.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    омг мн си сериозен с тая темаа или си на не повече от 7 години

и без секс и без сперма може, това е феномен, но не очаквай да ти са роди нещо нормално
    Sennen Goroshi - нови методи

Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    Може да се забременее и без секс. Важното е п*тето ти да няма контакт със семенна течност
    +1

Без семка нищо не става...
    Away from life!

Град
    София
    Може да се забременее и без секс. Важното е п*тето ти да няма контакт със семенна течност
    +1

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Нямаш търпение да правиш секс?!?Боже ти не знаеш как стават децата, та секс ще ми прави!
    Няма НАМЕРЕНИЕ бе .. не търпение .. пф.. чети по внимателно .. иначе няма секс-няма деца
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Re: Без подигравки,моля

Цитирай Първоначално написано от stress
    Без секс може ли да има бебе?
    Темата е сериозна,чакам сериозни отговори.
    Затова се регистрирах,за да намеря отговор на въпросите си,така че не е нужно да се подигравате,а просто ми отговорете.Нямам намерение да правя секс.Трябва ми за обща култура.

Да отговарят само тези,дето няма да се присмиват!
    Божееее ама разбира се ,че е възможно и от седене в парка може , 3 пъти аборт съм правила от една перверзна пейка в южния

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    На колко си?!7-8 год.?! Въпреки,че и те сигурно знаят,че без секс няма как момичето да забременее!!!

Ти си много тъпо парче, ама ти сигурно си го знаеш. А и да добавя не се прави на много компетентна пача, щото има хора които наистина незнаят. На колко години си госпожице "Остроумна" ?
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Имаше един такъв филм преди време "Чудото на Хуана" забременяла пък и е девствена! По темата не можеш да забременееш без да си правила секс освен ако не си забременяла инвитро което става в болница и е оклко 2000-3000 лв.

Цитирай Първоначално написано от Oposum
    Може ако божиите сили се намесят както стана с кака Мария. Забременя непорочно и роди Ицето. Той пък хвана та се оказа социопат, почна да проповядва религия, йога, и други черни магий. Ама и алкохолик беше момчето. Те затова го и разпънаха на кръст. Заради версии. Той сам си го каза "Изкупавам греховете на хората (тогава парите се наричаха грехове, после грошове, жълтици а днес ги наричаме заеми)" . И след като се е помина горкия, го метнаха в някаква пещера и я затиснаха с камък, от тези големите (не за друго а да не го изядът вълците). Обаче Марийка горката женица превъртя, и подобно на Баба Илийца, като се напъна та отмести камъка от пещерата и си замина. Те вълците го разнесли човека и на сутринта като видяли че тялото го няма олеле боже той възкръснал..... . И сектата му се превърна в индустриален гигант (подобно на Microsoft). По цели свят почнаха да никнат заведения за бързо хранене и проповядване на сектата под името "Църкви" ама един пич на име папа Луций III реши да поизтрепе малко нартод в името божие и от там като се почна клане, разпъване, късане на хора, изтезания... абе грозна история. Но "църквата" нещо усетиха че бизнеса тръгва на зле, основно защото избиха половината си клиенти (разбирайте последователи в делото божие), се сетиха да спрат с клането. И папа Йоан Павел II вдигна прословутата десница, символ на плодородието и жизненоста и с лек пиянски дъх и прихлъцване каза на света че се църквата се извинява за многото погубени животи (Звучеше нещо от сорта на "Из'иняям се, Ъз вЪс мноу ва уваЪжаам". И бизнеса отново тръгна нагоре.

Общо взето има си и свойте плюсове и свойте минуси да заченеш непорочно

ПП: И ще помоля да си спестите коментари от сорта на "богохулство", "бог ще те налаже" и други такива брокерски изрази.
    Можеше и да не намесваш Исус а да говориш по темата т*пако
    Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg

:X :X :X ti sigorno si nqkfo lape na 10 godini koeto o6te ne razbira ot seks
    wсекi можэ да напikaэ поdа бъди пiч,насэри таwana

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    На колко си?!7-8 год.?! Въпреки,че и те сигурно знаят,че без секс няма как момичето да забременее!!!

Ти си много тъпо парче, ама ти сигурно си го знаеш. А и да добавя не се прави на много компетентна пача, щото има хора които наистина незнаят. На колко години си госпожице "Остроумна" ?
    Ти пък не го раздавай голям тежкар и не се ебавай с Зори.Не виждам какво грешно каза тя че реагираш така...
    По темата - Без секс може да се забременее "инвитро",друг начин няма!
    Ами баце те сичките немогат да са начетени е, кво значение на колко години е автора 7-8-9-10 същия х.й , кво бучи тука
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да. Ако си Богородица...

Цитирай Първоначално написано от KUDJO
    ПП: И ще помоля да си спестите коментари от сорта на "богохулство", "бог ще те налаже" и други такива брокерски изрази.[/size]
    Можеше и да не намесваш Исус а да говориш по темата т*пако
    Tова се отнасяше за такива като теб.

Да, може да забременее, без секс, т.е. без проникване на пениса във вагината. Макар и с много малка вероятност, ако при любовната игра не внимавате и момчето свърши близо до входа на влагалището или по някакъв друг начин течност достигне до там, да тогава може да се забременее и без секс. И това не е никак глупав въпрос на фона на останалите щуротии тук.

Цитирай Първоначално написано от monkabonbonka
    :X :X :X ti sigorno si nqkfo lape na 10 godini koeto o6te ne razbira ot seks
    a ne sigurno e 3-4 go6ina te ve4e 10 godi6nite protivoza4ata4ni piqt...
    Продавам оригинални парфюми на ниски цени

Може ако божиите сили се намесят както стана с кака Мария. Забременя непорочно и роди Ицето. Той пък хвана та се оказа социопат, почна да проповядва религия, йога, и други черни магий. Ама и алкохолик беше момчето. Те затова го и разпънаха на кръст. Заради версии. Той сам си го каза "Изкупавам греховете на хората (тогава парите се наричаха грехове, после грошове, жълтици а днес ги наричаме заеми)" . И след като се е помина горкия, го метнаха в някаква пещера и я затиснаха с камък, от тези големите (не за друго а да не го изядът вълците). Обаче Марийка горката женица превъртя, и подобно на Баба Илийца, като се напъна та отмести камъка от пещерата и си замина. Те вълците го разнесли човека и на сутринта като видяли че тялото го няма олеле боже той възкръснал..... . И сектата му се превърна в индустриален гигант (подобно на Microsoft). По цели свят почнаха да никнат заведения за бързо хранене и проповядване на сектата под името "Църкви" ама един пич на име папа Луций III реши да поизтрепе малко нартод в името божие и от там като се почна клане, разпъване, късане на хора, изтезания... абе грозна история. Но "църквата" нещо усетиха че бизнеса тръгва на зле, основно защото избиха половината си клиенти (разбирайте последователи в делото божие), се сетиха да спрат с клането. И папа Йоан Павел II вдигна прословутата десница, символ на плодородието и жизненоста и с лек пиянски дъх и прихлъцване каза на света че се църквата се извинява за многото погубени животи (Звучеше нещо от сорта на "Из'иняям се, Ъз вЪс мноу ва уваЪжаам". И бизнеса отново тръгна нагоре.

Общо взето има си и свойте плюсове и свойте минуси да заченеш непорочно

ПП: И ще помоля да си спестите коментари от сорта на "богохулство", "бог ще те налаже" и други такива брокерски изрази.

Много добре си го казал, много ми хареса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ако щъркела ти го донесе може
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

+1.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland

Re: Бебе без секс

Цитирай Първоначално написано от stress
    Без секс може ли да има бебе?
    Темата е сериозна,чакам сериозни отговори.
    Затова се регистрирах,за да намеря отговор на въпросите си,така че не е нужно да се подигравате,а просто ми отговорете.Нямам намерение да правя секс.Трябва ми за обща култура.

Да отговарят само тези,дето няма да се присмиват!

т.7
    krem4et0
    Ako nqma sperma,nqma bebe.Mojesh da si osinovish nqkoe ili da probvash invitro
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да. Ако си Богородица...

Не е възможно.

Град
    Plovdiv
    toi shurkela si znae rabotata
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Град
    Plovdiv