Здравейте на всички ! Искам да споделя моята история която поне когато писах на Доктор Теен каза че е мн красива .. но това мен не ме " топли" както се казва за това реших да създам тема но първо да ви разкажа моята история! Всичко започна преди 1 год. когато отидох случайно в кварталното кафе то се намира точно пред нас. Имах среща с една приятелка и влезнах аз в кафето и отидох на бара да си поръчам нещо .. още когато видях бармана нещо трепна в мен не отделих поглед от него .. но си казах " Я стига .. какфо ми става" но какфо можех да си помисля все пак бях "почти малка" за "любов"! Много исках като завърша 9 клас лятото да работя в кафето .. просто исках да разбера как се изкарват пари ии да посвикна с работа .. родителите ми се познаваха с собственика на кафето и точно когато търсеха сервитьорки шефа ми предложи да работя ии аз не отказах разбира, едната причеина беше тази която казах а другата че ще го виждам и че ще се запозная с него !

И така си отмина Лятото с постояни закачки между двамата и мн слънчеви моменти но тези моменти бяха само до преди месец .. когато осъзнaх че аз се влюбвам в него въпреки че не трябва защото той е по голям от мен с 8 год но какво от това .. Лятото моите родители си мислеха че имаме нещо по между ни .. и нямаха нищо напротив защото се познаваха и му имаха вяра .. Постоянно ме базикаха за него и погледите му, но аз не обръщах внимание защото той е по голям от мен, до преди месец когато самата осъзнах че ацки мн го харесвам ... Винаги се чудех защо искам да изпъкна пред него, да го впечетля с нещо .. до като преди месец не излезнахме на кръчма аз , той една наша колежка и негов приятел. Отидохме там настанихме се в заведението което беше със жива музика .. та Колегата ми се казва "Пламен" ии той извика еднин от музикантите и му каза нещо на ухо .. Свърши песента и се чу на микрофона "Поздрав за най-малкото и чаровно момиче в заведението" тогава ме покани на танц .. бях щастливааа ..

всичко си мина перфектно както се казваа

прибрах се аз вкъщи и му признах за чувствата си .. написах му смс в който пишеше "Aцки мн те харесвам но не трябва нали .. ?" ии заспах

сабудих се от смс към 04:15 сутринта той ми беше отговорил " Защо не, всеки си иска своето , но трябва да бъдем дискретни ! ако това не те бърка

" и аз естествено казах че не ме бърка .. питах го какво мисли за мен а той ми написа че съм " мн сладко момиче и че му харесвам и че иска по често да ме вижда" и аз го базикнах " от каде знаеш че съм сладка не си ме опитал " а той " ако питаш мен веднага бих излезнал да го направя .. какво ще кажеш " и аз му отг " в момента съм по ношница и ацки мн ми се спи но бих излезнала защо не " и той каза " 0ок все пак живея на близо мога да отскоча и аз казах " 0ок" каза ми че след 10 мин ще бъде пред нас .. и точно така и стана след 10 мин той ми написа смс " пред вас съм" аз не повярвах излезнах и му казах че съм луда да злизам толкова рано и то точно заради момче а той ме попита спинка ли ти се и аз казах ацки много .. до вкъши имаме една спирка и седнахме аз му бях обърнала малко гръб но той ме обърна към него хвана ми брадичката и ме целуна нежно .. втория момент на щастие

осле отидохме до една беседка там продължихме разговора и го попитах защо трябва да сме дискретни а той ми отг заради годините ..и аз казах че на мен не ми пречат щом си го харесвам и родителите ми са съгласни няма проблем той си премълча .. и само ме целуна .. след което си погледнах телефона беше станало 06:30 трябваше да се прибирам защото бях на тренировки от 7 часа а пък и след тренировките щяхме да ходим до Тетевенския балкан в Рибарица .. изпрати ме до вкъщи и точно под уличната лампа ме целуна .. беше като приказка .. прибрах се и получих смс от него " цунка по муцунка за лека нощт

" и аз му каза " лека" отидох на тренировки бях щастлива не спирах да се усмихвам .. бях препълнена от щастие .. след тренировката заминахме с родителите ми на тази екскурзия ... и след обед се въРнахме но в 16:оо часа някаде получих смс от него в който пишеше " Миме не се сърди но това което се случи мисля че е грешка нека си останем само приятели" Разплаках се исках да умра попитах го защо " а той ми отг просто разЛиката в годините ни е мн голяма 7 год.. " аз само му отг че ако наистина е изпитвал нещо нямаше да си мисли така и да се получи така .. ! На другия ден трябваше да се съберем в кафето всички колеги защото шефа ни имаше рожден ден .. подарихме му подаръка и извика Пламен да поговорят на саме .. и аз питах колежките защо и те ми казаха че ще го гони от работа ...Тогава просто всичко се срина разплаках се пред всички една от коелжките ми която беше с мен на кръчмата знаеше защо .. аз се прибрах вкъщи цяла седмица не бях яла постоянно плачеh и си мислех че няма да го видя повече ии че се е подиграл със мен така жестоко ... искаше ми се да умра защото знаех че за пъРви път бях сигурна във себе си и знаех че изпитвам за първи път такива силни чувства! ;(

Преди няколко дни се разплакох пак заради него защото всичко ми напомня за него какво хубаво ми беше когато бяхме заедно на смяна в кафето как неусетно минаваше времето когато бяхме заедно как от смях са ни боляли коремите как сме се карали за глупости и сме се закачаЛи как сме се пръскаЛи с вода ... как ме гушкаше когато бях разтроена и когато не ми се говореше ВСИЧКО ТОВА МИ ЛИПСВА ЛиПСВА МИ УСМИВКАТА СИНИТЕ МУ ОЧИ ..ВСИЧКОПреди няколко дни колежката ми му написа последен смс в който пишеше " Еитака като пре*баваш всички . Няма да си намериш пРиятелка . Не засЛужаваш нищо от мен .. Толкова сълзи са биЛи напразно.Дано съдбата да бъде щедра към теб! Да имаш жена която да Не те обича и маЛка красива дъщеря която да претърпи всичко това което ти ми причини.Тя да плаче за него, а тойда я отритва и да гледа на нея с пренебрежение .. Тогава му писах за последно изтрих му номера и всички снимки които имах ;( ;( страдам и нз какфо друго да направя за да проумее че въпреки че съм по малка от него мога да обичам ;(

Помогнете кажете какво мислитее ако искате ме намерете в skype : sw373_baby .. Кажете си мнението измъчвам се и си мисля че никой не ме разбира обейдавам се че " ВСИЧКО ИДВА ЗА ДА СИ ОТИДЕ" мн точни думи ;( ;(