.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Къде са свестните мъже ?

are kajete mi sega kade sa stestnite maje?????koito i da sre6tna vse ima nqkakav defekt...(moje i da e pove4e ot edin defekt :d)...tolkova li mn iskam ot edin maj?da e visok hubav s 4uvstvo za humor i da dava vs za mene....tolkova li e mn????a te samo tarsqt edno,izpolzvat te dokato ne im omrazne ili pak ne6to ne im e na red v glavata are ako imate nqkakvi komentari ili znaete nqkoi svesten pi6ete :P

Град
    in my world!
    и аз тва се питам...е да ти кажа свиква се на простаци...и като ти омрузне го режеш
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Sofiq Town
    хахаха мн интересн въпрос? тогава ще ти отговоря но след това ти на моя ок? а къде са свестните момичета на всички ви ви омръзва всичко за 3 месеца?? а за нас... има свестни просто всички играем роли на 1 голяма сцена... ти трябва да разкриеш маската... защо ли? ако не е трудно няма да е интересно нали така?
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Според мен това вече е внушение.Всички говорят,че свестни момчета няма или трудно се намират.Ами не е точно така.Вярно е,че не са всички,но ги има и то доста често.Отделен е въпроса,че и ние момичетата не сме много свестни и напоследък се срещат все повече и повече от този тип.Поне аз така мисля..

Супер фен
    Мм мойто момче е от свестните...не е мое мнение... познавам и други свестни момчета,носа все по-малко и по-малко....какво се оплакваме,че те не са свестни като и при нас е същото...те се оплакват,че свестните момичета биле малко...явно говорим на различни езици с тях...
    Обичам те <3 !!!

Заети са

Град
    STARA ZAGORA
    ami... kakvo razbira6 pod svestni mom4eta...
    vseki si ima razli4en tip, i ako ti nemoje6 da si nameri6 mom4e, ne vijdam kak da ti pomogna. Osven ... regni se v nqkoi sait za zapoznanstva i gotovo

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    vseki si ima razli4en tip, i ako ti nemoje6 da si nameri6 mom4e, ne vijdam kak da ti pomogna. Osven ... regni se v nqkoi sait za zapoznanstva i gotovo
    То тама са все свестни

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Според мен това вече е внушение.Всички говорят,че свестни момчета няма или трудно се намират.Ами не е точно така.Вярно е,че не са всички,но ги има и то доста често.Отделен е въпроса,че и ние момичетата не сме много свестни и напоследък се срещат все повече и повече от този тип.Поне аз така мисля..
    На място казано. И аз мисля така.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    STARA ZAGORA
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    То тама са все свестни
    pone 6te ima izbor... ti kato razbira6 mnogo, kaji ti kade da si tursi svqstno mom4e.

Голям фен
    ima mnogo svestni mom4eta..... no pove4eto momi4eta mnogo naduvat kofata kato im napravi6 kompliment i prekaleno si zavi6avat iziskvaniqta.... za tva nqkoi mom4eta ve4e ne pravat komplimenti na momi4eta i si ostavat stari momi za tva hubavite jeni sa sami ! . A do avtorkata: takav da dava vsi4ko za tebe nqma da nameri6 nikade .....

Град
    where the sun rises
    при мен има един

Обичам те Миши

Ами ти както се изрази сякаш търсиш перфектния.
    Ти кво очакваш да е едновременно: умен,красив,забавен,добър и верен? ;]
    Свестни мъже има,не гледай толкова песимистично на нещата.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    L.A. \ Moscow
    аз съм си такъв, само че мога да бъда на 100% такъв само за 1 момиче...
    Raise your fist!

Свестни има.. ама перфектни не..
    аз съм си заплюла един свестен ама колко кусури има.. не е истина
    Яжте моркови, да сте здрави!

То свестни мъже има,но има ли кой да ги оценява
    Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!

Град
    The Land Of The Doomed
    Има много свестни мъже, колкото жени има толкова и мъже. Наистина си е внушение това, че всеки вика на изчезване били и т.н. Да не говориме, че няма перфектни хора, а ти определено не искаш малко - хем забавен, красив, висок, умен, да те обича ала бала - всеки си има недостатъци, но това не го прави лош, простак и т.н. И нека, за да не остана по - назад да кажа, че един от групата на свестните вече е зает от мене

Голям фен
    Къде са свестните мъже,къде са свестните жени....Ами ако спреш да бъдеш глезена лигла,на която след месец-два й писва може и да ги видиш свестните мъже.Отвори си очите просто и не вярвай на клишета.

П.П.:Кой ви пълни болните детски мозъчета с тия простотии?
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Тука сме свестните мъже, как къде сме?Аз съм един от тях.

Цитирай Първоначално написано от morkofka
    Свестни има.. ама перфектни не..
    аз съм си заплюла един свестен ама колко кусури има.. не е истина
    колко?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Както казаха - свестни има, но перфектни - не. Ако за теб "свестен мъж" означава силен, красив, с чувство за хумор, да ти угажда за всичкио да не ти повишава тон, да тича след тебе като кученце и да е перфектен в леглото - такова животно няма Всеки си има някакъв недостатък, просто перфектни хора няма... Истина е и,че има много боклуци, но въпроса е да срещнеш момче, което да те разбира, да усещаш, че те допълва, както има една приказка "ти казваш началото, той края на изречението" и да го приемеш с недостатъците му. Аз мога да ти кажа, че съм била с такова момче и обикнах и недостатъците му Даже може би сега те ми липсват на равно с другите неща...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: kade sa svestnite maje?

Цитирай Първоначално написано от umiram
    are kajete mi sega kade sa stestnite maje?????
    В тийнпроблееееееем
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    В.Търново
    Само един е. И е мой.

шегувам се.
    Но не,колкото ми се искаше.
    Има ги.
    Във всеки има един перфектен.
    Но за да стане той такъв, и перфектната трябва да го намери, за да го освободи. Въй че поетично тип "аз съм ебахти странно приказващата" се получи.
    С 23124 думи- Всеки си има половинка на тоя свят. Колкото е малък, толкова е и голям. Но не търсете. Само вярвайте. Сам се появява ако ти е писано.

Град
    Габрово
    свстни мъже мноооооого, ама перфектни няма.Всеки човек си има недостатаци.И то май е по-важно да търсиш такъв, чиито недостатци да можеш да обичаш, а не добрите му качества.
    Така е и при нас момичетата-няма идеални.Но се намира някой,който да се влюби в малките ни недостатаци.
    За това...не се отказвайте.Вярвайте!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен
    Ми като ти гледам претенциите...ясна работата
    Разграничавай малко нещата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си