- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1.Възбуждащо ли ви действа,ако момичето ви целува по врата(ш
въпросът е към момчетата
ами да по някога![]()
![]()
na mene mi deistva vuzbu6ta6to ako mom4eto me celuva po vrata ,no predpolagam 4e ima su6iq efekt i pri mom4etata,sig i te se vuzbugdat ako momi4eto gi celuva tam
dam i men me kefi....a ot razgovori s razni fr znam 4e i te se kefqt, osobeno ako naceli6 to4noto mqsto :P
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Кефя се но малко от пръчките се сещат...те са с нагласата че те тряя са целуваните...
Да мойта приятелка ме целува и така леко с ежиче гали по врата направо откачам![]()
Vladoka rulzzz
dam deistva i to nai mnogo koegato e ot choveka koito obicham i me obicha![]()
poludqvam![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
na men mi deistva i kato gledam i na priqteli mi taka mu deistva... razbira se ima i izkliu4eniq ama vse pak...
Така е и приятеля ми ОБОЖАВА да го целувам по вратлето....... :P
Много ми харесва напрао се побърквам
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Темата е само за момчета. Въпреки всичко 75% процента от отговорите са дадени от момичета. Макар че съм момиче, все по-склонна съм да вярвам, че женският мозък е гладък като билярдна топка.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми,честно казано да...ако го прави по-продължително,но понякога не.Първоначално написано от Tedi4ka
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Зависи.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
За всички не знам, но на моя му харесва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много ми харесва като ме целува по врата,направо откачам.. ии възбуждащо ми действа да,тя също много харесва да я целувам по врата и постоянно прави разни намеци да я целувам там![]()
Моя полудяваше ..![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Възбуждащо ми действа когато няква курва ми лапа чепа нищо друго.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Определено.![]()
много правПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
обожавам да целувам и хапя някой по вратлето и си личи,че на него му харесва да го правя,пък за другите не знам![]()
Ами разбира се че действа.И при представителите на 2-та пола е така![]()