дебелиПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Хахаха и аз знам ама просто ми стана смешно че така й се нервиПървоначално написано от DieselBlood
![]()
Това описание по- скоро принадлежи на теб... след около 10 години ще се гледаш в огледалото и това ще си го говориш сам/а на себе си.Първоначално написано от Carlos
Абе толкова ли не можеш да разбереш, че с мен не можеш да се мериш. И не само защото аз съм най - яката, а и защото ти си толкова ограничен/а, че направо ми е жал за теб.
Обичам тееее! И никога не е късно да осъзнаеш, че всъщност си едно нищо, за разлика от мен която съм НАЙ- ЯКАТА!
![]()
Точно така! Обичам теее!Първоначално написано от DiTeraNNo
Ти си по- як/а и от мен
![]()
Сладурано, обичам теПървоначално написано от slun4ice
![]()
taq pa ti tuka pi6e6 samo da si izbiva6 kompleksite ,ama 4e idiotki ima zna4i po toq svqt tctctctcПървоначално написано от Snowww
az pak si misleh 4e ne e to4ka,a e zapetaikaПървоначално написано от Snowww
![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
a sled zapetaikata ??Първоначално написано от ND4SPD_f
![]()
sled zapetaikata edna dulga i mazna CENZURAAAAAAAAAПървоначално написано от therichbitch
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
a taka brПървоначално написано от ND4SPD_f
![]()