.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Да споделя :]

Здравейте, от скоро следя форума и най-накрая се регистрирах и аз.
    На 16 години съм, от Русе. Искам да споделя с вас няколко неща, да ви попитам за съвет за едно от тях и най-вече да бъда изслушан, защото никога не съм споделял с никого тези неща.
    Винаги съм бил по-едър и по-закръглен от връстниците ми, което още от ранна възраст ми е уронвало самочуствието, че не съм достатъчно добър в сравнение с връстниците ми. В комбинация с неуверенноста
    ми и срамежливостта ми това ми е изигравало лоши шеги цял живот.
    До 7 клас за мен беше немислимо да се виждам с момиче, когато се появи М. Тя беше толкова красива, че аз просто полудях по нея. Запознахме се по Скайп, писахме си, споделяхме, ставахме все по-близки. Имах съмнения, че ме харесва
    но така и не се престраших да й предложа (както казах, ужасно срамежлив и притеснителен съм). Тя тръгна с едно момче, с което никак не се разбирах, което доста ме нарани и ме отчужди от момичетата още повече.
    Така, в 8 клас аз срещнах на В. на парти за Нова Година, организирано от наш общ познат. Отново последваха няколко месеца писане по скайп, няколко виждания, след което аз й предложих. Тя ме отряза категорично и
    аз окончателно се затворих в себе си. Не се поддържах за външния си вид.
    Това лято обаче започнах да тренирам, стегнах се, направих някой и друг мускул, подстригах се, абе заприличах на човек. Взех си готини дрехи, почнах да ползвам козметика, абе вдигнах си бая стандарта. Успях да преодолея ужасът с
    излизането с момичета, започнах да движа с по-красиви мацки. Но отново се появи проблем - никога не съм се целувал преди, което доста ме спъва за по-нататъшни десйтвия с дадено момиче. Също така ме е доста страх да разкрия чувствата си пред момиче
    (да й кажа колко я харесвам и целуна например) защото страха да бъда отхвърлен ми е прекалено голям. В момента харесвам едно момиче - излизах с нея и си допаднахме доста. Пиша й романтични смс-и и мисля, че тя също ме харесва, но просто притеснението
    е прекалено голямо.. Не знам, дано се получи с нея.
    Общо взето, това е моята ''изповед''. Ще ви бъда благодарен ако ме посъветвате как да процедирам с момичето

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Как ви се занимава посред нощ да пишете такива дълги теми, вместо да си спинкате сладичко в легалценцето...

И помнете - СЪНЯ Е КРАСОТА!

Зависи какво сънуваш Чери

А по темата просто се пребори със страха си...и не не ползвай алкохол за целта просто гопревъзмогни няма нищо страшно всеки е минал тоя път...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    добре, чериното.

Еми пробвай да я целунеш тя щом излиза с теб се предполага да не си и безразличен
    Vladoka rulzzz

За да превъзмогнеш страхът си от целувката ти предлагам ти да направиш 1-вата крачка, но да я оставиш тя да води. Обяснявам: накланяш се към нея и тръгваш да я целуваш, но само леко докосваш устните й, после ги хващаш ЛЕКО с твоите устни и така. Като направиш това момиченцето ще ти отвърне и ще започне да те целува и така нататък всичко от самосебе си, но нетрябва да се притесняваш. Айде успех и дано съм ти помогнала

Град
    sofiqqq
    Ами като се видите посто забравяш за целия си страх и я целуваш .Успех!
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Голям фен

Re: Да споделя :]

Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
    Здравейте, от скоро следя форума и най-накрая се регистрирах и аз.
    На 16 години съм, от Русе. Искам да споделя с вас няколко неща, да ви попитам за съвет за едно от тях и най-вече да бъда изслушан, защото никога не съм споделял с никого тези неща.
    Винаги съм бил по-едър и по-закръглен от връстниците ми, което още от ранна възраст ми е уронвало самочуствието, че не съм достатъчно добър в сравнение с връстниците ми. В комбинация с неуверенноста
    ми и срамежливостта ми това ми е изигравало лоши шеги цял живот.
    До 7 клас за мен беше немислимо да се виждам с момиче, когато се появи М. Тя беше толкова красива, че аз просто полудях по нея. Запознахме се по Скайп, писахме си, споделяхме, ставахме все по-близки. Имах съмнения, че ме харесва
    но така и не се престраших да й предложа (както казах, ужасно срамежлив и притеснителен съм). Тя тръгна с едно момче, с което никак не се разбирах, което доста ме нарани и ме отчужди от момичетата още повече.
    Така, в 8 клас аз срещнах на В. на парти за Нова Година, организирано от наш общ познат. Отново последваха няколко месеца писане по скайп, няколко виждания, след което аз й предложих. Тя ме отряза категорично и
    аз окончателно се затворих в себе си. Не се поддържах за външния си вид.
    Това лято обаче започнах да тренирам, стегнах се, направих някой и друг мускул, подстригах се, абе заприличах на човек. Взех си готини дрехи, почнах да ползвам козметика, абе вдигнах си бая стандарта. Успях да преодолея ужасът с
    излизането с момичета, започнах да движа с по-красиви мацки. Но отново се появи проблем - никога не съм се целувал преди, което доста ме спъва за по-нататъшни десйтвия с дадено момиче. Също така ме е доста страх да разкрия чувствата си пред момиче
    (да й кажа колко я харесвам и целуна например) защото страха да бъда отхвърлен ми е прекалено голям. В момента харесвам едно момиче - излизах с нея и си допаднахме доста. Пиша й романтични смс-и и мисля, че тя също ме харесва, но просто притеснението
    е прекалено голямо.. Не знам, дано се получи с нея.
    Общо взето, това е моята ''изповед''. Ще ви бъда благодарен ако ме посъветвате как да процедирам с момичето
    Първо,евала за това,че си се променил.Иначе спокойно всеки се притеснява за първа целувка,лесно е ще видиш

Град
    sofiq
    евалата за промяната ама не се хвали че си си "дигнал стандарта" остави другите да преценят това

Цитирай Първоначално написано от oziato
    евалата за промяната ама не се хвали че си си "дигнал стандарта" остави другите да преценят това
    Toва е лично мое мнение, но надали тези момичета щяха да се виждат с мен, ако не беше въпросното вдигане на стандарта

Град
    Габрово

Re: Да споделя :]

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Първо,евала за това,че си се променил.Иначе спокойно всеки се притеснява за първа целувка,лесно е ще видиш
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А по темата просто се пребори със страха си...и не не ползвай алкохол за целта просто гопревъзмогни няма нищо страшно всеки е минал тоя път...
    И аз така мисля Не трябва да се притесняваш А и не външният ти вид трябва да е фактор за самоувереност ,а това, което е в теб, а сам казваш, че си добър Пробвай се =)

поздравление за промяната..
    ако става въпрос и при мен първите пъти не бяха успешни... но спокойно, никой не се ражда научен... ще му хванеш цаката въпроса е да се престрашиш успех
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Проблемът ти идва от притеснението да не бъдеш отхвърлен и срама.Не бива да се страхуваш.Все пак,ако една те отреже,ще срещнеш по-добра.А с това новото момиче:не й показвай,че си неуверен,напротив-бъди сигурен какво искаш и как да го получиш.Не пребързвай,но и не губи време.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men,moje da se poly4i ne6o s novoto momi4e,izleste,kaji i 4e q har i posle i predloji,taka 6e preodylee6 straha si,probvai,ni6o ne gybi6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си