- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бебе без секс
![]()
![]()
омг
![]()
![]()
мн си сериозен с тая темаа или си на не повече от 7 години
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и без секс и без сперма може, това е феномен, но не очаквай да ти са роди нещо нормално![]()
Sennen Goroshi - нови методи
+1Първоначално написано от GotTheLife
![]()
![]()
![]()
Без семка нищо не става...![]()
![]()
Away from life!
+1Първоначално написано от GotTheLife
Няма НАМЕРЕНИЕ бе .. не търпение .. пф.. чети по внимателно ..Първоначално написано от Rebirthing
иначе няма секс-няма деца
![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Божееее ама разбира се ,че е възможно и от седене в парка може , 3 пъти аборт съм правила от една перверзна пейка в южнияПървоначално написано от stress
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nejnaDROGA
Ти си много тъпо парче, ама ти сигурно си го знаеш. А и да добавя не се прави на много компетентна пача, щото има хора които наистина незнаят. На колко години си госпожице "Остроумна" ?
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Имаше един такъв филм преди време "Чудото на Хуана"забременяла пък и е девствена!
![]()
![]()
По темата не можеш да забременееш без да си правила секс освен ако не си забременяла инвитро което става в болница и е оклко 2000-3000 лв.
Можеше и да не намесваш Исус а да говориш по темата т*пакоПървоначално написано от Oposum
Ето ми страничката в aha!: http://boby92.aha.bg
:X :X :X![]()
ti sigorno si nqkfo lape na 10 godini koeto o6te ne razbira ot seks
![]()
wсекi можэ да напikaэ поdа бъди пiч,насэри таwana
Ами баце те сичките немогат да са начетени е, кво значение на колко години е автора 7-8-9-10 същия х.й , кво бучи тукаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Tова се отнасяше за такива като теб.Първоначално написано от KUDJO
Да, може да забременее, без секс, т.е. без проникване на пениса във вагината. Макар и с много малка вероятност, ако при любовната игра не внимавате и момчето свърши близо до входа на влагалището или по някакъв друг начин течност достигне до там, да тогава може да се забременее и без секс. И това не е никак глупав въпрос на фона на останалите щуротии тук.
a ne sigurno e 3-4 go6ina te ve4e 10 godi6nite protivoza4ata4ni piqt...Първоначално написано от monkabonbonka
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Първоначално написано от Oposum
Много добре си го казал, много ми хареса.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ако щъркела ти го донесе може![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Ako nqma sperma,nqma bebe.Mojesh da si osinovish nqkoe ili da probvash invitroПървоначално написано от stress
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не е възможно.
toi shurkela si znae rabotata![]()
![]()
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
toi shurkela si znae rabotata![]()
![]()
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *