- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гърдите ми са малки
zdraweite imam problem po4ti na 14 sm a gyrdite mi sa mnogo malki :S a sm i dosta wisoka i e grozna rabota .. molq vi kajete mi kak da predizikam po buez razstej..blagodarq vi predwaritelno
molq da ne me sudite i da ne kajete che ima wreme znam towa no sm dosta visoka kazah vi i molq nqkakwo re6enie koito znae da kazwa.. :S
т.1 и т.7
krem4et0
момиче гърдите не са на модащом си висока и слаба, само можеш да се радваш иначе пробвай с редовно масажиране
![]()
+1![]()
Това няма никакво значение.
Ако приятелите ти те харесват и ценят,то ще го правят и без да си с гърди като на фолк певиците =)
По-важно е какво имаш в мозъка,a не какво имаш в бюста или гардероба (:
da blagodarqami az nosq sutien maika mi e super dobra pulnq chashka A sega imam B no sa malki moje da karam i bez sutien to taka izliza i prosto sm se otchaqla
![]()
Пий боза доколкото знам помага ама май само при бременните, ако искаш пробвай
Еми и аз въпреки всичко ще ти кажа,че имаш още много време да се доразвиеш.Туко виж след година-2 неможеш да си намериш сутиен и сички са ти малкиЗнам и за такива случаи
![]()
ami az qm dosta..samo deto mi se kachi na dupetoii mai imam palaski a v gurdite ni6to..
;(
Не се занимавай с глупости. Има момичета, които така и не им порастват повече гърдите. Пък и не е толкова важно да имаш нещо в сутиена, а да имаш нещо в главата.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
първо- сигурна съм че до 1 година гърдите ти ще почнат да растат и ще се радваш на красив бюст
второ-този които каза за бозата..недей да се наливаш че вместо да ти се увеличат гърдите ще ти се увеличи дупето![]()
трето-и аз нямам кой знае колко големи гърди но знам че ще ми порастнат..все пак има много време докато станем на 18 ... има едно момиче от моя клас което е със супер големи гърди и се хвали с това,но момчетата не я харесват по простата причина че мислят че са кравешкирадвай се на това което имаш
четрърто- миличка,май си сбъркала раздела![]()
ем аз тва написах малко по гореПървоначално написано от scyLLa
БОЗА БОЗАААААААААААААААААААААА ААААААААаааа там е истината , ако и някой преди мене го е написал че не видях , съгласен съм с него. Жули по 1 литър на ден и ша видиш ефекта.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
![]()
![]()
![]()
![]()
ami da znam za bozata..ama dupeto she mi porasne..az sm probwala s boza ama nea mi vkusno i dupeto raste
![]()
Това,че гърдите ще ти пораснат от бозата,е мит!!
Мислиш ли ,че ако беше така фолкаджийките щяха да са със силикон?...Пълни глупости са това!!!
Според нови проучвания мъжете отделят много по-малко внимание на гърдите,отколкото на д-то и на краката.На 14 и на мен не ми бяха много големи(те и сега не саПървоначално написано от Lysit0
),ама ако мислиш че на някого му пука..
Това с бозта е мит. Няма да ти помогне. За масжирането съм чувала,че понякога върши работа, но не е много сигурноАбе те големите гърди вече не са на мода, спокс
ami da naistina moje bi ste prawii...ama wse pak da si 1.75
ii da si kato dyska grozna rabota![]()
Хм, предполагам естрогена ще ти помогне, но не съм експерт
estrogen li ama kwo e twa :S sujalqvam ama az neznam qvno sm prosta li dedaznam 4uvala sm go no ni6to poweche ako moje nqkoi da mi poqsni :S![]()
Оф, НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИШ по тоя въпрос! А и си на 13, едва започваш да се развиваш все пак...![]()
еlsy![]()
Само аз ли мисля че темата не е за този раздел..Или ти си ги обичаш и реши в "Любов" да я изджаскаш тая тема?
ne se pritesnqvai,ima vreme,moje6 da si sloji6 podplunki,za tova se se6am i po-dobre ne pii boza![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!